sure 16.08.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 sure.......a dlaczego nie????? myslalam, że im wiekszy tym wygodniej??!! bo, wiesz, ja mam projekt indywidualny... poczatkowo w koncepcji dom mial użytkowej 147m2.. a na koniec okazało się, ze jest 160! Architekt tłumaczył się, że poprosiliśmy o miejsce na szafę w wiatrołapie i on "musiał trochę poprzestawiać ścianki". Fajnie sie to robi na papierze i niby to się mieściło we wstępnych założeniach, ale jak pomyślę, że szafa w wiatrołapie mnie będzie kosztowała ze 30 tysięcy, to!... (tzn. 13m2 domu więcej to więcej murów, dachu, podłogi itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.08.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 to faktycznie......troche architekt poplynął ale bedziesz miała przynajmniej WYGODNY dom!!! a ja mam malutki wiatrołap i martwie sie jak będziemy całą rodziną wychodzić z domu?? chyba na raty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.08.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 witanko, ja tez mam malutki wiatrolap niecale 4m2, ale se walnelam szafe i teraz to juz tylko gesiego mozna wychodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.08.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 to faktycznie......troche architekt poplynął ale bedziesz miała przynajmniej WYGODNY dom!!! a ja mam malutki wiatrołap i martwie sie jak będziemy całą rodziną wychodzić z domu?? chyba na raty no, wygodny - z szafą w wiatrolapie! (chyba powinnam ja pomalowac na złoto, taka cenna ) widzę, ze Twój wiatrołap ma 1,1m? Problem będzie chyba tylko w wietrzne dni i więcej niż 1 osoba, gdy wewnętrzne sa zamknięte. Ale wiesz, u moich rodziców jest taki sam wiatrołap i radzimy sobie łatwo, kwestia przyzwyczajenia. Ale na schodach wejściowych zamontowali panel oslaniajacy od wiatru (wcześniej nic nie było) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.08.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 a co to za panel??? bo nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.08.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 a co to za panel??? bo nie kumam e, taka ścianka z jakiegoś tworzywa po prawej stronie wejścia, osłaniająca od wiatru (a po lewej są schody, dość wysokie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.08.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 sure..........to raczej średni by mi pasowało do domu z bali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.08.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 sure..........to raczej średni by mi pasowało do domu z bali e, tego nie proponuję, tylko piszę jak jest u rodziców oni mają zresztą tradycyjny dom - kostkę, nieco uwspółcześnioną po remoncie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.08.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Cze wiola ! już się wywczasowałaś? Ja w ogóle nie mam wiatrołapu,moja siostra tez nie ma i nie narzeka.Z wiatrołapem jest o tyle bezpieczniej ,że nie wuieje do środka ,jest jakaś tam izolacja .Ale szaf ,to bym tam nie ustawiała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.08.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 a gdzie gosci rozplaszczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.08.2009 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Jestem i się bycze. To znaczy z nudów łazę z kąta w kąt. Tak się tu świetuje dni świąteczne. Nie można robić nic innego... Bo jak się robi cokolwiek oprócz leżenia i jedzenia to grzeszysz... Ja mam mały wiatrołap. Jak jedną scianę zabuduję szafą, to będzie tylko przejście szerokości drzwi. Ale mi to nie przeszkadza. Dla mnie to miejsce tylko do rozbierania się z wierzchniego okrycia zimą. Latem wszystko i tak jest pootwierane. No i jesienią i zimą i wiosną mam akurat wiatry prosto w drzwi wejsciowe, więc jest potrzebny. Gdybym miała większy, to wstawiłabym super siedzisko do nakładania butów i wogle...coś bym fajnego wymyśliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.08.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 ja planuje w wiatrolapie ...po prawej stronie taką szafe na nasze kurtki, płaszcze i buty z przesuwanymi drzwiami. Zamknie sie drzwi i syfu nie widać a po lewej stronie przybije z dwa elegancjie wieszaczki na kurteczki gości tak żeby goście mi do szafy nie zagladali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.08.2009 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Teraz na pewno nie bedą zagladać bo już wiedzą a pomysł niezły.. ja chcę lustro naprzeciw szafy takie poziome w złotej ramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.08.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 U mnie szafka ma 2 części, jedna moze być dla gości i jest z lustrem, żeby optycznie powiększyć przedpokój.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.08.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 no fakt......lustro tez gdzies powinnam zawiesic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.08.2009 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Mi lustro jest potrzebne, zeby potwierdzić przed wyjściem ze jestem nadal piekna i żeby po to potwierdzenie nie włazić już do przedpokoju bo zimą będę podłogę brudzic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.08.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Lustro obowiązkowo musi być Najlepiej jak u Sure, drzwi przesuwne z lustrem, też mam jedno takie skrzydło Bardzo ładnie powiększa mały przedpokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.08.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 w takim celu to lustra powinny wisieć w każdym pomieszczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.08.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 U mnie tylko w kuchni nie ma Jeszcze Ale w 2pokojowym mieszkaniu mam sprawę ułatwioną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.08.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 A nad lozkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts