Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

kala, mąż ma skodę octawie, fajna ale ja wiem czy to aż fura...

W porównaniu z moim kurczaczkiem żółtym- którym też lubi jeździć :wink: to bryka faktycznie. tylko w moim żeby 80 mieć to trzeba się wysilić. Jego wystarczy leciutko dotknąć gazu i już jest. Wiem, bo praktykowałam :lol:

O tej marce to mówił na przykładzie kolegi, który ma audi i w ciągu ostatnich 3 miesięcy oczko prawie uzbierał.A za co? Za prędkość 70/h w terenie zabudowanym. Wiec chyba ważna jest marka samochodu. Policjanci to faceci :lol:

Ania, a ładnie wyszedł na tej fotce? :wink:

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czesć dzis

Ależ przepisy. Nigdy takiego ciasta nie jadłam ale chyba czas zacząć cos nowego próbować.

Małgoś, jak ciasto ma być z alkoholem to nie ma co podpalać. Obym tylko dziecka nie upiła :wink: [/i]

Nie musisz wcale dawac alkoholu, ale dla mnie bez wisniowki nuda straszna. :lol: :lol: :lol:

Najgorzej z tymi fotkami jest, jak jedzie dwoch sluzbowym autem. Za cholere nie mozna udowodnic pracownikowi, kto prowadzil. :-?

No u mamy tez tak bylo, ze jak jechala ze swoja "prawa reka" i zlapali mandat to tez go placila jakostam, ale jak Ci gosc jedzie w zabudowanym 140 i uwaza, ze wszystko jest OK, chociaz go nikt nie pospiesza, a potem po powrocie od kontrahenta robi sobie wycieczke sluzbowym autem i dalej chyta mandaty to jest kanal. Zawsze byly jaja jak pokazywali odcinki z bramek na A4, jakies dziwne godziny i dni tam byly zawsze. :roll:

Ja uważam, że każdy powinien mandat płacić sam. Przecież to kierowca odpowiada za to jak jeździ, tak?

Firma może zapłacić za mandat tzw. techniczny: żarówka i takie tam inne.

Albo ewentualnie za parkowanie, jesli sprawa byla wazna, pracownik szybko chcial zalatwic - u nas pod sadem to normalka i trudno, zeby czlowiek placil za to, ze chcial dobrze. Ale za predkosc? Never. :evil:

Czesć

Dziś mam mnóstwo spraw. Przyjadą od elewacji rozstawić rusztowanie-skończy sie łazenie na golasa rano...

myszy umierają w lodówce z głodu, worków na śmieci nie mam, to kolejne sklepy muszę odwiedzić. I jeszcze książkę mam do wymiany i też musze pojechać. I róże dostanę, potrzebuję kory i kamyków, żeby je oddzielić od trawy.. :roll: