Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć ANia

Ja nie sprzątam dziś. Czekam na Julkę i po śniadaniu do Łańcuta po podbitke jedziemy, potem po płytki na taras a potem to juz chciałąbym pewnie coś zjeść :wink: :lol: Trochę nam zejdzie dzisiaj.

A po południu dostanę 2 różyczki od sąsiada. Mąż ma taczką przywieźć :lol: :lol: Moje pierwsze 2 kwiatki

Ja nie jestem kwiatkowa, to dlatego. Ale te kwiatki to wyraz wdzięczności i podziękowanie od sąsiadów, że mąż w niedzielę zawiózł sąsiadkę do pracy i przywiózł. Dla mnie to normalne ale dla sąsiadki to nowość. No i w końcu spośród innych dobroci, sama zaproponowałam róże, jako że żadnej nie mam.

Wybrałam takie najbiedniejsze, najmniejsze żeby nie robić im kłopotu, i żeby szkoda nie było :lol:

Oki, podbitka kupiona, zapłacona prawie całość, do odbioru w poniedziałek. Dostaliśmy 25% rabatu :lol: fajnie :lol: :lol:

Wybrane płytki na balkony, Nowa Gala, koszt ok. 43/m2

Przez przypadek znaleźliśmy płytki na ścianę wokół drzwi, ładne, tanie bo z wyprzedaży, zarezerwowaliśmy je i wyliczymy dokładnie ile nam trzeba.

Gość justyna_m

Hej Wiolasz

gratuluję 100 stronki!!!

a ja też nie jestem kwaitowa i już zaplanowałam sobie minimalistyczny skalno iglasty ogród ... bez kwiatków ... no może jedna magnolia się gdzieś znajdzie :wink:

No tak, wszyscy mają różyczki, a ja na razie wykę, grykę i rzepak! :D

(na tej nawiezionej ziemi samo takie coś wyroslo)

A czy Twoje różyczki już posadzone? Wcześniej myślałam, ze wcale nie będę sadzić kwiatów w ogrodzie, co najwyżej jakies kwitnące przewy łatwe w pielęgnacji, ale nie wiem, czy nie zmienię zdania. Może chociaż w jakichś strategicznych puntach coś będzie?... :roll: