kala67 05.07.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 no to może operetka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.07.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Nie mam nic takiego w okolicy Ale ja to sama poskakałabym, nawet na disco polo jakby trzeba było.. MOjemu mężowi sniło się dziś, że uciekłam z domu i dzwonił do mnie i nie odbierałam i wogle się przestraszył bo dziecko zostawiłam...I jeszcze był zaskoczony że mnie to nie zdziwiło że tak może byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.07.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 ło matko....skad u was takie sny ostatnio???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Nie dosc, ze psa glodzi to jeszcze wyrodna matka z niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.07.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 nie moshe być ash takkh śle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.07.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 ło matko....skad u was takie sny ostatnio???? no właśnie? może Wam jakieś farby i lakiery nie doschły i macie fazę non-stop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.07.2009 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 CześćU nas nic nie wysycha bo nic sie nie maluje. Robią sie otwory drzwiowe, potem planowane jest gładzenie schodów. Z tym snem to mąż obiecywał mi od ponad miesiąca wolny weekend od gotowania. I tylko na obietnicach poprzestał.A wczoraj to chyba proroczy sen miał, bo obiad zrobił, obym tylko nie uciekała. A bliska byłam rzucenia wszystkiego w cholerę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.07.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 czesc Wiolus, Wiola nie mow ze codziennie gotujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.07.2009 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Codziennie i to jeszcze muszę w gust jaśniepaństwa trafić, bo tak sem córkę rozpuściła, ze jak nie jej potrawa to nie zje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 06.07.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.07.2009 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 cze Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.07.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 kurna poffiadomienija sie sapodziały witanko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.07.2009 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Cześć Duchaty Czy Ty musisz tak męczyc ludzi taką parnotą na dworze? Duchato okropnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 A u mnie juz duchota nie meczy, ale slonce napierdziela jak wsciekle. I w ogole jakos pechowo sie tydzien zaczal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.07.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Codziennie i to jeszcze muszę w gust jaśniepaństwa trafić, bo tak sem córkę rozpuściła, ze jak nie jej potrawa to nie zje.. aaaaaa widzisz.... ja zrobiłam inaczej... u mnie Szanowny rządziw w garach... i jak mu chłopcy czasem mówią, że czegoś nie zjedzą - mówię 'odpuść' nie zjedzą obiadu... zjedzą więcej kolacji.... nie zjedzą obiadu i kolacji... zjedzą więcej śniadania.... nie zjedzą śniadania? dobrze poczekamy do obiadu... wcześniej czy później się złamią tylko jest bezwzględny zakaz podjadania zwłaszcza słodyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 A co to za przyjemnosc gotowac cos, czego dzieci nie lubia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.07.2009 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 NItuś, ja też tak do tego podchodzę ale...po 1 . mój mąż to łasuch i stanowczy nie jest wogle. Ciągle coś podjada sam to i dziecku się dostaje. po 2. Julka potrafi zjeść obiad u sąsiadki. No przecież nie może się tam ciągle stołować. po 3. Ona ciągle jadłaby tosty Najgorzej jest, kiedy wiem że coś nowego co zrobię posmakowałoby jej,ale Julka już jak zobaczy inny wygląd od razu wie, że nie będzie jej smakować. Męża do garów nie zagonie. Chciałabym coś innego jeść niż fasolkę po bretońsku i schabowe. Dostałam dziś malinki na ciasto. Idę zaraz robić, zobaczymy co wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.07.2009 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Qrewski piekarnik Najpierw pięknie mi wyrosło a potem klapło totalnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.07.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 buuuuuuuuuuu pociesz się, że w tym pikarniku któy mam teraz nigdy, ale to przenigdy nie wychodzi mi biszkopt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.07.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 W nowym piekarniku żadne ciasto mi się nie udało. Po pięciu odpuściłam! Teraz mi się wydaje, że niepotrzebnie włączałam termoobieg. Tak było w instrukcji, ale może na niemieckie szarlotki termoobieg dobrze działa? A miły odgraża się, że zacznie też piec ciasta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts