Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja już używałam San Profi i jeszcze inne cudo. San profi lepszy od poprzedniego, ale i tak trzeba się naszorować a efekt krótkotrwaly :cry: . Wiem, że jest z San profi środek do impregnacji, ale prawdę mówiąc nie chce mi się go używać. Tak jak nitubaga stwierdzam, że to był najgłupszy pomysł...z tym gresem i fugą :cry: , a pierwotnie chciałam płytkę kamienipodobną o nieregularnych brzegach w kolorze rudo-brązowaym o fakturze skóry... i bardzo żałuję że nie trzymałam się tego pomysłu. Chyba te fugi zmienię na kolor szary i będzie po sprawie na parę lat, a później wymienię podłogę. Jest jeszcze inne wyjście na dzisiaj... można położyć jakiś gustowny dywanik :lol: :lol: . Najgorsze jest to, że w wiatrołapie mam taka samą podłogę o zgrozo. Narazie zakryta jest starym dywanem bo wiatrołap czeka na pomalowanie (farba, firnka, karnisz i meble czekają) ale czasu brak. Nie wiem co to będzie jak ją w końcu odkryję, ojej raczej wiem... stan ciągłego wkur... Już dostaję shizy przez te fugi :-?

Kupiłam dziecku sukienkę na wesele. Jadąc na zakupy, kłóciłyśmy się lekko o to, że ja nie kupię jej pantofelków na malutkim obcasiku, bo dzieci w obcasach nie chodzą. Wracając, musiałam zgodzić się na pantofelki, bo sukienka ecru nie pasuje do różowych sandałków jakie już ma. No i muszę kupić pantofelki na obcasiku :lol: :lol: :lol: :wink:

Fugami sie nie przejmuj. Wszystko się brudzi i tyle. Jak sie pobrudzi to się posprząta. Dom jest do mieszkania a nie do sprzątania :lol:

Kupiłam dziecku sukienkę na wesele. Jadąc na zakupy, kłóciłyśmy się lekko o to, że ja nie kupię jej pantofelków na malutkim obcasiku, bo dzieci w obcasach nie chodzą. Wracając, musiałam zgodzić się na pantofelki, bo sukienka ecru nie pasuje do różowych sandałków jakie już ma. No i muszę kupić pantofelki na obcasiku :lol: :lol: :lol: :wink:

a nie ma ecru bez obcasa? jeszcze sobie dziecko nogi połamie :roll: ...

a Ty w czym idziesz?

Fugami sie nie przejmuj. Wszystko się brudzi i tyle. Jak sie pobrudzi to się posprząta. Dom jest do mieszkania a nie do sprzątania :lol:

Święte słowa :lol:

Dobry wieczór przyszłam powiedzieć.

W sobotę i niedzielę zawsze pusto jest na forum, ludzie zazwyczaj w pracy sobie czas skaracają i wtedy wchodzą na forum.

W weekend to w niedzielę wieczorem dopiero. :wink:

Wiola, a jaką jagodę kupujesz? Kamczacką?

Ja mam dwa krzaczki i koniecznie chcę rozmnożyć, jest świetna, pyszna, niewymagająca, a smakuje jak ta leśna, tylko nie brudzi tak. :D