Bianca 14.07.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Ech, a mnie już w domu zaczyna nosić.... Gdzieś bym pojechała , najlepiej daleko i tanio... Najlepiej już zaraz.... Z wyborem celu nie ma problemu..... Problem tylko z kasiorką... Ech pomarzyć można do przyszłego roku.... Cześć tak wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.07.2009 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 ooo ja też bym tak pojechała i z tych samych powodów nie jadę No i jeszcze tego że nie dojadę dalej jak 100 km...a wszędzie gdzie chciałabym być to min. 300 km ode mnie... To nic, poczekam na wiosnę najbliższą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.07.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Kasiorka, kasiorka, kasiorka... też bym wyjechała, jakbym miała Na szczęście w domu też lubię posiedzieć, jak mam wolne - a w sobotę przyjeżdża Ania, będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 14.07.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 ja dzisiaj miałam mieć wizyte koleżanki, ale zadzwoniła że pociąg ma tylko 180 minut opóżnienia i w tym wypadku szkoda jechać, żeby szybko potem wracać.... A ja tu już obiad gotowy, chałupa aż błyszczy i strój galowy ubrany.... Trudno w piątek zrobimy kolejne podejście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.07.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Powinna przyjechać... z powrotem pewnie też by miała opóźnienie, to by się wyrównało Na pkp pod tym względem można ostatnio liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.07.2009 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 O tak właśnie. wYmadrzam się, choć ja juz kilka lat tylko samochodem podrózuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.07.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Tez bym sie gdzies wypuscila dalej, ale wszystkie miejsca, o ktorych mysle sa co najmniej 2000 km stad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.07.2009 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Małgos a gdzie przeszkoda? Jak sie robi tortille? mam sos, mam naleśniki do tego, pomidory i paprykę i co? Trochę sos mam ostry, choć i tak najłagodnieszy wzięłam. Jak go złagodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.07.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Przeszkoda na koncie. Tortille sie robi tak, ze sie to wszystko zawija (tylko jakies mieso jeszcze by sie przydalo wczesniej przysmazone), posypuje serem i zapieka. A jak Ci sos za ostry wyszedl to tylko smietana mozesz to zlagodzic, tyle, ze meksykanskie juz wtedy nie bedzie i w ogole lagodne to nie jest meksykanskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.07.2009 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Chce bezmięsne i niezbyt ostre. może colą popiję Jadę po farby i takie tam i po płyteczki moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.07.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Wiola, to doloz pomidorow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.07.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 poogladałam nowe fotki, widze, że prace sie posuwaja do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.07.2009 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 oj posuwają sie posuwają. Już jest trochę podbitki, otynkowane są fragmenty. Przywiozłam farbę, klinkier i fugę. I znalazłam inne płytki na balkon, dużo ładniejsze niż poprzednio. Właśnie oglądam jak robi się coca colę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.07.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Wiolasz.....no to pokazuj jaka kupiłaś farbe, klinkier i fuge???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.07.2009 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Siemanko Nic nie pokażę, póki nie zrobią. Niestety maż nie dał sie przekonać do białej ściany i będzie kolor na zewn. trudno, przeboleję jakoś. Mało się nie pokłóciliśmy w sklepie A teraz dopiero co wróciłam znowu z zakupów. Czy to zawsze musi wszystkiego zabraknąć w najmniej odpowiednim momencie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.07.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Zawsze Jakby brakowało w odpowiednim, to by nudno było Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Maz sie Tobie nie dal przekonac?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.07.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 No cholera nie dał Normalnie nie mam z tym problemu, nawet za bardzo wysilać się nie muszę. A tutaj stosowałam nawet moją nalejpszą broń i nic Ale z drugiej strony nie wiedziałam ze on taki twardy jest i stanowczy nawet pociągająca ta jego cecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 No pociagajaca, ale bez przesady... Przecie Twoje na wierzchu byc musi, zwlaszcza teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.07.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 eee nie do końca. Jakoś tak bardzo mi nie zależy. Ja zbieram siły i argumenty na taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts