kala67 18.07.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Witam:) co tu taka cisza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 18.07.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Zrobiłam kotleciki - co prawda bez pieczarek bo nie miałam w domu - zrobiły furrorę i szybko zniknęły ) Robi się je rzeczywiście błyskawicznie i są pyszne - dziewczyny POLECAM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.07.2009 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Dzień bry Odebrałam dziecko z wakacji. Jakoś mi dziwnie teraz bo się odzywczaiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.07.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Dzień bry Odebrałam dziecko z wakacji. Jakoś mi dziwnie teraz bo się odzywczaiłam nie martw sie wkrotce bedziesz miala dwojke pzrepis na kotlety pozyczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.07.2009 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Cześć Ania, ja sie do ciszy i spokoju przyzwyczaiłam. I teraz ta dobroć odeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Zaklej jej buzie guma do zucia moze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.07.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Małgoś...... co Ty tutaj proponujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.07.2009 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Przyszłam dzień dobry powiedzieć i pozdrówka zostawić, ale przepis też podkradłam. Na gościach chyba wypróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Gdzie sie podziewasz wiola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.07.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 nio fłaśnie berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.07.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Wiolasz..........chyba nadrabia zaległości z córką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 21.07.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 zajrzałam i się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiac 21.07.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Witam Cię Wiolu!! Chwilkę dłuższą mnie tu nie było (hi, hi,hi) co nie znaczy, że tu nie zaglądałam. Korzystając z okazji gratuluję wszystkich zmian w Twoim życiu, które miały miejsce w ostatnim czasie !! Jestem również pełna podziwu dla rozwiązań w Twoich truskaweczkach i szczerze mówiąc troszkę Ci zazdroszczę, że już mieszkasz bo u mnie to idzie strasznie małymi kroczkami a myślałam, że na Boże Narodzenie już zamieszkamy!!! Co prawda jestem już na etapie wykończeniówki ale do końca jeszcze daleko no i kasa się skończyła więc jak nie sprzedam w najbliższym czasie mieszkania, w którym obecnie mieszkamy to z przeprowadzki na BN i choinką w nowym domu nici (( W tym miejscu skorzystam z okazji i zamieszczę małe ogłoszenie: SPRZEDAM 3 POKOJOWE MIESZKANIE W CENTRUM PRZEPIĘKNIE POŁOŻONEGO MIASTECZKA POWIATOWEGO - 8 KM OD MORZA!! Wioluś strasznie jestem ciekawa wyglądu Twojej górnej łazienki.Nawet jeśli nie jest ona wykończona - bo nie kojarzę czy coś pisałaś na jej temat. Gdybyś była tak miła i czas oraz samopoczucie Ci na to pozwoli wrzuć proszę parę fotek. Będę bardzo wdzięczna! Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.07.2009 04:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Wiola, co Ty robisz o tej porze na Forum? Dzisiaj u Ciebie podobno jakis rekord ciepla ma pasc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.07.2009 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 A gdzie Ty widzisz Wiole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.07.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Rekord ciepła? O rany, a ja akurat przebywam w pobliżu! (chyba jednak lepsze upały nad morzem, przynajmniej można się schłodzić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.07.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Wiola byla rano i sie zbyla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.07.2009 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Wioluś strasznie jestem ciekawa wyglądu Twojej górnej łazienki.Nawet jeśli nie jest ona wykończona - bo nie kojarzę czy coś pisałaś na jej temat. Gdybyś była tak miła i czas oraz samopoczucie Ci na to pozwoli wrzuć proszę parę fotek. Będę bardzo wdzięczna! Pozdrawiam serdecznie. Cześć Baśka Nie zrobię niestety zdjeć, bo każdy katek mam zawalony na górze. Akurat łazienka ma wszystkie resztki z klejów, tynków i płytek, oparte toto o ściany i nic nie widać. Musiałabym posprzątać całkowicie. Jesli nie goni Cię za bardzo czas, to poczekaj trochę, może jakoś uporamy się z tym w najbliższym czasie. wtedy zaczne fotografować, oki? Jestem jeste. Byłam, ale pisać mi się nie chciało, To przez ciepła nadmiar. Samochód przez ostatnie dni wariował z pokazywaniem temp. bo wczoraj ujrzałam +38 dziekować za klimę bo nastawiliśmy na 19 i jakoś się jeździło. Dobrze, ze w domu mamy chłodno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.07.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Dzisiaj to raczej chlodno jest. I oczywiscie koncepcje ubraniowa szlag trafil ale trudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.07.2009 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 U mnie dziś nie jest chłodno. Już ok. +23 Rano obudził mnie piorun i tyle sobie pospałam. Tak lało, że szaro za oknem było. Na początku takich widoków byłam zszokowana że mam szaro za oknem. Ale teraz już wiem, ze to normalne jak Rzeszowa nie widzę Dziś przeczytałam o psach zabijanych podczas spacerów po lesie przez leśników. Bo biegają bez smyczy I na dodatek mają do tego prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts