wiolasz 17.07.2009 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 nie mam innych planów, niż doprowadzenie mieszkania do porządku. Od 2 tygodni nie sprzątane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.07.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Cześć Potwierdzam, mąż zastraszony odpowiednio, nie pytany nie odzywa się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.07.2009 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Oczywiście ze tak ps. powiedział, ze jesteśmy świnie bo sie z niego nabijamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.07.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 A z kogo się mamy nabijać? Przy okazji - bardzo mi się Wasze wejście podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.07.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 nie mam innych planów, niż doprowadzenie mieszkania do porządku. Od 2 tygodni nie sprzątane Ja dzisiaj wolne mam, budzik nastawilam na 7.30, bo mialam sprzatal ale wstalam godzine pozniej, teraz siedze przy kawie na forum, a sprzatanie nadal czeka . Lenia mam dzisiaj, a jak maz wroci to juz calkiem nic nie zrobie. Teraz intensywnie mysle nad obiadem co dzis ugotowac. A moje dziecko od wczoraj ma robione dredy 38 sztuk, wczoraj zrobil 20, dzisiaj reszte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.07.2009 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 A z kogo się mamy nabijać? Przy okazji - bardzo mi się Wasze wejście podoba Przy okazji, powiem Ci że nam też. I to cholernie kolor nie bardzo mi pasuje, ale nie robie tragedii. Kiedyś wyblaknie trochę, nie? Pierwsza mysl, jaka mi przychodzi do głowy jak patrzę na niego to "wesoły ten domek" Magpie, ja też miałam lenia ale ostatnio jakiegoś powera dostaje jak nie ja normalnie, to wina hormonów A dredów zazdroszczę, chciałam kiedyś zrobić ale bałam się reakcji ojca i szkoda mi było potem łysą chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.07.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Moj ma prawie 16 lat i od roku mi trul o dredy, stwierdzilam ze jego wlosy i najwyzej jak mu sie nie spodoba to lysy bedzie przez miesiac . Ja wlasnie odkurzylam i pomylam moje "salony" , czekam az wyschnie. Chcialo mi sie domu to teraz sprzatanie zajmuje mi caly dzien, a jeszcze garaz musze w koncu zrobic, bo syf straszny (sprzatam tam raz w miesiacu) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.07.2009 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Twój mąż ma z Tobą dobrze. Ja do garażu wchodzę jak na spacer: ręce w kieszeni Tak samo do kotłowni. To są miejsca MM i ja się nie wtrącam. Czasm ma taki burdel tam, że tylko nogą przesuwam jak przechodzę ale co tam. lajtowo do tego podchodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.07.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Wiolasz przed budowa umowilismy sie z mezem, ze moj jest dom, a jego teren wokol oraz gospodarczy (tam jest kotlownia). Ja w garazu musze miec blysk, poniewaz jest on przy domu i przez garaz chodze z jedzeniem dla psa, wpuszczam i czyszcze drugiego psa, wiec by sie nosilo. Ale zapewniam Cie, ze nie chcialabys widziec gospodarczego mojego meza, nie wspominajac istniejacej tam lazience - jeden wielki balagan. Ja na szczescie wszystkie niepotrzebne rzeczy nie musze upychac w garazu tylko wynosze do gospodarczego, a tam wszystko porozwalane. Moj w domu nic mi nie pomaga poza gotowaniem jak ma chec, a ja kolo domu codziennie cos grzebie w ogrodzie pomimo, ze zarzekalam sie, ze nie bede ale lubie wyrywac chwasty i relaksuje sie przy tym pod warunkiem, ze w domu mam wszystko zrobione (najpierw dom, pozniej ogrod). Mam lenia i jutro chyba tez zrobie placek z kruszonka i owocami, bo drozdzowego nie chce mi sie trzepac w ten upal. A na obiad wymyslilam placki takie jak ziemniaczane ale drobiowe, bo dawno nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.07.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 umówiliście się mówisz? My też się umówiliśmy i gucio z tego umawiania. Ale ja twarda jestem, jak nie pomagasz to ja zatrudniam panią do sprzątania, sama harować nie bedę. Poza tym dziecko ma widzieć czasem ojca ze szmatką a nie tylko matkę w ten sposób honorować. Wiec jest teren mój i jest teren jego. Pozostałe są nasze Z drugiej strony mam wytłumaczenie, ze przecież ma swoją kanciapę, może tam w spokoju kontemplować Ja znowu nie mam obiadu bo nie chce mi sie, zdrzemnęłam sie pół godzinki i telefon mnie obudził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.07.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 garaz musze w koncu zrobic, bo syf straszny (sprzatam tam raz w miesiacu) . matkooooo to ja już nic nie mówię ino się palę ze wstydu Widzę, elewacja na ukończeniu, fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.07.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 A na obiad wymyslilam placki takie jak ziemniaczane ale drobiowe, bo dawno nie bylo.No a przepis to gdzie???? Brzmi smacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.07.2009 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 garaz musze w koncu zrobic, bo syf straszny (sprzatam tam raz w miesiacu) . matkooooo to ja już nic nie mówię ino się palę ze wstydu Widzę, elewacja na ukończeniu, fajnie ano ja też się cieszę, bo w końcu mąż weźmie sie za porzadki w domu i wykończeniówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.07.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Witam wszystkich:) i tez poprosze o ten przepis!!!!!!!!! nieraz brakuje mi juz pomysłów na obiady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 17.07.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Wioasz zazdroszczę Ci tych widoków i pięknych miejsc na spacery, Ja takich nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.07.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Przepis na placki drobiowe - szybki obiad Do miski wkladamy: -1 duza posiekana cebule w kostke -50 dkg fileta drobiowego pokrojonego w kostke 1cm/1 cm (moze byc mniejsza ale nie wieksza) -2 jajka -3 pieczarki starte na duzych oczkach -maly peczek zieleniny (pietruszka lub koper, my wolimy zx pietruszka) posiekany drobno -1 porzadnie czubata lyzka maki ziemniaczanej -sil, pieprz, wegeta i koniecznie magi Wymieszac i nakladac na rozgrzany olej placki takie o srednicy kubka, a grubosci plackow ziemniaczanych, usmazyc z dwoch stron na zloty kolor. My jemy je z ziemniakami i ogorkiem kiszonym, a na zimna sa dobre na chleb. Z tych proporcji wychodzi 10 sztuk, sa bardzo dobre i szybkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.07.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Cze Wioluś !Czytalam że masz upierdliwe skurcze łydek .Mam na to sposób_okłady z rozmaglowanych liści kapusty na noc przez 14dni.Kapucha jest dobra na wszystko,możesz tez brać aspargin 2 ray dziennie po 2 tablety ,ale chyba jednak lepsza ta kapucha.Jutro będę o tobie myśleć jadąc na Podlasie .Zawożę swoje pacholstwo do babci ,niech je trochę porozpieszcza.A ja tyram .We środę przychodzi dostawa płytek ,za co kurna muszę zapłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 17.07.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Super juz mam pomysł na jutrzejszy obiad. A na skurcze rzeczywiście jest dobry aspargin i potas ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.07.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 dzięki za przepis!!!!!!! zaraz sobie skopiuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 17.07.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 znowu jakiś przepis na pyszne jedzonko - można pożyczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts