Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moge Was pocieszyc, ze my do najblizszej castoramy, leroya i ikei mamy 60 km, a do brico i jyska 40 km, wiec ja raczej wiekszosc rzeczy kupuje w lokalnych sklepach. Nienawidze marketow, a zakupow spozywczych w markecie nie robilam juz ponad 2 lata (poza biedronka, ktora odwiedzam raz w msc.)

A latarenki bardzo mi sie podobaja i juz teraz zupelnie zglupialam :roll: , bo chcialam zupelnie w innym stylu ale Twoje Wiolasz mnie zauroczyly.

Jednak nie ma to jak zobaczyc juz zalozone na zdjeciu, a nie w katalogu.

My odbojnika nie mamy do drzwi i jak sie otworza to zawsze walna w mur, wiec klamke mam juz cala obsrupana.

Mąż musiał podnieść troche odbojnik, bo był za krótki. Ale jest to konieczność. DO tej pory miedzy drzwi a ścianę wstawiałam Męża kalosza :lol:

Wiolasz mam pytanie, jak zamierzacie wykonczyc szpare miedzy klinkierem na cokole, a podloga przy wejsciu, bo jest tam szpara, czy to bedzie listwa czy moze silikon? Pytam, bo za rok bede miec tak samo i wtedy czyms trzeba bedzie wykonczyc.

Tam nie może nic być, musi być szpara dylatacyjna czy jakoś tak. To na wypadek mrozów, gdyby chciało podnieść nam schody do góry, gdyby nie było miejsca mogłoby "wysadzić" klinkier na ścianie. Nie trzebaby było zostawiać tej szpary, gdyby schody były w całości lane, a nie kładzione na nie płyty.

To kiedy mnie nawiedzisz? :lol: :lol: :lol:

a jesteś chętna do żywienia zbiorowego? :)

My tu knajpy mamy, Kochanie :wink:

Tylko trzeba przed dobranocka sie do nich wyrobic, bo potem zamykaja... :roll:

no co TY? :o

No po 10 to umarl w butach. :roll:

a ja myślałam że co stolyca -to stolyca :o to jednak w Sandomierzu nawet o 22-ej można coś zjeść :wink: