Afrodyta 05.08.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 I strzeliłam stronkę 107 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.08.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Afrodyta.............popieram!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.08.2009 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Wiolasz.....ślicznie wygladałas na weselu!!!!!!!! z Ciebie to jest dopiero laska!!! młoda, zgrabna i seksowna!!! Co racja, to racja! Nie dziwota, że córcia taka śliczniutka. Dziewczyno wywal kompleksy, bo Ci z nimi nie do twarzy nie mam co wywalać bo ja ich nie mam wogle... Teraz najbardziej cieszę sie z dużych cycków acha, przypomniała mi się rozmowa Julki z kuzynem: Julka: ale masz malego siusiaka, mój tata ma dużego. K: a mój tata ma duzego i owlosionego Na weselu stoją druhna i panna młoda, obok biega dzieciarnia. Druhna: ale ta koza (za płotem stała) ma wielkie cycory Panna Młoda: ciiii bo usłyszą i będą gadać za chwile k: Ale ta koza ma wielkie cycory Julka: moja mama to ma duże cycki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.08.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 No to "cycków" Ci zazdroszczę A z tymi kompleksami, to jakoś tak wywnioskowałam z tego co Kala napisała , ale to bardzo dobrze, że ich nie masz A teksty niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.08.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 czesc Wiolka ale masz mala aparatke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.08.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Wiolciu, pięknie wyglądasz a Julka to największa gwiazda tam była, co? Sliczna z niej dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.08.2009 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 dzięki Ania Julka ciągla gadała że jest małą Panną Młodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.08.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 No, nie dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Ale owlosionego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.08.2009 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Ale owlosionego? co Cie dziwi, bo nie wiem do czego mam się odnieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Ale owlosionego? co Cie dziwi, bo nie wiem do czego mam się odnieść A nic, nic... Biedna kobieta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.08.2009 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.08.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 ubawiałam sie czytając no to Wiolasz.......gratuluje cycków i tego owłosionego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.08.2009 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Ja chciałam zauważyć, ze tata kuzyna acha, przypomniała mi się rozmowa Julki z kuzynem: Julka: ale masz malego siusiaka, mój tata ma dużego. K: a mój tata ma duzego i owlosionego k to kuzyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.08.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Ja chciałam zauważyć, ze tata kuzyna acha, przypomniała mi się rozmowa Julki z kuzynem: Julka: ale masz malego siusiaka, mój tata ma dużego. K: a mój tata ma duzego i owlosionego k to kuzyn o dżizusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Ja chciałam zauważyć, ze tata kuzyna acha, przypomniała mi się rozmowa Julki z kuzynem: Julka: ale masz malego siusiaka, mój tata ma dużego. K: a mój tata ma duzego i owlosionego k to kuzyn Widac, ze Julka bardziej zorientowana w temacie i bzdur nie opowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.08.2009 04:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Cześć No, Julka jest wyedukowana jak mało które dziecko. U nas koszmarna pogoda, ja mam wory pod oczami, jakiś koszmar miałam i znowu ryczałam przez sen. aż niewyspana jestem... jadę zaraz po panele i inne takie do garderoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.08.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 mi przez tą budowe też śnią sie różne bzdury ostatnio gonił mnie czarny goryl byłam przerażona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.08.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Cześć! Witam sie z ranka,nadrobiłam zaległości.Wiolasz ,ale z Ciebie lufa,na tym weselu to wyglądałaś jak gwiazda filmowa na czerwonym dywanie,a Julcia śliczną miała sukienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.08.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts