sure 27.07.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 kuchnia z linka super, a ściany to już odjazdowe - takie mam mieć u siebie! a moja sunia miała zabieg doipero w iweku 13 lat (ze względu na infekcję) i wszyscy podziwiali, jak dobrze to zniosła (na szczście nie wylizywała ran, ale w razie czego są kołnierze). Trzymam kciuki! ...a jak nie wyszukasz kiecki, zawsze pozostają takie dłuższe tuniki, których teraz pełno, bo modne - i przyda się na później? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.07.2009 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Aaa za tą kuchnię nie ma za co sukienka kupiona. Grafitowa, atłasowa, pod biustem marszczona i plisowana do samego dołu. Taniocha jak nie wiem co, olałam sklepy i poszłam na rynek pod budki Olga, to motanie to nie tylko dla kobiet ciążowych się nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.07.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Wiola wiem, bo sama kiedyś miałam taki kupon, co mi parę razy życie uratował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.07.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 to musi być naprawdę ciekawe doświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.07.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Iiii, kieca to kieca, muszę sobie nowy sprawić, bo tamten posiałam przy przeprowadzkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.07.2009 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Wiecie, chyba musze to napisać, nie będę do każdego PW wysyłać. Napiszę w komentarzach bo tu znane mi osoby zaglądają, w wiekszości te same. nie to co do dziennika, że przypadkowi czytacze. Nie jestem już w ciąży. 20.07.09 r. z nieznanych nikomu przyczyn-ani lekarzowi ani nam- nastąpił przedwczesny poród. Urodziłam dziewczynkę, Anię, niestety była za mała i zbyt słaba, aby dała sobie radę. 22 tydzień, 28 cm i 530 g. W czwartek 23.07 był pogrzeb i teraz mam dodatkowe miejsce do odwiedzin.Piszę to na forum, bo co jakiś czas będą padały pytania o moje samopoczucie i wogle takie tam. Nie chcę o tym rozmawiać. Nie umiem. Wiem jedno: jedno dziecko mam w domu, drugie na cmentarzu. I nic tego nie zmieni. Staram sie wrócić do normalności i mniej ryczeć. Dlatego wybieram sukienkę na wesele w sobotę, dlatego idę na to wesele i zamierzam się schlać. Chudnę powoli, wchodze w stare spodnie, jeżdżę po mieście załatwiając mnóstwo rzeczy żeby mieć tylko zajętą głowę czym innym. Wisi mi jakiego koloru będą ściany, jakie szafki zrobić do garderoby. Musze robić cokolwiek. Wogle już nie chcę tego domu bo on jakiś pechowy. Jeśli komuś sie wydaje, że budowa domu to tragedia, i papierzyska niezałatwione to koniec świata a cieknący komin powoduje utratę zmysłów to niech sie ze mną zamieni. Trochę sie rozpisałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.07.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Wiola jest mi strasznie przykro, nawet nie wiem jak pocieszac bo czy jestem w stanie znalezc slowa, zeby pocieszyc matke ktora stracila dziecko Wiem tylko ze czas leczy rany, teraz ciezko ci w to uwierzyc , ale na pewno dasz rade przezwyciezyc te najgorsze chwile. Trzymam za ciebie kciuki, jestem z Toba calym sercem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 27.07.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 ciężko znaleźć odpowiednie słowa i cokolwiek napisać łza kręci się w oku bardzo mi przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiac 27.07.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Wioluś, kochana, tak mi przykro! Wiem, że żadne słowa w tej chwili nie ukoją Twojego bólu ale mimo wszystko trzymaj się !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.07.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Wiola, strasznie smutna wiadomość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.07.2009 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Dziekuję Wszystkim za wszystkie dobre słowa.Ale przyjmijmy że lekko ominiemy ten temat, oki? Potrzebuję chyba normalnych rozmów na wszystkie inne tematy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.07.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Wiolasz mialas pokazac kiecke malej, swoja tez mozesz sie pochwalic.A Luna miala juz zabieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.07.2009 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 eeeee kurczę to muszę najpierw zdjecia zrobić POkażę po weselu, będzie już z finalnym efektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.07.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 No to bede Cie dusic po weselu . A jak sie czuje Luna? Teraz pewnie bedzie mieszkac po zabiegu jakis czas w domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.07.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Wiola, to kiedy przyjeżdżasz? Właśnie się dowiedziałam od prezesa, że mamy brać wszystkie zaległe urlopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.07.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Wiola, to kiedy przyjeżdżasz? Właśnie się dowiedziałam od prezesa, że mamy brać wszystkie zaległe urlopy ku..wa, to ja tez się musze wybrać w końcu, bo całe FM u Olgi bedzie tylko ja nie ! byłam 2 razy w Wawie ostatnio -ale albo o 6 rano, albo pędem z samolotu -to OK nie molestowałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.07.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Wiola, to kiedy przyjeżdżasz? Właśnie się dowiedziałam od prezesa, że mamy brać wszystkie zaległe urlopy ku..wa, to ja tez się musze wybrać w końcu, bo całe FM u Olgi bedzie tylko ja nie ! byłam 2 razy w Wawie ostatnio -ale albo o 6 rano, albo pędem z samolotu -to OK nie molestowałam... To się wybierz, byle nie na 6 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.07.2009 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Wiecie co?Jadę w sierpniu do mamy i parę rzeczy w urzędach pozałatwiać. Stamtąd mam tylko 150 km do stolicy, to jakoś może....tyle że ja z Julką bym jechała, bo nie zostawię jej samej z moimi rodzicami. Ona rzadko z nimi bywa sam na sam i trochę się krępuje. Mąż właśnie pojechał po Lunę...On to ma zdrowie, nawet nie drgnął jak ją usypiali, ja to bym ryczała...Ciekawe jak to zniesie..Znaczy Luna, nie mąż.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.07.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Jadę w sierpniu do mamy i parę rzeczy w urzędach pozałatwiać. Stamtąd mam tylko 150 km do stolicy, to jakoś może....tyle że ja z Julką bym jechała, bo nie zostawię jej samej z moimi rodzicami. bierz śmiało -Olga lubi jak ją dzieciaki odwiedzają Może w końcu się w niej instynkt obudzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.07.2009 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Jadę w sierpniu do mamy i parę rzeczy w urzędach pozałatwiać. Stamtąd mam tylko 150 km do stolicy, to jakoś może....tyle że ja z Julką bym jechała, bo nie zostawię jej samej z moimi rodzicami. bierz śmiało -Olga lubi jak ją dzieciaki odwiedzają Może w końcu się w niej instynkt obudzi? ha hahahaha, jakby miała wybierać: kasę na hosty a kasę na dziecko i to ostatnie to inwestycja bezzwrotna-jak to moja siostra mówi- to co wybierze? ....dzieci znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts