Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

Cześć

My wczoraj (ja i siostra) byłyśmy rano w galeriach po torbę dla niej. Oczywiscie mąż obiecał dziecku wagary. Nasza wagaruje zazwyczaj wtedy, gdy mąż nie idzie do pracy, bo nie chce nam się wstawać specjalnie i jechać do Rzeszowa.

no i wczoraj tak jej znowu obiecał. Z dzieckiem to nie zakupy :x ostatni raz.

Potem myłyśmy okna. Mam czyste wszystkie- prócz okrągłego. Zapomniałam o nim :oops:

Maszynki nie pożyczyiiśmy ale kupiłam białą farbę na sufit do salonu. Całe 96 zł za 10 litrów :o :o :o Przy takich cenach kolor z buraków na ścianach zrobię :o

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Torba kupiona w H&M, fajoska, taka ciemnoruda, duuuża...sama bym taką chciała ale wiecie... :wink:

czekam na męża, dziś w planie malowanie sufitu w salonie. Zobaczymy czy da radę. Siostrę kręgosłup boli, mówiłam jej że nie ma co tak zapieprzać, trzeba powoli przyjemnośc sprzątania dawkować :wink:

Moge Was pocieszyc, ze my do najblizszej castoramy, leroya i ikei mamy 60 km, a do brico i jyska 40 km, wiec ja raczej wiekszosc rzeczy kupuje w lokalnych sklepach. Nienawidze marketow, a zakupow spozywczych w markecie nie robilam juz ponad 2 lata (poza biedronka, ktora odwiedzam raz w msc.)

A latarenki bardzo mi sie podobaja i juz teraz zupelnie zglupialam :roll: , bo chcialam zupelnie w innym stylu ale Twoje Wiolasz mnie zauroczyly.

Jednak nie ma to jak zobaczyc juz zalozone na zdjeciu, a nie w katalogu.

My odbojnika nie mamy do drzwi i jak sie otworza to zawsze walna w mur, wiec klamke mam juz cala obsrupana.

Wiolasz mam pytanie, jak zamierzacie wykonczyc szpare miedzy klinkierem na cokole, a podloga przy wejsciu, bo jest tam szpara, czy to bedzie listwa czy moze silikon? Pytam, bo za rok bede miec tak samo i wtedy czyms trzeba bedzie wykonczyc.