Magi77 09.08.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Wpadłam się przywitać, a tu widzę same laski Wowww wyglądałyście super Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.08.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 withanko dafno mnie nie byłok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.08.2009 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Moge Was pocieszyc, ze my do najblizszej castoramy, leroya i ikei mamy 60 km, a do brico i jyska 40 km, wiec ja raczej wiekszosc rzeczy kupuje w lokalnych sklepach. Nienawidze marketow, a zakupow spozywczych w markecie nie robilam juz ponad 2 lata (poza biedronka, ktora odwiedzam raz w msc.) A latarenki bardzo mi sie podobaja i juz teraz zupelnie zglupialam , bo chcialam zupelnie w innym stylu ale Twoje Wiolasz mnie zauroczyly. Jednak nie ma to jak zobaczyc juz zalozone na zdjeciu, a nie w katalogu. My odbojnika nie mamy do drzwi i jak sie otworza to zawsze walna w mur, wiec klamke mam juz cala obsrupana. Mąż musiał podnieść troche odbojnik, bo był za krótki. Ale jest to konieczność. DO tej pory miedzy drzwi a ścianę wstawiałam Męża kalosza Wiolasz mam pytanie, jak zamierzacie wykonczyc szpare miedzy klinkierem na cokole, a podloga przy wejsciu, bo jest tam szpara, czy to bedzie listwa czy moze silikon? Pytam, bo za rok bede miec tak samo i wtedy czyms trzeba bedzie wykonczyc. Tam nie może nic być, musi być szpara dylatacyjna czy jakoś tak. To na wypadek mrozów, gdyby chciało podnieść nam schody do góry, gdyby nie było miejsca mogłoby "wysadzić" klinkier na ścianie. Nie trzebaby było zostawiać tej szpary, gdyby schody były w całości lane, a nie kładzione na nie płyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.08.2009 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Wiola u Toli jest dulux z mieszanika kiedyś zapisałam nawet numer ale posiałam Dzieki Miko, Chyba znalazłam ale jeszcze pewności nie mam czy to to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.08.2009 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 withanko dafno mnie nie byłok Jędruś łał, fakt, dawno Cię nie było. Co słychac? coś dobrego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.08.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 hmmm jak to w zyzn i i dobrze i zle..lece po new fotel do kompa bo moj mnie juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Czesc Wiola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Wiola i Reszta Ja mam pod nosem większość hipermarketów+Ikeę, ostatnio znów zaczęłam po nich kursować. Jeśli coś Wam konkretnego przypasuje, to dajcie znać - mogę kupić i wysłać Ino dajcie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.08.2009 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Ja oprócz Ikei, mam prawie wszystko ale dzięki Kala, dziś byliśmy w LM i są po 30 zł teraz. Nasze chyba wcześniej trochę tańsze były.. Magi77, bardzo dziękuję za komplementy, my też tak uważamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.08.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 dobry dzień -a co nabywacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.08.2009 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Ja już nie nabywam, daleko pod kreską jestem w tym miesiącu, dlatego jade na jedzonko i utrzymanie do mamusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 To kiedy mnie nawiedzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.08.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 To kiedy mnie nawiedzisz? a jesteś chętna do żywienia zbiorowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 To kiedy mnie nawiedzisz? a jesteś chętna do żywienia zbiorowego? My tu knajpy mamy, Kochanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 To kiedy mnie nawiedzisz? a jesteś chętna do żywienia zbiorowego? My tu knajpy mamy, Kochanie Tylko trzeba przed dobranocka sie do nich wyrobic, bo potem zamykaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.08.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 To kiedy mnie nawiedzisz? a jesteś chętna do żywienia zbiorowego? My tu knajpy mamy, Kochanie Tylko trzeba przed dobranocka sie do nich wyrobic, bo potem zamykaja... no co TY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 To kiedy mnie nawiedzisz? a jesteś chętna do żywienia zbiorowego? My tu knajpy mamy, Kochanie Tylko trzeba przed dobranocka sie do nich wyrobic, bo potem zamykaja... no co TY? No po 10 to umarl w butach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.08.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 To kiedy mnie nawiedzisz? a jesteś chętna do żywienia zbiorowego? My tu knajpy mamy, Kochanie Tylko trzeba przed dobranocka sie do nich wyrobic, bo potem zamykaja... no co TY? No po 10 to umarl w butach. a ja myślałam że co stolyca -to stolyca to jednak w Sandomierzu nawet o 22-ej można coś zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 To kiedy mnie nawiedzisz? a jesteś chętna do żywienia zbiorowego? My tu knajpy mamy, Kochanie Tylko trzeba przed dobranocka sie do nich wyrobic, bo potem zamykaja... Chyba przed Krakusami tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.08.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Tylko trzeba przed dobranocka sie do nich wyrobic, bo potem zamykaja... Chyba przed Krakusami tylko to spoko -mi nie zamkną po prostu, jak ktoś kulturalnie wygląda -to go wszędzie wpuszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts