wiolasz 19.06.2008 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Agata, dzieki za dobre słowa drzwi są z włókna szklanego, firmy Euronord. Cena za całość z montażami i wszystkim 3625 zł Nitubaga-skąd Tyś wytrzasnęła taki nick?- dzięki za pocieszenie. Może mam gorsze dni i tyle. A te ćwiczenia kiedyś dostałam filmik z nimi, ABS 8 minut czy cos. I zawsze jak zapuszczę brzuchol, to wracam do nich. Ciężkie jak nie wiem co, ale tylko na początku. Potem już mięśnie dają radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.06.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 hm........ co do nicku - to samo jakoś wpadło, a co nie fajny??? brzusio to i mnie by się przydało jakoś zwalić po pierwszej ciąży było ok, ale po drugiej.......zakochałam się w słodyczach, jak miałam serdecznie dość sięgałam po coś słodkiego na poprawe samopoczucia - te endorfiny czy cóś - i tak mi już zostało, niestety....... co prawda tragedii nie ma, ale zawsze mogłoby mnie być nieco mniej... .... no ale z drugiej strony, mnie tam jest dobrze ...... chyba grunt to się polubić.... no a na pewno moje ciałko lubi mój mąż - i mnie to wystarczy, O!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.06.2008 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Z tym nickiem, to strasznie długi, ale fajny, to prawda Ty jesteś po drugiej ciąży, możesz mieć brzuszek. Ja dopiero po pierwszej i czekam na drugą, więc jak teraz się zapuszczę to co po ciązy będzie? Kocham swoje ciało, bardzo ale z głową i trochę sceptycznie. Jak popadnę w samouwielbienie to skończę z 30- kg nadwagą bo kocham jeść wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.06.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Z tym nickiem, to strasznie długi, ale fajny, to prawda Ty jesteś po drugiej ciąży, możesz mieć brzuszek. Ja dopiero po pierwszej i czekam na drugą, więc jak teraz się zapuszczę to co po ciązy będzie? Kocham swoje ciało, bardzo ale z głową i trochę sceptycznie. Jak popadnę w samouwielbienie to skończę z 30- kg nadwagą bo kocham jeść wszystko a co to znaczy, że czekasz na drugą?? to może lepiej nie ćwicz, żeby nie zaszkodzić jakby co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.06.2008 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Moje "ćwiczenia" w porównaniu z Twoimi to malutki pryszcz A tobie nawet brzuch przeszkadza i nic Cię nie powstrzyma Trza sie wziąć za robotę, bo Julka ma już 3,5 roku. Nie chcę mieć dwójki jedynaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.06.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Moje "ćwiczenia" w porównaniu z Twoimi to malutki pryszcz A tobie nawet brzuch przeszkadza i nic Cię nie powstrzyma Trza sie wziąć za robotę, bo Julka ma już 3,5 roku. Nie chcę mieć dwójki jedynaków. bardzo dobrze myslisz, ja właśnie myślałam tak samo. Dzieci sie powinny razem chowac i dorastać, potem są za duże różnice we wszystkim wegług mnie oczywiście. Co do ćwiczeń... przez pierwsze trzy miesiace prawie nic nie robiłam... mając jedno złe doświadczenie za sobą, dopiero po upływie pierwszego trymestru powoli zaczęłam się rozkręcać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.06.2008 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Mówisz? To może i ja będę brzuchem do góry na zaś leżeć.. No ale to dopiero plany to nie ma co się zapuszczać. Lato idzie a ja lubię goły brzuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.06.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Gratuluję nowego nabytku miauczącego A z tymi drzwiami, to kamień z serca, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.06.2008 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 OLga, bardzo.Ale wiesz. mi jak mi, ale mojemu mężowi, że nie bedzie musiał kupować drugich A za nabytek dziękuję. świetny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.06.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 A gdzie fotki nabytku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.06.2008 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Proszę Kociaro http://images32.fotosik.pl/294/075d6ac393ab9d1b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.06.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 eeeeeeee fajowski ten nabytek............ taki rudy..... qrcze u mnie w domku nie wiem czy takiego się da zainstalować, mój małż nie bardzo jest chętny... co prawda nie mówi: nie... ale widzę przecież, że zachwytu nie ma co innego piesek, ale taki zewnętrzny, że tak to określę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.06.2008 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Mój mąż uległ ale w głębi ducha uważał, że sie babie ubzdurało. A teraz? dzwoni do mnie i pierwsze pytanie: jak Maniek? zjadł coś? A potem o resztę. To samo jak wraca do domu. A to tylko dwa dni Zresztą, kot też go sobie wybrał i potrafi ode mnie uciec, od męża wogle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 24.06.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 http://images30.fotosik.pl/186/a27394edd2a5124f.jpg http://images30.fotosik.pl/194/6d84b113c073e5b6.jpg kominek kolakao czyzby wpadl wam w oko nasz kominek ))) a my nie mamy pomysla jak go wykonczyc i tak stoi i czeka na zbawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.06.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 fajnie Wam, że kominek już prawie za WAmi...... my się jeszcze mordujemy...i to na razie z samymi tylko decyzjami hm.......... ogień.......od razu w domciu robi się cieplej i przytulniej...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.06.2008 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 kolakao, wpadł, wpadł na dodatek jeszcze ma budowę prostą jak drut, wiec łatwy do zrobienia. Mamy koncepcję, tylko kombinujemy jakby tu taniej wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.06.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 widzę, że nie tylko mi rodzina przybyła kociak super, ja też myślałam o rudym kociaku, ale jak się nie ma co się lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.06.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 http://images32.fotosik.pl/294/075d6ac393ab9d1b.jpg CUDO!!!! Ja chcę kota!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.06.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 a mojego to nie chciałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.06.2008 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Ania, kochaniutka, ja chętnie wszystkie wzięłabym. Nie wiesz jak mi się serce kraje jak czytam wątki o zwierzakach do wzięcia tu na muratorze... A mamy tego, bo był blisko. Mąż nie bardzo chciał ale teraz biegnie do niego na skrzydłach Kasia, bierz i nie zastanawiaj się. Jedyny minus to taki, że śpi całą noc ale o 5 rano już nie wytrzymuje i domaga się jedzenia i zabawy. I wpycha mi się pod ucho między włosy i szuka...nie wiem czego A ja spać nie mogę.. Nie musisz go wyprowadzać, nie jest głośny..a jaki miluśki...kochany i zwariowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts