Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

sure.......a dlaczego nie????? :o

myslalam, że im wiekszy tym wygodniej??!!

bo, wiesz, ja mam projekt indywidualny...

poczatkowo w koncepcji dom mial użytkowej 147m2.. a na koniec okazało się, ze jest 160! Architekt tłumaczył się, że poprosiliśmy o miejsce na szafę w wiatrołapie i on "musiał trochę poprzestawiać ścianki". Fajnie sie to robi na papierze i niby to się mieściło we wstępnych założeniach, ale jak pomyślę, że szafa w wiatrołapie mnie będzie kosztowała ze 30 tysięcy, to!... :evil: :evil:

(tzn. 13m2 domu więcej to więcej murów, dachu, podłogi itp.)

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to faktycznie......troche architekt poplynął :lol: :lol: :lol:

ale bedziesz miała przynajmniej WYGODNY dom!!!

a ja mam malutki wiatrołap i martwie sie jak będziemy całą rodziną wychodzić z domu?? :o chyba na raty :lol: :lol: :lol:

no, wygodny - z szafą w wiatrolapie! ;)

(chyba powinnam ja pomalowac na złoto, taka cenna :D :D)

widzę, ze Twój wiatrołap ma 1,1m? Problem będzie chyba tylko w wietrzne dni i więcej niż 1 osoba, gdy wewnętrzne sa zamknięte. Ale wiesz, u moich rodziców jest taki sam wiatrołap i radzimy sobie łatwo, kwestia przyzwyczajenia. Ale na schodach wejściowych zamontowali panel oslaniajacy od wiatru (wcześniej nic nie było)

Jestem i się bycze. To znaczy z nudów łazę z kąta w kąt. Tak się tu świetuje dni świąteczne. Nie można robić nic innego... :-? Bo jak się robi cokolwiek oprócz leżenia i jedzenia to grzeszysz... :roll:

Ja mam mały wiatrołap. Jak jedną scianę zabuduję szafą, to będzie tylko przejście szerokości drzwi. Ale mi to nie przeszkadza. Dla mnie to miejsce tylko do rozbierania się z wierzchniego okrycia zimą. Latem wszystko i tak jest pootwierane. No i jesienią i zimą i wiosną mam akurat wiatry prosto w drzwi wejsciowe, więc jest potrzebny.

Gdybym miała większy, to wstawiłabym super siedzisko do nakładania butów i wogle...coś bym fajnego wymyśliła :lol: :wink: