Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

Kurczę, a mój to nie obiecuje mi nawet. :lol:

Mówi, że może mi obiecać największe szczęście na świecie czyli jego samego i jego miłość. :lol:

W sumie - ma rację. :D 8)

łłłłiiii ja już nie jestem taka naiwna..Powiedzmy, że jak spojrzę na prezenty od niego, które sama sobie kupiłam, to będe o nim baaardzo ciepło myslała :lol: :lol:

Potem sobie znajdzie lepszy model, a prezenty zostana. :p Gdyby jeszcze one tak z 5 karatow mialy. :wink: :lol:

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja o 8 rano bylam "ugotowana" tak u nas goraco.

Zawiozlam psa do fryzjera i mialam godzine to poszlam na targ, bo ostatnio bylam na tym targu 15 lat temu i w sloncu chodzilam, wiec mialam dosyc ale dwa drzewka - krzaczki ozdobne kupilam Tajie dosyc duze, ktore sa zielone caly rok :p . No i klapki turkusowe za 15 zl :o , troche sie obawialam kupujac je, bo takich tanich to nawet kapci nie ma ale stwierdzilam, ze najwyzej kolo domu wynosze (kobitki braly po 3-4 pary z kazdego koloru tej taniochy), na straganie dalej byly juz te same po 35 zl.

Odnośnie sutków- nie narzekają :lol: :wink:

niedawno wróciłyśmy, bo byłyśmy u lekarza, Julkę coś pogryzło w oko inie chciało zejść. Mamy medykamenta różne i będziemy się smarować.

Dzielne dziecko było, całą galerię ze mną złaziła, obkupiłam sie w bieliznę, zahaczyłam o Mohito- fajny sklep, super wyprzedaże mają teraz- oczywiscie wyszłam z ciuszkiem :wink:

Obiad przygotowany, marchewka się gotuje. Teraz dziecko spi, bo w samochodzie mi padła..dobrze, ze nie jest gorąco.

40 km to bym nie chciała jeździc. Koszmar tyle czasu w drodze spędzać.

A takie tanie to dziś kupiłam meżowi, klapki zwykłe za 10 zł od jakiegoś chińczyka :lol: