wiolasz 09.08.2009 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Kachna, nie obiecuj sobie Małgoś, faktycznie nie wiem gdzie Ty jadasz w Wawie, ja tam zawsze miałam wszystko otwarte Olga, dam znać telefonicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.08.2009 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Kutwa, kupiłam jakiś jasny na ścianę i okazało się że to brzoskwinka jakaś I stówa w piz..u poszła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Nie mozesz wymienic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.08.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 No własnie nie, bo otworzyłam żeby sprawdzić jak będzie wyglądac na ścianie. I na opakowaniu i próbkach całkiem inna, a na ścianie kur..a brzoskwinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 09.08.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Witaj Wiola. Ja mam na imie Basia. A komentarzy nie mam bo nie chce mi się pisać w dwóch miejscach. Można pisać w dzienniku. Mnie to pasuje. A twój domeczek śliczny. Chociaż dzisiaj jestem załamana. Na działce byli złodzieje i puścili mnie z torbami. Ukradli agregat pradotwórczy, wiertarkę, wkrętarkę, szlifierkę, taczki i nawet butlę turystyczną nie licząc piłek i innych drobnych rzeczy. A wczoraj tak się cieszyłam. Zalaliśmy strop. I radość zniknęła przez gamoni. A dziennik mam tylko taki z opóźnionym zapłonem Ostatni wpis pare dni temu. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 No własnie nie, bo otworzyłam żeby sprawdzić jak będzie wyglądac na ścianie. I na opakowaniu i próbkach całkiem inna, a na ścianie kur..a brzoskwinia A może poczekaj do jutra, aż dobrze wyschnie Te jasne kolorki potrafią być przerażające dopóki dobrze nie wyschną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 No własnie nie, bo otworzyłam żeby sprawdzić jak będzie wyglądac na ścianie. I na opakowaniu i próbkach całkiem inna, a na ścianie kur..a brzoskwinia A może poczekaj do jutra, aż dobrze wyschnie Te jasne kolorki potrafią być przerażające dopóki dobrze nie wyschną To jest kara za malowanie innym kolorem niz bialy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 No własnie nie, bo otworzyłam żeby sprawdzić jak będzie wyglądac na ścianie. I na opakowaniu i próbkach całkiem inna, a na ścianie kur..a brzoskwinia A może poczekaj do jutra, aż dobrze wyschnie Te jasne kolorki potrafią być przerażające dopóki dobrze nie wyschną To jest kara za malowanie innym kolorem niz bialy. E tam, zaraz kara Ja ze swoich jestem zadowolona bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.08.2009 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Cześć Basia od kwartetu Nie przejmuj się tak tą budową. Spokojnie i na luzie, i ze stoickim uśmiechem twardo swego się trzymaj. Złodzieje się trafiają- mówi ta, której nic na budowie nie ukradli :oops: Jak masz w porządku sąsiadów, to zostaw namiar tel. do siebie i poproś o jakieś zerkanie, czasem czujniejszym okiem, czy ktoś sie tam u Was nie kręci na budowie. Budowa może być cieżkim przeżyciem, ale kiedyś sie kończy. Nic nie trwa wiecznie. Małgoś, nie dołuj mnie nawet. Ta farba jest fajna ale nie nadaje sie do salonu + przedpokój + schody. Białego nie chcę ze wzgledu na zwierzaki. Ciągle przy ścianach siedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 10.08.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Wracaj!!! Już jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.08.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.08.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 No własnie nie, bo otworzyłam żeby sprawdzić jak będzie wyglądac na ścianie. I na opakowaniu i próbkach całkiem inna, a na ścianie kur..a brzoskwinia Jak lubisz biały ,dolej do brzoskwinki białego i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.08.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 No własnie nie, bo otworzyłam żeby sprawdzić jak będzie wyglądac na ścianie. I na opakowaniu i próbkach całkiem inna, a na ścianie kur..a brzoskwinia Jak lubisz biały ,dolej do brzoskwinki białego i będzie git coś Ty! nie dam się w takie wrobić. Ostatnio tak rozjaśnić chciałam orzech włoski z kuchni i nawet ciut jaśniejszy nie wyszedł Musieliśmy dwa razy zamalowywać innym kolorem bo jak w szpitalu wyszło Nienawidzę tego wszystkiego zwiazanego z malowaniem. Malować lubię ale zanim trafię w farbę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.08.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Malować lubię ale zanim trafię w farbę... Obawiam się ,że u mnie może być podobnie.Ja zawsze wszystko robię po dwa razy ,w życiu też jedynie chłopa mam do tej pory jednego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.08.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Wiola, to zostają Ci jedynie próbki To nie jest najtańsza zabawa, ale tańsza niż kupienie 10l Przy jasnych kolorach może być problem, jeśli bierzesz z mieszalnika, ale możesz wziąć najpierw 1l, i ew. dorobić później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 10.08.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Wiolasz a jakiego koloru szukasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.08.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Magpie, już nie szukam, znalazłam ale teraz szukam sklepu, który miesza farby Ten kolor który kupilismy nie podoba mi sie do salonu. Do pokoju się nadaje ale nie salon+ przedpokój + schody. Więc właśnie zdecydowałam, że chcę kolor jak Tola w swoim salonie. Teraz tylko potrzebuję sklepu z mieszalnikiem farb i wypłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.08.2009 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 OK, nie kazdy sklep ma próbki, nie każdy prducent farb ma próbki. W LM Dulux, Decoral i Beckers nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 10.08.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 A musisz mieszac, kup gotowy kolor. Ja nigdy nie zdecydowalam sie na farbe z mieszalnika. Magnat ma taki jasniutki jak Tola w swojej ofercie. U siebie mam magnata i sprawuja sie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts