wiolasz 25.07.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 A czy jest tam chlor w tym san profi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.07.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 a ja sobie zamierzam kupić tą "super-gąbkę", o której kiedyś dziołchy pisały.. ale jeszcze poczekam, bo na razie jest znośnie (skoro Wiolasz nic nie dojrzała ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 25.07.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Ja już używałam San Profi i jeszcze inne cudo. San profi lepszy od poprzedniego, ale i tak trzeba się naszorować a efekt krótkotrwaly . Wiem, że jest z San profi środek do impregnacji, ale prawdę mówiąc nie chce mi się go używać. Tak jak nitubaga stwierdzam, że to był najgłupszy pomysł...z tym gresem i fugą , a pierwotnie chciałam płytkę kamienipodobną o nieregularnych brzegach w kolorze rudo-brązowaym o fakturze skóry... i bardzo żałuję że nie trzymałam się tego pomysłu. Chyba te fugi zmienię na kolor szary i będzie po sprawie na parę lat, a później wymienię podłogę. Jest jeszcze inne wyjście na dzisiaj... można położyć jakiś gustowny dywanik . Najgorsze jest to, że w wiatrołapie mam taka samą podłogę o zgrozo. Narazie zakryta jest starym dywanem bo wiatrołap czeka na pomalowanie (farba, firnka, karnisz i meble czekają) ale czasu brak. Nie wiem co to będzie jak ją w końcu odkryję, ojej raczej wiem... stan ciągłego wkur... Już dostaję shizy przez te fugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.07.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Ale dziewczyny -nie ma idealnego rozwiązania, ja mam w sieni czekoladowe fugi -i też porażka -bo kurz czy błoto z butów jest jasne -i też na ciemnym widać .... a dywaniki u mnie odpadają, bo podlogówka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.07.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Hehe, Kachna, dokładnie to samo miałam napisać Ja mam w kuchni ciemnozielone. Brudzą się na biało I zdecydowanie są upierdliwsze niż jasnoszare w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.07.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 swoją drogą czemu przez tyle lat istnienia fug i płytek nie wymyślono jakiegoś idealnego rozwiazania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.07.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Wymyślono jeden - olać Po jakimś czasie zrobią się jednolito-brudne i święty spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.07.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Po jakimś czasie zrobią się jednolito-brudne i święty spokój "jednolicie ubrudzić" też trzeba umieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.07.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Po jakimś czasie zrobią się jednolito-brudne i święty spokój "jednolicie ubrudzić" też trzeba umieć Mogę podesłać sprzątaczki z mojej firmy - są w tym świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.07.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Mogę podesłać sprzątaczki z mojej firmy - są w tym świetne "brudzące" sprzataczki? dziwna specjalizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.07.2009 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Kupiłam dziecku sukienkę na wesele. Jadąc na zakupy, kłóciłyśmy się lekko o to, że ja nie kupię jej pantofelków na malutkim obcasiku, bo dzieci w obcasach nie chodzą. Wracając, musiałam zgodzić się na pantofelki, bo sukienka ecru nie pasuje do różowych sandałków jakie już ma. No i muszę kupić pantofelki na obcasiku Fugami sie nie przejmuj. Wszystko się brudzi i tyle. Jak sie pobrudzi to się posprząta. Dom jest do mieszkania a nie do sprzątania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.07.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Kupiłam dziecku sukienkę na wesele. Jadąc na zakupy, kłóciłyśmy się lekko o to, że ja nie kupię jej pantofelków na malutkim obcasiku, bo dzieci w obcasach nie chodzą. Wracając, musiałam zgodzić się na pantofelki, bo sukienka ecru nie pasuje do różowych sandałków jakie już ma. No i muszę kupić pantofelki na obcasiku a nie ma ecru bez obcasa? jeszcze sobie dziecko nogi połamie ... a Ty w czym idziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.07.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Kupiłam dziecku sukienkę na wesele. Jadąc na zakupy, kłóciłyśmy się lekko o to, że ja nie kupię jej pantofelków na malutkim obcasiku, bo dzieci w obcasach nie chodzą. Wracając, musiałam zgodzić się na pantofelki, bo sukienka ecru nie pasuje do różowych sandałków jakie już ma. No i muszę kupić pantofelki na obcasiku Fugami sie nie przejmuj. Wszystko się brudzi i tyle. Jak sie pobrudzi to się posprząta. Dom jest do mieszkania a nie do sprzątania Święte słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.07.2009 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Ja już dziś nie miałam serca do ciągania Julki po sklepach dla mnie. Jakąś sobie znajdę i problem mam bo mam teraz nietypowy rozmiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.07.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Wiolasz....... ile kupiłaś krzaczków tej jagody?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.07.2009 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 jeszcze nie kupiłam, dopiero na jesień kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.07.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 straszne puchy dzisiaj wszędzie.. wszyscy u Anji na parapetówce są? Nawet się napić nie ma z kim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.07.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Dobry wieczór przyszłam powiedzieć. W sobotę i niedzielę zawsze pusto jest na forum, ludzie zazwyczaj w pracy sobie czas skaracają i wtedy wchodzą na forum. W weekend to w niedzielę wieczorem dopiero. Wiola, a jaką jagodę kupujesz? Kamczacką? Ja mam dwa krzaczki i koniecznie chcę rozmnożyć, jest świetna, pyszna, niewymagająca, a smakuje jak ta leśna, tylko nie brudzi tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 25.07.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 o, nie pomyślałam o jagodzie, a to tak pasuje do lasu - koniecznie gdzies muszę zmieścić! czy w cieniu też będzie rosła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.07.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 A czy jest tam chlor w tym san profi ? W składzie jest kwas solny i substancje pow. czynne.Tak wyczytałam na opakowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts