malgos2 07.07.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 A Tobie sie nudzi czy jak? Poloz sie na kanapie i tyj sobie spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.07.2009 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Musze cos podgryzac nie? To ciasto chciałam zrobić a tu d.pa, nawet biszkopt nie wyszedł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 To przejdz sie na spacer z Lunka do cukierni i tyj spokojnie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.07.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 ale bym se ciastko zjadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.07.2009 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 To przejdz sie na spacer z Lunka do cukierni i tyj spokojnie dalej. Czy Ty wiesz gdzie na wsiach są cukiernie???? Jak sie wieś skończy i zacznie sie centrum miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 To przejdz sie na spacer z Lunka do cukierni i tyj spokojnie dalej. Czy Ty wiesz gdzie na wsiach są cukiernie???? Jak sie wieś skończy i zacznie sie centrum miasta A nie ma ciastek w sklepach spozywczych normalnych? No nie mow mi, ze ta wies to taka samowystarczalna, ze wszyscy swoje mieso, jaja, chleb... Aaaa, i tu licytujemy: http://forum.muratordom.pl/licytacja-na-rzecz-tomka1950,f145.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 08.07.2009 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 http://www.kwestiasmaku.com/blog/files/page99_blog_entry201_1.jpg Wioluś kup gofrownice dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.07.2009 05:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Dzień dobry Małgos, wieś to wieś. Skąd mam wiedzieć ile czasu leży to ciasto i czeka akurat na mnie? Cześć Gosia, może to jest myśl Uratowałam coś z biszkopta. Dorobiłam galaretkę i na wierzch dałam lukier. Julka zje i ja też. Męża nie mam do końca tygodnia tylko lokatora w nocy to nie muszę się martwić. teraz wiem, o czym Nitka mówiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.07.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Witam:) a Wy tu od 6 rano juz gofry robicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.07.2009 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Taa żeby tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.07.2009 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Oto co mi wyszło ostatnio Zapiekanka z kurczaka, makaronu, sera z czymśtam i kalafiorem- brokułki byłyby lepsze http://i582.photobucket.com/albums/ss263/wiolasz/zap2.jpg a to funkcje piekarnika Ariston Hotpoint retro http://i582.photobucket.com/albums/ss263/wiolasz/piekarnik.jpg nie dostałam instrukcji obsługi po polsku. Szukaliśmy po angielsku ale niewiele informacji tam jest. Jakby ktoś mi podpowiedział konkretnie do czego te funkcje som, byłabym wdzięczna i przestałabym marnować kolejne jajka i mąki na testowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.07.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 http://www.hotpoint-ariston.pl/ha/_pdf/manuals/19506172304_NL-DE-PL.pdf tu masz instrukcje zwykly piekarnik do wypieku ciast delikatnych termoobieg z dodatkowymi grzalkami termoobieg program do pizzy-szybkie nagrzanie i dodatkowe cieplo od dolu program barbeque-jesli amsz opcje to jest to rozen albo mocne nagrzanie na ruszt rozen plus grzalka gora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.07.2009 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Dzieki Markotko Dokładnie to samo mam napisane z tłumaczenia ang. Tylko czemu te ciasta mi nie wychodzą?? Oleję go chyba, bo siły mi brak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.07.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 w instrukcji masz tez czesc po polsku moze cos wiecej wywnioskujesz z opisow ciasta delikatne ja robie na tym grzaniu gora dol nie wiem co to za opcja z tocikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.07.2009 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Nic więcej nie wiem nawet z polską instrukcją. Zobaczę za tydzień. może mi ochota wróci i spróbuję jeszcze raz. No i jajka od teściowej w ilości hurtowej wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.07.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Dobrze sie zaopatrz i kombinuj, w koncu sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 08.07.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Wiola a może na kruchym spodzie takie powinno sie udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.07.2009 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Gosia, nigdy nie robiłam sama kruchego. Musiałabym już być pewna tego piekarnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 08.07.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 ale kruche jest łatwiejsze od biszkopta i drożdżówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.07.2009 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 tak?? to ja zaczynałam edukacje od tej drugiej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.