wiolasz 06.06.2008 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 To są moje drzwi ale bez doświetlenia bocznego. http://images24.fotosik.pl/224/cb2f9b3a7e7f5dd7.jpg Piękne co? Te moje drzwi to koszt 3625 zł juz z klamkami, zamkami i innymi pierdołami i z montażem. Wychodzi taniej niż myślałam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.06.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Wiolasz, sprzęcior cacuszko Suuuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.06.2008 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 eeechhh dumna jestem dzięki Olga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.06.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 no a drzwi bajeczne i całkowicie w moim stylu. A moge zapytać kto je robi? może ma coś takiego do wewnątrz domu.. faktycznie ta firma ma tylko drzwi zewnętrzne, oj szkoda, wielka szkoda. po poszukiwaniach znalazłam w Markach coś takiego... są to pełne drzwi sosnowe, naprawdę dobrze zrobione, ze wszystkim oprócz klamki, łącznie z pomiarem i montażem i Vatem, których szybki są hartowane, i które można piaskować, a jeśli wzorek jest mały to bez dopłaty (dopłata za większe piaskowanie) w cenie 1600-1800 zł za szt w zależności od modelu.... http://www.doordesign.pl/index.php?page=1 chbya przymierzymy się do drzwi Paryż lub Wawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.06.2008 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Ładne, ale nie za masywne te Wawel? takie jakieś cieżkie z wyglądu.. Paryż - piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.06.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 mnie tez bardziej sie Paryz podoba a najbardziej Tokio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.06.2008 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Dla mnie najbardziej Warszawa- bo będe mieć podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.06.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 ja mam podobne do Texas, blisko Warszawy... o jedną szybkę mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 ale bryka!! lśni, aż miło jak się jeździ, co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.06.2008 04:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Hej Nie wiem jak sie jeździ bo jeszcze nie próbowałam Wiesz to w sumie zabytek, dobrze że wogle rusza ale mąż chce go "podokręcać" żeby był niezawodny Tak więc coś tam szpera przez co drobne prace na budowie ustały totalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.06.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 eeeeeeeee nooooooooo fura jak sie patrzy...... na takiej to i ja chciałabym się karnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.06.2008 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 heheh u nas się mówi "kajtnąć" Próbowałam siedzieć swobodnie ale obawiam się, że z moją długością nóg mogę co najwyżej być pasażerem. No i nici z mojego kierowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.06.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Próbowałam siedzieć swobodnie ale obawiam się, że z moją długością nóg mogę co najwyżej być pasażerem. No i nici z mojego kierowania. Może jakiś "przedłużacz" da się zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.06.2008 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Zrobię se obcasy założę Eeee tam, z tyłu też fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.06.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Witam w klubie Zębca. Też mam piec ich produkcji. Mój jest 20kW, sterownik Perfekt. Jakby co to wymienimy się problemami Poproszę o namiar na motocykl na pw. Adresy, kontakty, cena..... wszystko. A tak serio to gdzie kupiliscie i za ile. bardzo mi się podoba. Muszę zbierać na prezent dla meża na 40 urodziny a że mam jeszcze troche czasu to...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.06.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Muszę zbierać na prezent dla meża na 40 urodziny a że mam jeszcze troche czasu to...... Świetny pomysł! ja do "40" mężulka mam jeszcze 6lat -to może nawet na Harleya uzbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.06.2008 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 oj dziewczyny, fajne jesteście.. Motor znalazłam przez neta, siadłam w piątek na necie, poszukałam w google "junak M10 sprzedaż" i zaczęłam każdą ofertę przeglądać. Ta akurat była najbliżej, bo jeszcze jest kwestia dostawy. Umówiłam się na niedzielę i mężowi się spodobał. Daliśmy zaliczke a w środę był u nas NIe kupiłabym sama motoru, nie znam się kompletnie. Ale mąż już wie, że przez najbliższe 10 lat tylko drobne upominki będzie dostawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.06.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Chciałam swojemu kupić....Tarpana Mieli go przerobić z kumplem, orurować i przygotować na wyjazdy na ryby i do jazdy po leśnych drogach Taka zabawka i skarbonka miała być dla niego. Ale motocykl fajniejszy I to jeszcze taki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.06.2008 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Taaa... jak kupowaliśmy to ja byłam stroną niedoinformowaną, że ten motor może być studnią bez dna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 12.06.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 No to sezon na truskawki trwa Ja dżemów już narobiłam a w waszym truskawkowie na zielono widzę Ładnie, ładnie - miło, że nie tylko ja mam umorusane paluchy od malowania A motorka nie będę pokazywała swojemu ślubnemu, bo do głowy przyjdzie mu to samo i co zrobię ? A motorek ojjjjjjjjjjjj fajny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts