Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

109 109 109

a te 109 to jakieś ważne? :lol:

dopiero wróciłyśmy, łaziłam z siostrą za swetrem dla niej, ale po 1. nie czas jeszcze a po 2. ma tak dłuuugie ręce, że każdy wyglądał jak 3/4 :lol: nienajlepiej to wtedy wygląda :lol:

mam 1 (słownie: jedną) próbkę bo wiecej nie mieli. Niestety czasami tylko są próbki farb, czasami przy łaskawości producentów. A tak ogólnie to nie mają próbek..koszmar...

Małgoś, chcesz mnie dobić kolejną marką?? :x A co? dają za darmo próbki czy może będe mieć 1000% pewność, że kupując dany kolor dokładnie taki bedę mieć na scianie?

Olga, właśnie mam jedną beckersa, a po kolejną z mieszalnika 250 ml za 12,50 zł kupi M. wracając z pracy.

Małgoś, chcesz mnie dobić kolejną marką?? :x A co? dają za darmo próbki czy może będe mieć 1000% pewność, że kupując dany kolor dokładnie taki bedę mieć na scianie?

Olga, właśnie mam jedną beckersa, a po kolejną z mieszalnika 250 ml za 12,50 zł kupi M. wracając z pracy.

Bedziesz miec pewnosc. To jest profesjonalna firma i wszyscy na swiecie posluguja sie ich wzornikiem. Sa drodzy, ale mniej farby sie zuzywa. Nie namawiam, bo to drogie farby. :roll:

Gość justyna_m

dzień dobry

u mnie rozpoczęła się wykończeniówka i nas wykańcza ... psycicznie, fizycznie i finansowo.

zakładaliśmy mniejsze koszta ale na wszystkim dokładamy ladnych parę stówek albo tysiaków...niestety. Mówimy, że jakoś się nazbiera a spać będziemy przez rok na materacu.

Najważniejsze dla mnie to wykończyć na czysto łazienki i kuchnię, żeby już później móc samemu resztę zrobić. Inne meble mogą poczekać.

miłego dnia życzę

Gość justyna_m
Justyś, nie martw sie. Powoli jakoś pójdzie i dacie radę. Wierze w to głęboko, bo i my jakoś ciągniemy a tylko z jednej pensji idzie.

Bedzie dobrze, musi być :lol:

wiem ... jedyny ból to to, że jestem niecierpliwa a ta budowa mnie dopiero tego uczy.