Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

heloł :)

przyszłam zaznaczyc teren i powiedzieć, że ja bardzo lubię drewniane tarasy... i szkoda, że takiego miec nie będe :( a biała elewacja jest super - tylko pytanie jak długo... tu akurat też bym poparła Twojego małża ....

a kiedy się pochwalisz?

No jestem jestem

Ja porzadkuję wieczorami po Panach od elewacji. Butelki zbieram i folie :lol:

Mąż wczoraj zrobił krzyżaki, za delikatną sugestią jednego z Panów. I dobrze, bo ja nie miałabym sumienia jeszcze o to go prosić. I tak sam wiele robi i to po raz pierwszy w zyciu.

Nituś, dokładnie to samo mówił MM. I było głosne i stanowcze NIE dla białej.

Dobrze, ze sie nie upierałam, bo teraz potrzebne będą moje argumenty mocne bo wczoraj narozrabiałam trochę. Nosiło mnie wieczorem i z nudów pomalowałam budę Luny......drewnochronem. Potem idę taka zadowolona do mego, ściągam go z dachu i mówię, ze mam niespodziankę. Zrobiłam tadam! ręcerozłożyłam a mój oczy :o i tekst: coś Ty najlepszego #^^%(&^(*^(*^*^ zrobiła! :o

Drewnochron śmierdzi, szczypie w oczy- mnie nie szczypał jak malowałam :-? -- jest rakotwórczy o jeszcze sie dowiedziałam, że nie zdziwi sie, jak pies nie będzie tam chciał siedzieć.

No i teraz musze moje najcieższe działa wykorzystać, żeby w razie potrzeby zrobił psu drugą budę :roll: :roll: