OK 04.07.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Taaaa, uwazaj jaka bedziesz szczesliwa jak Ci sie do pierwszego faceta postanowi przeprowadzic. A propos - bedzie siostrzyczka czy braciszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.07.2009 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Oby facet był w porządku to może iść Ja poszłam Nie wiadomo co za stwór siedzi we mnie. "Arbuzek" ścisnął nogi i powiedział a figę pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Jak ja bylam mala to moj ojciec ciagle powtarzal, kiedy Ty za maz wyjdziesz? A potem kazdy facet to byl wrog numer jeden. Tyle, ze on ich zwalczal smiechem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.07.2009 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Taki straszny był ten śmiech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Dosc straszny. Juz kiedys tu pisalam - jeden taki az sie poplakal, ze moj ojciec sie z niego nabija. A jak sie poplakal, to wiedzialam, ze slusznie... W ten sposob eliminowal kazdego po kolei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.07.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Malgos -to jakiś strasznie słaby psychnicznie był mój tato też wykańcza śmiechem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.07.2009 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Mój ma taki wzrok, że mój obecny mąz nadal po 8 latach odczuwa wobec niego lęk Wiedziałam, że tak będzie wiec tylko tego, który dotarł do finału przyprowadziłam do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.07.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 tylko tego, który dotarł do finału przyprowadziłam do domu a nagrodą dla Zwycięzcy byłaś Ty ciekwe czy to docenia bo mój uważa, ze biorąc sobie mnie -to "uwolnił" moich rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.07.2009 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 CHyba nie myśli tak, nie mieszkałam wtedy z rodzicami i sama sobie sterowałam To ja zrobiłam łachę wielką, że go chciałam. Bo jakby nie ja to skończyłby z jakąś lafiryndą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.07.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 CHyba nie myśli tak, nie mieszkałam wtedy z rodzicami i sama sobie sterowałam To ja zrobiłam łachę wielką, że go chciałam. Bo jakby nie ja to skończyłby z jakąś lafiryndą muszę zacząć to Mojemu wmawiać ciekawe co on na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.07.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 CHyba nie myśli tak, nie mieszkałam wtedy z rodzicami i sama sobie sterowałam To ja zrobiłam łachę wielką, że go chciałam. Bo jakby nie ja to skończyłby z jakąś lafiryndą muszę zacząć to Mojemu wmawiać ciekawe co on na to a to On tego nie wie? przecież to jasne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.07.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 CHyba nie myśli tak, nie mieszkałam wtedy z rodzicami i sama sobie sterowałam To ja zrobiłam łachę wielką, że go chciałam. Bo jakby nie ja to skończyłby z jakąś lafiryndą muszę zacząć to Mojemu wmawiać ciekawe co on na to a to On tego nie wie? przecież to jasne jest no wiesz... dla Ciebie to jasne dla mnie to jasne ale czy dla Niego tyż nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.07.2009 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Dzień dobry u nas wiaterek fajowy, ale burza chyba też będzie. Ale miałam ciężki sen. Śniło mi się, że w kopertach listowych przemycałam kokainę do zakładu w Tworkach Nie oglądam więcej telewizji.. Nad piaskownicą powstał daszek z drugiej strony i wydaje mi się, ze to jeszcze nie koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.07.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Witam:) Wiolasz.....przez najblizszy tydzien omijaj telewizor szerokim łukiem ....kurcze , tez juz bym chciała wyjśc rano na taras i stwierdzic...wieje wiaterek !!!! siedze w tym bloku i rano nic nie wiem o pogodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.07.2009 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Kala, wyjdź na balkon albo na parapet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.07.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 kochana, ja to nawet balkonu nie mam mieszkam na parterze a prawie pod oknem jeździ mi tramwaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.07.2009 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 I tu już wiesz, czemu sie budujecie Matko, jakbym poszła na jakiś koncert poszaleć.....A mi siię ruszać nie wolno gwałtownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.07.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 I tu już wiesz, czemu sie budujecie Matko, jakbym poszła na jakiś koncert poszaleć.....A mi siię ruszać nie wolno gwałtownie to idź do Filharmonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.07.2009 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Taaaaa żebym zasnęła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts