malgos2 24.07.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Widzialam to, sk...yny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.07.2009 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 noo dokładnie....Człowiek chucha i dmucha na tego psiaka, jak dziecko kocha i traktuje a jeden skur.l takie rzeczy robi i jeszcze mu wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.07.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Ale takich psów biegających na spacerze z właścicielem chyba nikt nie krzywdzi?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.07.2009 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Właśnie o takich psach piszemy. Pies często biega luzem bo jest na spacerze żeby się wybiegał, nie? A człowiek zazwyczaj idzie z tyłu, tylko człowieka nie widać bo może być za krzakiem czy drzewem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.07.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Witanko Faktycznie, takie jest niestety prawo Kulawe, jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.07.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Muszę sprawdzić, czy prawo rzeczywiście pozwala odstrzelić psa właścicielowi? Co innego takie wolno błąkające się, zdziczałe psy. Kiedyś mnie takie w lasach oliwskich napadły, na szczęście uciekłam. Ale wydaje mi się, że w 3mieście były wyłapywane a nie odstrzeliwane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.07.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 W mieście strzelać nie mogą, muszą odłapywać - w lesie każdy luzem biegający pies jest traktowany wg prawa jako bezpański, bo jak nie widać właściciela, to nie da rady odróżnić. To nie dotyczy chyba tylko ras myśliwskich, bo zakłada się, że są odpowiednio wytresowane - tego nie jestem pewna Ale w prawie jest luka jak zwykle - powinien być ustalony sposób na jakieś oznaczenie psów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.07.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 No tak, u nas lasy sa w mieście, pewnie stąd ta różnica... kompletny bezsens. Ostatno nie chodzę z moją owczarką do lasu, bo już wiekowa i ma zakaz długich spacerów, cieszę się, że będzie mieć więcej terenu w nowym domu. No i tam lasek "pod ręką"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.07.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Jak spotka taki myśliwy psa myśliwskiego to powie, że wydawało mu sie że na sarnę chciał zapolować. I też mu wolno. Na poniedziałek Lunka ma zabieg w końcu. Mam środek do spryskania do róż bo im się plamki porobiły ciemne i będę szaleć. Ważne że się przyjęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.07.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Gratuluję przyjęcia różyczek - też muszę popryskać swoją miniaturkę Z psami myśliwskimi to trochę inaczej jest - one nie polują bez komendy, w ogóle nie polują tak naprawdę W każdym razie powinny być tak tresowane Zresztą myśliwy do myśliwskiego psa raczej nie będzie strzelać Pewnie i tak wszystko zależy od lokalnych zwyczajów i kultury miejscowej organizacji myśliwskiej i jej poszczególnych członków Jak wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 24.07.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Wiolasz ratuuujjjjj... Jak sobie radzisz z fugami w kuchni????? Mam taką podłogę jak Ty i jaśminowe fugi , z czystością których walczę nieustannie (choć były drogie jak chol...a ). Jaki masz kolor fug i jakiej firmy? Może ja mam za jasne i trzeba poprostu wymienić zamiast się użerać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.07.2009 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Iwuś, nie radzę sobie. Fugi mamy mapei, ale jaki kolor to nie wiem, jakiś szaro-zielony. Tam gdzie najczęściej sie stoi niestety fuga jest ciemniejsza. Jak już nie będę mogła na nią patrzeć to czymś wyszoruję, nie wiem czym jeszcze. Może domestosem, czy chlorem. Chlorem powinno zejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.07.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Heloł -ja też mam jaśminowe fugi i jasny gres to jedna z najgłupszych decyzji w moim życiu była .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.07.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Ktoś polecał do czyszczenia zwykły ocet, ale sama nie próbowałam. Ciekawe, jak mi się sprawdzą szare? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 24.07.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 soda z octem tylko nie wiem jakie proporcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiac 24.07.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Oczywiście, że poczekam. Dzięki Wiolu Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.07.2009 04:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Cześć Kachna, to Ty żyjesz? Nie powinnaś narzekać, bo masz labolatoryjnie czysto w domciu. A fugom jakoś niespecjalnie się przypatrywałam bo wokół tyle piękności było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.07.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Cze ! Do czyszczenia fug polecam san profi.Najlepiej je zaraz zaimpregnowac ,to się tak szybko nie brudzą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.07.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 ... ja będę impregnować ... a tego sana tez już w łapach miałam... i skoro mówicie że dorby to pewnie będzie na potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.07.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Wypróbowane ,sprawdzone i dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts