Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam Cię Wiolu!! Chwilkę dłuższą mnie tu nie było (hi, hi,hi) co nie znaczy, że tu nie zaglądałam.

Korzystając z okazji gratuluję wszystkich zmian w Twoim życiu, które miały miejsce w ostatnim czasie !!

Jestem również pełna podziwu dla rozwiązań w Twoich truskaweczkach i szczerze mówiąc troszkę Ci zazdroszczę, że już mieszkasz bo u mnie to idzie strasznie małymi kroczkami a myślałam, że na Boże Narodzenie już zamieszkamy!!! Co prawda jestem już na etapie wykończeniówki ale do końca jeszcze daleko no i kasa się skończyła więc jak nie sprzedam w najbliższym czasie mieszkania, w którym obecnie mieszkamy to z przeprowadzki na BN i choinką w nowym domu nici :(((

W tym miejscu skorzystam z okazji i zamieszczę małe ogłoszenie:

SPRZEDAM 3 POKOJOWE MIESZKANIE W CENTRUM PRZEPIĘKNIE POŁOŻONEGO MIASTECZKA POWIATOWEGO - 8 KM OD MORZA!!

Wioluś strasznie jestem ciekawa wyglądu Twojej górnej łazienki.Nawet jeśli nie jest ona wykończona - bo nie kojarzę czy coś pisałaś na jej temat. Gdybyś była tak miła i czas oraz samopoczucie Ci na to pozwoli wrzuć proszę parę fotek. Będę bardzo wdzięczna! Pozdrawiam serdecznie.

Wioluś strasznie jestem ciekawa wyglądu Twojej górnej łazienki.Nawet jeśli nie jest ona wykończona - bo nie kojarzę czy coś pisałaś na jej temat. Gdybyś była tak miła i czas oraz samopoczucie Ci na to pozwoli wrzuć proszę parę fotek. Będę bardzo wdzięczna! Pozdrawiam serdecznie.

Cześć Baśka :lol:

Nie zrobię niestety zdjeć, bo każdy katek mam zawalony na górze. Akurat łazienka ma wszystkie resztki z klejów, tynków i płytek, oparte toto o ściany i nic nie widać. Musiałabym posprzątać całkowicie. Jesli nie goni Cię za bardzo czas, to poczekaj trochę, może jakoś uporamy się z tym w najbliższym czasie. wtedy zaczne fotografować, oki?

Jestem jeste. Byłam, ale pisać mi się nie chciało, To przez ciepła nadmiar. Samochód przez ostatnie dni wariował z pokazywaniem temp. bo wczoraj ujrzałam +38 :o dziekować za klimę bo nastawiliśmy na 19 i jakoś się jeździło.

Dobrze, ze w domu mamy chłodno :lol:

U mnie dziś nie jest chłodno. Już ok. +23

Rano obudził mnie piorun i tyle sobie pospałam. Tak lało, że szaro za oknem było. Na początku takich widoków byłam zszokowana że mam szaro za oknem. Ale teraz już wiem, ze to normalne jak Rzeszowa nie widzę :lol:

Dziś przeczytałam o psach zabijanych podczas spacerów po lesie przez leśników. Bo biegają bez smyczy :o I na dodatek mają do tego prawo :o :o