Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W drogerii? :o

Bardziej myślałam o jakiejś pasmanterii, ale do drogerii zajrzę na poczatku. Dzieki Ania :lol:

W drogeriach maja takie plyny antyelektrostatyczne. :wink:

No właśnie Rzeszów w drogeriach nic takiego nie posiada :-?

Chyba sie musisz przeprowadzic. :roll:

Albo wykorzystać zwykły płyn do płukania, powinien tez byc antyelektrostatyczny? Można z niego zrobić spray...

Wiolasz rozciencz silan z woda (lenor nie ma takich wlasciwosci) i spryskiwaczem spryskaj mocno sukienke (najlepiej na sobie).

Tak sie robi z welonami, bo prac ich nie mozna zeby nie zsinialy, wiec spryskuje sie plynem (pracuje od wielu lat obok salonu slubnego, wiec stad te wiadomosci).

Cholera, nie wiem co mam w lazience..

Jutro rano kupię najwyżej, po drodze i już...

Dzieki Magpie :lol:

Skończyłam 2 raz malować komin. Oprócz tego opaska wokół okien jest też na biało :lol:

Jeśli wyschnie, pomaluję jeszcze choć jedną warstwę tym kolorkiem kawy z mlekiem :lol:

dasz rade !!!!!!!!!!

nie zwracaj uwagi na innych i będzie git :lol: :lol: :lol:

o tak właśnie bedę jechac :wink: :lol:

ide kochane moje. Żegnam się i do wtorku dopiero. Mam nadzieję, ze jak dojadę tak i wrócę :lol:

Mam nadzieję, ze to ostatni taki wybryk mojego męża. Na kolejny podobny pomysł nie zgodzę sie.

Jeszcze muszę pazury pomalować i czekam aż zmywarka skończy. Tak wiec miłego weekendu życze, owocnego budowania i prosze porządne postępy z prac zrobić do czasu mego powrotu a nie obijać sie :lol:

Pa pa