Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

Po kolei :lol:

mąż faktycznie za fotografa mi robił.

Julka ślicznie wyglądała, to fakt :lol:

Za komplementy dziękuję i ja i córcia,

Depsia, ja nawet naturalną blondynką nie jestem :lol: można powiedzieć ze bliżej mi do szatynki. To wrzuć zdjęcie i będę wiedziała, jak będę za 20 lat wyglądac :lol: :wink:

Anja, ja szukałam w sklepach i nic znaleźć nie mogłam. Poszłam na mały ryneczek z ciuchami i tam kupiłam.

Wiekszość kobiet na weselu miała sukienki podobne do siebie, chyba ze sklepów. Takiej jak ja nie miał nikt :lol: Jak wiatr powiał, to czułam sie jak Marylin Monroe :lol: :wink:

idę Julkę uśpić a potem na Testosteron :lol:

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość justyna_m

No pięknie kochane!!!! ślicznie wyglądałyście a ja mam identyczną sukienkę tylko czekoladową!!!! i wiatr podwiewał mi ją wielokrotnie 8)

fajnie, że wesele się udało i miło zobaczyć Cię uśmiechniętą!!!!

Ania ja na wrześniowe wesela kupiłam sobie czarne eleganckie spodnie na kant w Simple a od siostry dostałam ostatnio cudną tunikę CK i nie zamierzam kupować sukienek :wink:

Wiolasz slicznie wygladalyscie z Julka! Julka mala dama z torebka i pomalowanymi paznokciami :p .

Anjamen zobacz w bonprix i quelle, oni maja normalna rozmiarowke czyli jak w bonprix pisze 40 to jest to duza 40, ja u nich ubieram sie od kilku lat, bo do miasta nie chce mi sie tylka ruszyc, ze zwrotem nie ma problemu i wiem juz jaki mam rozmiar z jakiej firmy (bonprix ma w sprzedazy ciuchy kilku firm), tylko trzeba patrzec na sklad materialu, bo nieraz trafia sie na beznadziejny material.

Kurczę, a pasują chociaż na Was te ciuchy bez przymiarki?

Chyba nie zdecydowałabym się, bo przecież ani tego dotknąć, ani przymierzyć... :roll:

Dzień dobry! :lol:

Z tym zdjęciem, Wiola, to nic z tego. :lol:

Zajedziesz może kiedyś, to obejrzysz w naturze. :wink:

Ja dziś jestem po zakupach już. W końcu mam kosz na pranie do małej łazienki i matę łazienkową. Mata jest z przeceny z Jysk, jest koloru słomianego, wiec nie bardzi mi pasuje do łazienki ale takiego samego koloru jest kosz na pranie wiec nie jest samotna :wink:

W przyszłości jak znajdę wiklinowy kosz na pranie w kolorze ciemnego brązu to kupię i wymienię.

Kosz z pokrywką koszt 60 zł, mata łazienkowa 25 zł.