wiolasz 12.07.2009 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Hej Pisze szybko bo juz wyjeżdżamy, wywożę Julkę do babci na tydzień Zdjęcia będą jak sie kwiatki przyjmą. Na razie musze kupić zieloną kratkę-siatkę bo mi psy ją obsikują Nie jestem kwiatowa, dużo kwiatów nie będzie. Raczej trawa i warzywa i drzewa owocowe. Praktyczna jestem, co? Lecę, pa Miłej niedzieli wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.07.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Wioluś, gratuluję setnej stronki Zajrzyj do mnie, zadałam Ci istotne pytanie w sprawie różyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.07.2009 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Byłam, czytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.07.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Przywitać się przyszłam Bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.07.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Odpowiadam na powitanie Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.07.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Jak samopoczucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.07.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 eeeee nuda, Pani, nuda jedno dziecię u babci do soboty, drugie za to wariuje od wczoraj. Chleba nie mam i nie chce mi sie jechać, bo leci "Duma i uprzedzenie" a ja to pierwszy raz ogladam i bardzo mi się spodobało. Super jest, aż wstyd, że taka klasyka a ja nie czytałam. Na razie utknęłam z czytaniem na 3 cześć o wampirach i wilkołakach a wczoraj pierwszą część "Twilight" obejrzałąm. I chyba powinnam najpierw oglądać filmy a potem czytać książki bo w odwrotnej kolejnosci byłabym srodze rozczarowana. I tak zrobię w przypadku "Dumy.." Bo Twilight po przeczytaniu książki był mało ciekawy i jeszcze mniej zaskakujący Ale polecam książkę, gdybyś miała czas do czytania na urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.07.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Czasu raczej nie będę miała za dużo Na razie kasy na książki brak, a jestem w stanie wydać wszystkie pieniądze Chwilowo omijam księgarnie duuuużym łukiem Poza tym półek na książki nie mam i się walają w siatkach po całym mieszkaniu A jak już przeczytam książkę, to w ogóle nie mam ochoty oglądać filmu W drugą stronę też mi to nie sprawia przyjemności, po prostu książka mi wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.07.2009 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Ja czasem jestem ciekawa realizacji książki i jak dotąd rzadko mnie która zaskoczyła. Własciwie to nie pamietam A książek ostatnio nie kupuję, chyba że na prezent czy komuś z rodziny czy życzę sobie. Faktycznie za drogie. Oczywiście kupując, od razu rezerwuję sobie i pożyczam do czytania Dobrze mieć znajomych, którzy czytają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.07.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Ja znam tylko jeden taki przypadek i to była polska nowelka z lat 60tych Tytułu nie pamiętam, ale o duchach była, z Rudzkim w roli głównej Czytałam oryginał i się nawet nie umywał do filmu - chyba pierwszy i ostatni taki przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.07.2009 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Nie czytam polskich nowelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.07.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Ja rzadko, ale jak same w ręce wchodzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.07.2009 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 To moje w takim razie jak juz mi wpadną, to utrzymać się dłużej nie mogą Wg mnie "Znachor" film był dużo lepszy niż książka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.07.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Nooo, tego to akurat w żadnej formie nie mogłam strawić A te nowelki świetne były, taki zbiorek miałam "Polska nowela fantastyczna" Choć ta jedna sfilmowana, to dla mnie do dziś perełka - powtarzają czasem na Polonii i do dziś lubię obejrzeć - króciutkie, 0,5h, ale zawsze mnie wprawia w dobry humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.07.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 eeeee nuda, Pani, nuda jedno dziecię u babci do soboty, drugie za to wariuje od wczoraj. Chleba nie mam i nie chce mi sie jechać, bo leci "Duma i uprzedzenie" a ja to pierwszy raz ogladam i bardzo mi się spodobało. Super jest, aż wstyd, że taka klasyka a ja nie czytałam. Na razie utknęłam z czytaniem na 3 cześć o wampirach i wilkołakach a wczoraj pierwszą część "Twilight" obejrzałąm. I chyba powinnam najpierw oglądać filmy a potem czytać książki bo w odwrotnej kolejnosci byłabym srodze rozczarowana. I tak zrobię w przypadku "Dumy.." Bo Twilight po przeczytaniu książki był mało ciekawy i jeszcze mniej zaskakujący Ale polecam książkę, gdybyś miała czas do czytania na urlopie Musialam to czytac po angielsku i ogladac tez. Nuuuuuuuuuuuuudy okrutne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.07.2009 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 eeeee nuda, Pani, nuda jedno dziecię u babci do soboty, drugie za to wariuje od wczoraj. Chleba nie mam i nie chce mi sie jechać, bo leci "Duma i uprzedzenie" a ja to pierwszy raz ogladam i bardzo mi się spodobało. Super jest, aż wstyd, że taka klasyka a ja nie czytałam. Na razie utknęłam z czytaniem na 3 cześć o wampirach i wilkołakach a wczoraj pierwszą część "Twilight" obejrzałąm. I chyba powinnam najpierw oglądać filmy a potem czytać książki bo w odwrotnej kolejnosci byłabym srodze rozczarowana. I tak zrobię w przypadku "Dumy.." Bo Twilight po przeczytaniu książki był mało ciekawy i jeszcze mniej zaskakujący Ale polecam książkę, gdybyś miała czas do czytania na urlopie Musialam to czytac po angielsku i ogladac tez. Nuuuuuuuuuuuuudy okrutne. co nudy? Duma i uprzedzenie czy Twilight ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.07.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 eeeee nuda, Pani, nuda jedno dziecię u babci do soboty, drugie za to wariuje od wczoraj. Chleba nie mam i nie chce mi sie jechać, bo leci "Duma i uprzedzenie" a ja to pierwszy raz ogladam i bardzo mi się spodobało. Super jest, aż wstyd, że taka klasyka a ja nie czytałam. Na razie utknęłam z czytaniem na 3 cześć o wampirach i wilkołakach a wczoraj pierwszą część "Twilight" obejrzałąm. I chyba powinnam najpierw oglądać filmy a potem czytać książki bo w odwrotnej kolejnosci byłabym srodze rozczarowana. I tak zrobię w przypadku "Dumy.." Bo Twilight po przeczytaniu książki był mało ciekawy i jeszcze mniej zaskakujący Ale polecam książkę, gdybyś miała czas do czytania na urlopie Musialam to czytac po angielsku i ogladac tez. Nuuuuuuuuuuuuudy okrutne. co nudy? Duma i uprzedzenie czy Twilight ? Duma i uprzedzenie i jeszcze Rozważna i romantyczna. Ja polecam Jonathana Carrola - praktycznie wszystko jest zajefajne, a Kraina Chichow wymiata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.07.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Duma i uprzedzenie i jeszcze Rozważna i romantyczna. eeeeeee, nie przesadzaj: toż to jest istna relacja obyczajów i życia i języka XVIII i XIX wiecznej Anglii. Da się przeżyć. W porównaniu na przykład do Opowieści Kantenberyjskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.07.2009 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Rozważnej jeszcze nie czytałam, ale skoro polecasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.07.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Rozważnej jeszcze nie czytałam, ale skoro polecasz One są w sumie wszystkie na jedno kopyto Ale jak ktoś chce się przenieść w czasie to one są jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts