wiolasz 03.08.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Po kolei mąż faktycznie za fotografa mi robił. Julka ślicznie wyglądała, to fakt Za komplementy dziękuję i ja i córcia, Depsia, ja nawet naturalną blondynką nie jestem można powiedzieć ze bliżej mi do szatynki. To wrzuć zdjęcie i będę wiedziała, jak będę za 20 lat wyglądac Anja, ja szukałam w sklepach i nic znaleźć nie mogłam. Poszłam na mały ryneczek z ciuchami i tam kupiłam. Wiekszość kobiet na weselu miała sukienki podobne do siebie, chyba ze sklepów. Takiej jak ja nie miał nikt Jak wiatr powiał, to czułam sie jak Marylin Monroe idę Julkę uśpić a potem na Testosteron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 03.08.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 No pięknie kochane!!!! ślicznie wyglądałyście a ja mam identyczną sukienkę tylko czekoladową!!!! i wiatr podwiewał mi ją wielokrotnie fajnie, że wesele się udało i miło zobaczyć Cię uśmiechniętą!!!! Ania ja na wrześniowe wesela kupiłam sobie czarne eleganckie spodnie na kant w Simple a od siostry dostałam ostatnio cudną tunikę CK i nie zamierzam kupować sukienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.08.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Wiolasz slicznie wygladalyscie z Julka! Julka mala dama z torebka i pomalowanymi paznokciami . Anjamen zobacz w bonprix i quelle, oni maja normalna rozmiarowke czyli jak w bonprix pisze 40 to jest to duza 40, ja u nich ubieram sie od kilku lat, bo do miasta nie chce mi sie tylka ruszyc, ze zwrotem nie ma problemu i wiem juz jaki mam rozmiar z jakiej firmy (bonprix ma w sprzedazy ciuchy kilku firm), tylko trzeba patrzec na sklad materialu, bo nieraz trafia sie na beznadziejny material. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.08.2009 04:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Cześć Aaaa torebka Julki jest z Bułgarii, dostała od wujków Mają chłopaki gust Ja ten bonprix tez widziałam, ale nie miałam jakoś okazji pomierzyć siebie, a ciuchy mają fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.08.2009 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Kurczę, a pasują chociaż na Was te ciuchy bez przymiarki? Chyba nie zdecydowałabym się, bo przecież ani tego dotknąć, ani przymierzyć... Dzień dobry! Z tym zdjęciem, Wiola, to nic z tego. Zajedziesz może kiedyś, to obejrzysz w naturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.08.2009 04:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Jak już wybuduję i nie będę musiała całej kasy w wykończeniówkę wkładać to na bank przyjadę. Musze świat zacząć w końcu poznawać. Zacznę od Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.08.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 dzien dobry, niech mnie ktos wykopie do roboty, bo po dobroci nie wyjde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.08.2009 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ania, urlop weź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.08.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 nie moglam... ale juz jestem po spotkaniu, wiec sie zbieram do domciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.08.2009 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ja dziś jestem po zakupach już. W końcu mam kosz na pranie do małej łazienki i matę łazienkową. Mata jest z przeceny z Jysk, jest koloru słomianego, wiec nie bardzi mi pasuje do łazienki ale takiego samego koloru jest kosz na pranie wiec nie jest samotna W przyszłości jak znajdę wiklinowy kosz na pranie w kolorze ciemnego brązu to kupię i wymienię. Kosz z pokrywką koszt 60 zł, mata łazienkowa 25 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Cze Wiola, a skoro Ty juz mozesz wiesz... podrozowac... to moze bys wpadla kiedys do mnie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.08.2009 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Cze Małgos, wybieramy sie ale jak juz garderobe wymaluje i jeden pokój. I wyplata przyjdzie na meble dla Julki. Z czyms musze pojechać, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Cze Małgos, wybieramy sie ale jak juz garderobe wymaluje i jeden pokój. I wyplata przyjdzie na meble dla Julki. Z czyms musze pojechać, nie? Z czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.08.2009 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 No z kasą. Pojadę i wrócę z niczym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 To zbieraj, zbieraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.08.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Wiolasz.....ślicznie wygladałas na weselu!!!!!!!! ....co Ty mi za brednie pisałaś ostatnio w dzienniku??? z Ciebie to jest dopiero laska!!! młoda, zgrabna i seksowna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.08.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Cze Małgos, wybieramy sie ale jak juz garderobe wymaluje i jeden pokój. I wyplata przyjdzie na meble dla Julki. Z czyms musze pojechać, nie? może ja też bym się wtedy wybrała .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Cze Małgos, wybieramy sie ale jak juz garderobe wymaluje i jeden pokój. I wyplata przyjdzie na meble dla Julki. Z czyms musze pojechać, nie? może ja też bym się wtedy wybrała .... Juz to widze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.08.2009 05:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Cześć kala, co Ty tam wypisujesz ja wiem, ze piękna jestem, jak kwiat róży po burzy a skromna... Kachna, wybieraj sie wybieraj. tylko dojedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.08.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Wiolasz.....ślicznie wygladałas na weselu!!!!!!!! z Ciebie to jest dopiero laska!!! młoda, zgrabna i seksowna!!! Co racja, to racja! Nie dziwota, że córcia taka śliczniutka. Dziewczyno wywal kompleksy, bo Ci z nimi nie do twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts