wiolasz 09.07.2009 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 kala, mąż ma skodę octawie, fajna ale ja wiem czy to aż fura... W porównaniu z moim kurczaczkiem żółtym- którym też lubi jeździć to bryka faktycznie. tylko w moim żeby 80 mieć to trzeba się wysilić. Jego wystarczy leciutko dotknąć gazu i już jest. Wiem, bo praktykowałam O tej marce to mówił na przykładzie kolegi, który ma audi i w ciągu ostatnich 3 miesięcy oczko prawie uzbierał.A za co? Za prędkość 70/h w terenie zabudowanym. Wiec chyba ważna jest marka samochodu. Policjanci to faceci Ania, a ładnie wyszedł na tej fotce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.07.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 zupelnie nie widac twarzy dlatego mama wziela za niego punkty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.07.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Ania, to tak można? eee mojemu to nie grozi. Do tej pory 4 pkty tylko ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.07.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 no tak bo napisali oswiadczenie ze to ona prowadzila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.07.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 jaja jak berety żeby teściowa do zięcia była podobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Czesć dzis Ależ przepisy. Nigdy takiego ciasta nie jadłam ale chyba czas zacząć cos nowego próbować. Małgoś, jak ciasto ma być z alkoholem to nie ma co podpalać. Obym tylko dziecka nie upiła [/i] Nie musisz wcale dawac alkoholu, ale dla mnie bez wisniowki nuda straszna. Najgorzej z tymi fotkami jest, jak jedzie dwoch sluzbowym autem. Za cholere nie mozna udowodnic pracownikowi, kto prowadzil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.07.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 u mnie w poprzedniej firmie bylo to tak zalatwione, ze mandaty placila firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Oooo, to moja mama musialaby tylko na mandaty pracowac - miala takiego jednego rajdowca, ktory podczas jednego kursu do Tych potrafil zlapac 5 mandatow, do tego auto zajezdzil totalnie, mowie Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.07.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 wiesz inaczej patrzy na to pracodawca a inaczej pracownik u nas tez to oplacanie mandatow bylo jako bonus dla derektorow ph musieli placic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 No u mamy tez tak bylo, ze jak jechala ze swoja "prawa reka" i zlapali mandat to tez go placila jakostam, ale jak Ci gosc jedzie w zabudowanym 140 i uwaza, ze wszystko jest OK, chociaz go nikt nie pospiesza, a potem po powrocie od kontrahenta robi sobie wycieczke sluzbowym autem i dalej chyta mandaty to jest kanal. Zawsze byly jaja jak pokazywali odcinki z bramek na A4, jakies dziwne godziny i dni tam byly zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.07.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 a ja w przyszly wtorek bede w rzeszowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.07.2009 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 ooo to może przyszły wtorek bedę też w Rzeszowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.07.2009 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Ja uważam, że każdy powinien mandat płacić sam. Przecież to kierowca odpowiada za to jak jeździ, tak?Firma może zapłacić za mandat tzw. techniczny: żarówka i takie tam inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Ja uważam, że każdy powinien mandat płacić sam. Przecież to kierowca odpowiada za to jak jeździ, tak? Firma może zapłacić za mandat tzw. techniczny: żarówka i takie tam inne. Albo ewentualnie za parkowanie, jesli sprawa byla wazna, pracownik szybko chcial zalatwic - u nas pod sadem to normalka i trudno, zeby czlowiek placil za to, ze chcial dobrze. Ale za predkosc? Never. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.07.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 ja tam akurat lubilam jak firma moje mandaty placila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Mi placi za taksowki, ale firma to ja, to bez znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.07.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Witam ..jak ja sie ciesze, że dzisiaj juz piątek !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.07.2009 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Czesć Dziś mam mnóstwo spraw. Przyjadą od elewacji rozstawić rusztowanie-skończy sie łazenie na golasa rano... myszy umierają w lodówce z głodu, worków na śmieci nie mam, to kolejne sklepy muszę odwiedzić. I jeszcze książkę mam do wymiany i też musze pojechać. I róże dostanę, potrzebuję kory i kamyków, żeby je oddzielić od trawy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.07.2009 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Kala, a jak piątek to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.07.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 jak to co??????????? wekeend !!!!! dwa dni wolnego będę miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts