Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no a drzwi bajeczne :o i całkowicie w moim stylu. A moge zapytać kto je robi?

może ma coś takiego do wewnątrz domu.. :roll:

faktycznie ta firma ma tylko drzwi zewnętrzne, oj szkoda, wielka szkoda. :cry:

po poszukiwaniach znalazłam w Markach coś takiego...

są to pełne drzwi sosnowe, naprawdę dobrze zrobione, ze wszystkim oprócz klamki, łącznie z pomiarem i montażem i Vatem, których szybki są hartowane, i które można piaskować, a jeśli wzorek jest mały to bez dopłaty (dopłata za większe piaskowanie) w cenie 1600-1800 zł za szt w zależności od modelu....

http://www.doordesign.pl/index.php?page=1

chbya przymierzymy się do drzwi Paryż lub Wawel :wink:

Witam w klubie Zębca. Też mam piec ich produkcji. Mój jest 20kW, sterownik Perfekt. Jakby co to wymienimy się problemami 8) :lol:

Poproszę o namiar na motocykl na pw. Adresy, kontakty, cena..... wszystko. A tak serio to gdzie kupiliscie i za ile. bardzo mi się podoba. Muszę zbierać na prezent dla meża na 40 urodziny a że mam jeszcze troche czasu to...... 8) :lol:

oj dziewczyny, fajne jesteście.. :lol: :lol:

Motor znalazłam przez neta, siadłam w piątek na necie, poszukałam w google "junak M10 sprzedaż" i zaczęłam każdą ofertę przeglądać. Ta akurat była najbliżej, bo jeszcze jest kwestia dostawy. Umówiłam się na niedzielę i mężowi się spodobał. Daliśmy zaliczke a w środę był u nas :D

NIe kupiłabym sama motoru, nie znam się kompletnie. Ale mąż już wie, że przez najbliższe 10 lat tylko drobne upominki będzie dostawał :p

No to sezon na truskawki trwa :wink: Ja dżemów już narobiłam a w waszym truskawkowie na zielono widzę :D Ładnie, ładnie - miło, że nie tylko ja mam umorusane paluchy od malowania :wink:

A motorka nie będę pokazywała swojemu ślubnemu, bo do głowy przyjdzie mu to samo i co zrobię ? A motorek ojjjjjjjjjjjj fajny :D

Pozdrawiam