Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie mam nic takiego w okolicy :roll: Ale ja to sama poskakałabym, nawet na disco polo jakby trzeba było..

MOjemu mężowi sniło się dziś, że uciekłam z domu i dzwonił do mnie i nie odbierałam i wogle się przestraszył bo dziecko zostawiłam...I jeszcze był zaskoczony że mnie to nie zdziwiło że tak może byc :lol: :lol:

Cześć

U nas nic nie wysycha bo nic sie nie maluje. Robią sie otwory drzwiowe, potem planowane jest gładzenie schodów.

Z tym snem to mąż obiecywał mi od ponad miesiąca wolny weekend od gotowania. I tylko na obietnicach poprzestał.A wczoraj to chyba proroczy sen miał, bo obiad zrobił, obym tylko nie uciekała. A bliska byłam rzucenia wszystkiego w cholerę..

Codziennie :x i to jeszcze muszę w gust jaśniepaństwa trafić, bo tak sem córkę rozpuściła, ze jak nie jej potrawa to nie zje..

aaaaaa widzisz.... ja zrobiłam inaczej... u mnie Szanowny rządziw w garach... i jak mu chłopcy czasem mówią, że czegoś nie zjedzą - mówię 'odpuść' nie zjedzą obiadu... zjedzą więcej kolacji.... nie zjedzą obiadu i kolacji... zjedzą więcej śniadania.... nie zjedzą śniadania? dobrze poczekamy do obiadu... wcześniej czy później się złamią :lol:

tylko jest bezwzględny zakaz podjadania zwłaszcza słodyczy :wink:

NItuś, ja też tak do tego podchodzę ale...po 1 . mój mąż to łasuch i stanowczy nie jest wogle. Ciągle coś podjada sam to i dziecku się dostaje.

po 2. Julka potrafi zjeść obiad u sąsiadki. No przecież nie może się tam ciągle stołować. po 3. Ona ciągle jadłaby tosty :o

Najgorzej jest, kiedy wiem że coś nowego co zrobię posmakowałoby jej,ale Julka już jak zobaczy inny wygląd od razu wie, że nie będzie jej smakować.

Męża do garów nie zagonie. Chciałabym coś innego jeść niż fasolkę po bretońsku i schabowe.

Dostałam dziś malinki na ciasto. Idę zaraz robić, zobaczymy co wyjdzie :lol:

W nowym piekarniku żadne ciasto mi się nie udało. Po pięciu odpuściłam! :-?

Teraz mi się wydaje, że niepotrzebnie włączałam termoobieg. Tak było w instrukcji, ale może na niemieckie szarlotki termoobieg dobrze działa? :roll:

A miły odgraża się, że zacznie też piec ciasta!