Iwuś 06.08.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Dołączam sie do wszystkich achów i ochów i nie jestem w stanie nic narazie komentować bo setnie ubawiłam się czytają Wasze rozmówki poweselne, cokolwiek bym teraz napisała to mało oryginalnie by zabrzmiało... muszę dojść do siebie... ...wariatki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.08.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 No cze Wiola, fighterko. Tez czesto miewam takie sny, okropne sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.08.2009 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Czesć dziewuchy eee tam, gwiazda filmowa Dziś mnie mąż zastrzelił pytaniem, czy jak pójdzie ze mną do Kruka albo do Apartu, to czy przestanę się gniewać na niego. A ja odruchowo powiedziałam, ze nie oj głupia ja, głupia... Melduję, ze moja siostra leci jak burza jeszcze tylko jeden pokój do umycia został- okna znaczy nie nadążam za nią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.08.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Czesć dziewuchy eee tam, gwiazda filmowa Dziś mnie mąż zastrzelił pytaniem, czy jak pójdzie ze mną do Kruka albo do Apartu, to czy przestanę się gniewać na niego. A ja odruchowo powiedziałam, ze nie oj głupia ja, głupia... Może przetłumacz mu, że jak to kobiecie, samo "pójście" Ci nie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.08.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Czesć dziewuchy eee tam, gwiazda filmowa Dziś mnie mąż zastrzelił pytaniem, czy jak pójdzie ze mną do Kruka albo do Apartu, to czy przestanę się gniewać na niego. A ja odruchowo powiedziałam, ze nie oj głupia ja, głupia... Może przetłumacz mu, że jak to kobiecie, samo "pójście" Ci nie wystarczy No i dobrze, niech Ci plazme kupi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.08.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Czesć dziewuchy eee tam, gwiazda filmowa Dziś mnie mąż zastrzelił pytaniem, czy jak pójdzie ze mną do Kruka albo do Apartu, to czy przestanę się gniewać na niego. A ja odruchowo powiedziałam, ze nie oj głupia ja, głupia... Może przetłumacz mu, że jak to kobiecie, samo "pójście" Ci nie wystarczy No i dobrze, niech Ci plazme kupi. A na co jej plazma? Plazmę i tak kupi - sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.08.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Czesć dziewuchy eee tam, gwiazda filmowa Dziś mnie mąż zastrzelił pytaniem, czy jak pójdzie ze mną do Kruka albo do Apartu, to czy przestanę się gniewać na niego. A ja odruchowo powiedziałam, ze nie oj głupia ja, głupia... Może przetłumacz mu, że jak to kobiecie, samo "pójście" Ci nie wystarczy No i dobrze, niech Ci plazme kupi. A na co jej plazma? Plazmę i tak kupi - sobie No to... cos w tej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.08.2009 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 oj, kochane moje, i tak nie kupi i tak, bo nadmiarem kasy nie śmierdzi.. a szkoda. Pewnie jakby baaardzo narozrabiał, to by się szarpnął. poczekam po co mi plazma jak Olga mówi, kiedys i tak kupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.08.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 A nowe auto Ci niepotrzebne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.08.2009 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 takie nowe z salonu? nie, szkoda byłoby dla mnie. mi to tylko wycieczka na Bora Bora pasuje. Cena jak za nowe auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.08.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 O widzisz... to podsun malzowi folder zeby wiedzial, jaki target ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.08.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Pewnie, że wycieczka lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.08.2009 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 On juz wie. tylko fundusze zbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.08.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 A wie, że ma się pospieszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.08.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 o i ja wybralabym wycieczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.08.2009 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Na razie nie ma z czego odłożyc, bo wszystko ja zabieram zanim zobaczy ile przyszło Anja, Ty też ? no proszę, wiesz co dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.08.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Musi się wysilić troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 06.08.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Dobry wieczór. Wpadam z wizyta wirtualną bo bardzo podoba mi sie twoja truskaweczka. Moja dopiero w powijakach. A jak zazdroszczę systematyczności Ja sobie obiecuję , że codziennie bedę pisać i niestety obiecanki cacanki a głupiemu... o rety co ja chciałam napisać. To pewnie z przepracowania I jeszcze córeczka piękna, mama piękna i ... pies piękny. U nas też taki inwestor wystepuje a zwie się Bobik Pozdrawiam serdecznie . Moja ksywa to kwartet bo ukrywamy sie pod nim we czwórkę. Ja, mąż i córci i synek. Tylko wiekowo chyba ciutke starsi jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.08.2009 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Cześć Kwartet, Witam całą czwórke serdecznie. Za komplementy dziekuję, lubię je A gdzie dziennik? gdzie zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.08.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Wiolasz.......gdzie sie dzisiaj podziewasz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts