nitubaga 27.07.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 ..cześć Gospodynie fajne te wazony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 27.07.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 moja psina też miała zabieg, najgorsze są chwile jak się wybudzi z narkozy ... będzie troszkę piszcała i dobrze jak ktoś przy niej będzie. pamiętam, że ja leżałam pół dnia przy mojej na podłodze ponieważ jak tylko odeszłam to piszczała a jak byłam blisko to spokojnie spała. a nad morze się nie wybieracie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.07.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Wiolasz......kochanie, zycie jest poprostu niesprawiedliwe ...dobrze, że czas leczy rany i już za niedługo będziesz wybierac kolor ścian i meble do nowego domku bo zyć trzeba dalej. Pozdrawiam Cie i mocno ściskam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.07.2009 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Pewnie bedę spała z Luną na podłodze dziś. Justyś, nad morze to już kasy nie bedzie w tym roku i urlop właśnie się mężowi kończy. Za rok już musze koniecznie i na bank Wtedy to już Twój domek muszę obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 27.07.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Pewnie bedę spała z Luną na podłodze dziś. Justyś, nad morze to już kasy nie bedzie w tym roku i urlop właśnie się mężowi kończy. Za rok już musze koniecznie i na bank Wtedy to już Twój domek muszę obejrzeć szkoda ale za rok zapraszam!!!!!!! koniecznie!!!! ale jeśli na jesień uda wam się chociaż może weekend jakiś urwać to nocleg macie zapewniony!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.07.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Wiola... Nie chcesz o tym rozmawiac, to nie bedziemy. Za jakis czas, jak bedziesz juz miala sile i ochote daj tylko znak, OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.07.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Jadę w sierpniu do mamy i parę rzeczy w urzędach pozałatwiać. Stamtąd mam tylko 150 km do stolicy, to jakoś może....tyle że ja z Julką bym jechała, bo nie zostawię jej samej z moimi rodzicami. bierz śmiało -Olga lubi jak ją dzieciaki odwiedzają Może w końcu się w niej instynkt obudzi? ha hahahaha, jakby miała wybierać: kasę na hosty a kasę na dziecko i to ostatnie to inwestycja bezzwrotna-jak to moja siostra mówi- to co wybierze? ....dzieci znajomych Trafiłaś w sedno, jak zwykle W sierpniu zapraszam z córą, o ile na jednej sofie się pomieścicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.07.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 W sierpniu zapraszam z córą, o ile na jednej sofie się pomieścicie a ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.07.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 W sierpniu zapraszam z córą, o ile na jednej sofie się pomieścicie a ja? We trzy się nie zmieścicie Co się głupio pytasz? Pewnie, że Ty też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.07.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Wiola - jesteś dzielną dziewczyną, przytulam, a jak zajedziesz, to mogę nawet schlac się z Tobą. Nigdy (dobra, prawie nigdy ) tego nie robię, bo potem przeokropnie takie "występy" odchorowuję. Ale z Tobą - no jak słowo harcerza, uchlam się!!! Jak tam Luna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.07.2009 05:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Cześć Dziewczyny chłopaków nie wiedzieć czemu tu nie ma Olga, właśnie urabiam swojego, żeby jechał ze mną na weekend, pociągiem. On ma swoich kumpli z akademika, ja też coś tam bym trochę czasu wykołowała. Moze zostawiłabym wtedy Julkę z babciami, jak sie da. ZObaczymy jak to wyjdzie. Kachna, Ty też musisz być, bo jak Depsia, kiedyś przyjdzie czas i bedziemy świetować. Ja też potem choruję ale poświęcę się i zapiję kaca jeszcze raz. Kiedyś próbowałam i pomogło Tylko tym sposobem to 5 dni tak świetowałam... Małgoś, dzięki za zrozumienie Lunka bidna, aż mam wyrzuty sumienia ze tak jej sami zrobiliśmy..Wczoraj ledwo stała na nogach, tyle co weszła do domu. Patrzę ciągle na nią, zeby nie oblizywała ani łapy z wenflonem, ani szwa. Szew jest mały, tak na 5 cm, ale pewnie ją ciągnie, bo sztywno łapy tylne stawia. Napiła się już dziś mleka, ugryzła 2 razy karmę-tu Maniek jest pomocny jak nikt, bo jak go widzi, to choćby głodna nie była to zje Maniek już sie do niej przytulił kilka razy, wylizali się...Szkoda mi jej bo się męczy, chce pochodzić ale widzę że jej ciężko. Mam nadzieję, ze ze 3 dni i bedzie lepiej. Wczoraj zapadła decyzja ze bierzemy ją do tesciów, żeby nie zostawiać jej samej. Gdyby zerwała sobie szwy to mogłoby to się źle skończyć bo nawet nas by tu nie było. Więc my na wesele a Luna do garażu Dopiero pomyślą, ze dziwacy jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.07.2009 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Acha, u mnie dziś kładą sie płytki na balkonie, rozpoczęte wczoraj wieczorem malowanie wiatrołapu a dzis planuję skończyć i od razu pomalować garderobę, co będę wałki 5 razy myć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.07.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 no to masz ambitne plany na dzis powodzenia, ja spadam do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.07.2009 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 A dziękuję Ty juz masz z górki, parapety oblane, to czas teraz usiąść i odpoczywać No może czasem i popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.07.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 a u mnie wreszcie mają kłaść białe płytki w łazience, a mnie nie ma! Może się ktoś z domowników zlituje i mi fotki wyśle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.07.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Cześć Nie miej wyrzutów sumienia, za tydzień już nie będzie pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.07.2009 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Wrócilam od dentystki. Mąż bezradny dzwoni, żebym wracała bo dziecko jeść nic nie chce... nosz cholera...dobrze ze olałam trochę i zdążyłam biżuterię na wesele sobie zakupić I plany farbowe przełożone na jutro, bo pan mi garderobę zająć, a farby jeszcze też nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.07.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Biedna Lunka, wymiziaj ja ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.07.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 jaka bizuteria? pokazuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.07.2009 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Lunka wyszła na dwór i śpi w cieniu. Ważne że je bo inaczej musielibysmy ja na kroplówkę wieźć. Wymiziam, wymiziam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts