wiolasz 08.08.2009 05:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Cześć My wczoraj (ja i siostra) byłyśmy rano w galeriach po torbę dla niej. Oczywiscie mąż obiecał dziecku wagary. Nasza wagaruje zazwyczaj wtedy, gdy mąż nie idzie do pracy, bo nie chce nam się wstawać specjalnie i jechać do Rzeszowa. no i wczoraj tak jej znowu obiecał. Z dzieckiem to nie zakupy ostatni raz. Potem myłyśmy okna. Mam czyste wszystkie- prócz okrągłego. Zapomniałam o nim Maszynki nie pożyczyiiśmy ale kupiłam białą farbę na sufit do salonu. Całe 96 zł za 10 litrów Przy takich cenach kolor z buraków na ścianach zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.08.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 a torba kupiona? dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.08.2009 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Torba kupiona w H&M, fajoska, taka ciemnoruda, duuuża...sama bym taką chciała ale wiecie... czekam na męża, dziś w planie malowanie sufitu w salonie. Zobaczymy czy da radę. Siostrę kręgosłup boli, mówiłam jej że nie ma co tak zapieprzać, trzeba powoli przyjemnośc sprzątania dawkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Wiola, dzieki za SMS'a, to nic, ze o 8 rano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.08.2009 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Wiola, dzieki za SMS'a, to nic, ze o 8 rano... Nie ma co dziękować, przestraszyłam się na poważnie.. Wiesz że jakby co to masz pisać? Ja z Rzeszowa mam niedaleko, wsiadam i jadę oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Wiola, dzieki za SMS'a, to nic, ze o 8 rano... Nie ma co dziękować, przestraszyłam się na poważnie.. Wiesz że jakby co to masz pisać? Ja z Rzeszowa mam niedaleko, wsiadam i jadę oki? Dzieki Wiola, jestes nieoceniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.08.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 BA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Duperele uprzyjemniają życie, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.08.2009 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 oj tak cześć OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Coraz bardziej podoba mi się Twój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.08.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Wiolasz......fajnie te latarenki wyglądają przed wejściem:drogie były?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.08.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 .Cze Wiola! latarenki ładne ,tez se takie strzele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.08.2009 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Olga, strasznie się cieszę, że Ci sie podoba nie pamiętam ceny latarenek, kupowane w Leroy, ale nie pamietam po ile. Pewnie tanie, drogich mąż nie kupiłby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.08.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 kuźwa.....a umnie nie ma żadnych marketów budowlanych jest tylko Prakticer. A chciałoby sie połazić, poogląd ac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.08.2009 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Kala, a gdzieś niedaleko? gdzie można podjechać samochodem i zrobić z tego małą wycieczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.08.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 kuźwa.....a umnie nie ma żadnych marketów budowlanych jest tylko Prakticer. A chciałoby sie połazić, poogląd ac... W jakich okolicach się kręcisz.,bo wydaje mi sie ,ze możemy być prawie sąsiadkami Ja też muszę dość daleko jeździć ,chociaż od niedawna mamy w koninie Casto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.08.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 ja w Grudziądzu buduje. a wycieczka do innego miasta nie wchodzi narazie w rachube....meża cięzko teraz z budowy wyrwac , a sama nie pojade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.08.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Moge Was pocieszyc, ze my do najblizszej castoramy, leroya i ikei mamy 60 km, a do brico i jyska 40 km, wiec ja raczej wiekszosc rzeczy kupuje w lokalnych sklepach. Nienawidze marketow, a zakupow spozywczych w markecie nie robilam juz ponad 2 lata (poza biedronka, ktora odwiedzam raz w msc.) A latarenki bardzo mi sie podobaja i juz teraz zupelnie zglupialam , bo chcialam zupelnie w innym stylu ale Twoje Wiolasz mnie zauroczyly. Jednak nie ma to jak zobaczyc juz zalozone na zdjeciu, a nie w katalogu. My odbojnika nie mamy do drzwi i jak sie otworza to zawsze walna w mur, wiec klamke mam juz cala obsrupana. Wiolasz mam pytanie, jak zamierzacie wykonczyc szpare miedzy klinkierem na cokole, a podloga przy wejsciu, bo jest tam szpara, czy to bedzie listwa czy moze silikon? Pytam, bo za rok bede miec tak samo i wtedy czyms trzeba bedzie wykonczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.08.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 ja w Grudziądzu buduje. a wycieczka do innego miasta nie wchodzi narazie w rachube....meża cięzko teraz z budowy wyrwac , a sama nie pojade no tak ,to chyba do Bydgoszczy masz najbliżej. A sama nie powozisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.08.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Wiola u Toli jest dulux z mieszanika kiedyś zapisałam nawet numer ale posiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts