OK 25.06.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Wiolasz, kotek śliczny I taki bystry - już sobie męża wychował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.06.2008 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Dzieki OK. Ty kociara to wiesz, co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.06.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Nawet znam ten ból z porannym budzeniem Moja się przyzywczaiła, że po 6stej wstaję i nie idzie jej wytłumaczyć, że w soboty i niedziele mogę pospać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.06.2008 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Ja już się zrobiłam bezczelna, bo jadąc do rodziców zapowiedziałam, że z kotem przyjedziemy i w domu ma się go zakwaterować dobrze, że moja rodzinka też kociowata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.06.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Moja rodzinka też Jak wyjeżdżam, to albo mama zabiera, albo wpadnie nakarmić W razie czego brat też nie da kotu zginąć z głodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.06.2008 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Widzisz, jak to rodzinka czasem przyda się i Tobie? Niech się odpłacą za całą dobroć Zastanawiam sie, czy takiego kociaka wyprowadzać na trawkę pod blokiem? choć od czasu do czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.06.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Jak masz duuużo czasu, to możesz wyprowadzić. Radziłabym kocie szelki i smycz Bo jak gdzie wlezie, to możesz potem do rana czekać, aż mu się znudzi - jakoś poczucie czasu te łachudry mają całkiem inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.06.2008 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Męża wyśle jak tacy koledzy to niech się razem szlajają.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.06.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Już nie wiem ile razy pisałam, że mój mąż jest antykoci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.06.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Wiolaszowy też... był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.06.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Wiolaszowy też... był i co mu zrobiła???? (acha -już wiem -motor jemu -kot żonie! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.06.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Wiolaszowy też... był i co mu zrobiła???? (acha -już wiem -motor jemu -kot żonie! ) Nie, na odwrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.06.2008 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Wiolaszowy też... był i co mu zrobiła???? (acha -już wiem -motor jemu -kot żonie! ) no tak było na początku w zamierzeniach ale wyszło odwrotnie. mój był antykoci ale w bloku. W domu z ogródkiem już chciał koniecznie. A tu prosze jaka niespodzianka Kasia, jak bardzo Ci zależy to przecież Cię nie wyrzuci z tym kotem Powiedz, że brak Ci czułości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.06.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Ania, kochaniutka, ja chętnie wszystkie wzięłabym. Nie wiesz jak mi się serce kraje jak czytam wątki o zwierzakach do wzięcia tu na muratorze... to tu są takie wątki , gdzie?????????? może i ja coś popatrzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.06.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 W dziale "Zwierzę też człowiek" można się zakocić lub zapsić lub oba na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Z tym nickiem, to strasznie długi, ale fajny, to prawda Ty jesteś po drugiej ciąży, możesz mieć brzuszek. Ja dopiero po pierwszej i czekam na drugą, więc jak teraz się zapuszczę to co po ciązy będzie? Kocham swoje ciało, bardzo ale z głową i trochę sceptycznie. Jak popadnę w samouwielbienie to skończę z 30- kg nadwagą bo kocham jeść wszystko a co to znaczy, że czekasz na drugą?? to może lepiej nie ćwicz, żeby nie zaszkodzić jakby co... To znaczy, ze ten esperal to wszyty juz czy czekasz na wszycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.06.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Z tym nickiem, to strasznie długi, ale fajny, to prawda Ty jesteś po drugiej ciąży, możesz mieć brzuszek. Ja dopiero po pierwszej i czekam na drugą, więc jak teraz się zapuszczę to co po ciązy będzie? Kocham swoje ciało, bardzo ale z głową i trochę sceptycznie. Jak popadnę w samouwielbienie to skończę z 30- kg nadwagą bo kocham jeść wszystko a co to znaczy, że czekasz na drugą?? to może lepiej nie ćwicz, żeby nie zaszkodzić jakby co... To znaczy, ze ten esperal to wszyty juz czy czekasz na wszycie? szybko znalazłaś temat wygląda na to, że już wszyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 No ba, z Twoja pomoca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.06.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.06.2008 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Cześć "wszyty" moi mali detektywi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts