malgos2 17.08.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Jednak calodobowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.08.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 a po co pojechala do sklepu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.08.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 jak to po co? po flaszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 I siem troche zasiedziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.08.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 pewnie obok jest bar i zamowiła cos na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.08.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Tiaaa, a dziewuchy sobie ustalają hierarchię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.08.2009 05:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Cześć Bylam wczoraj w urzedach, zalatwilam tylko w jednym. Dobre i to. Ale kupiłam coś ładnego do kuchni, akurat pasuje do mojej niby-angielskiej cukiernica i dzbanek na mleko za......7 zł a resztę dnia spędziłam z dziewczynami. Jak sie pilnuje nie swoje dziecko, jest to bardziej męczące niż 3 swoich chyba...Ale pod koniec popołudnia to już nawet krzyknęłam kilka razy, co zaowocowało obrażeniem się siostrzenicy i zabraniem mi malinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.08.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 pokazuj zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 No właśnie, poleciałam do dziennika, a tam dobre rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.08.2009 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Olga, nie dobre rady, tylko kolejna pozycja na mojej liście przyszłej oczywiscie Nie umiem jeszcze zrzucać zdjec z aparatu siostry. Nie chce dać mi sie nauczyć bo ten aparat to jej oczko w głowie hmmm, upomnę sie o połowę jego chyba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Ja nie mam nic przeciwko, ale chwalisz się zakupami i nic Zmolestuj siostrę, niech sama zrzuci foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.08.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 wklejaj, wklejaj roslinki Wiolasz !! ja z ochota poogladam bo też jestem na etapie szukania krzaczków do ogrodu. Juz wiem, że wydam na to majątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.08.2009 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 wklejaj, wklejaj roslinki Wiolasz !! ja z ochota poogladam bo też jestem na etapie szukania krzaczków do ogrodu. Juz wiem, że wydam na to majątek Ja próbuję tańszym kosztem, właśnie zeby nie wydawać majątku. Postaram sie poszukać u kogoś niektóre, i te które można nowe pędy ukraść, to ukradnę ale jakoś nie jestem fanką. Szukam czegoś co bedzie na lata, i nie będzie ode mnie wymagało wielkiej pracy. Moze leniuch ale trudno. Tak mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 18.08.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 wklejaj, wklejaj roslinki Wiolasz !! ja z ochota poogladam bo też jestem na etapie szukania krzaczków do ogrodu. Juz wiem, że wydam na to majątek Ja próbuję tańszym kosztem, właśnie zeby nie wydawać majątku. Postaram sie poszukać u kogoś niektóre, i te które można nowe pędy ukraść, to ukradnę ale jakoś nie jestem fanką. Szukam czegoś co bedzie na lata, i nie będzie ode mnie wymagało wielkiej pracy. Moze leniuch ale trudno. Tak mam. ja też leniuch więc będzie jak najwięcej iglaków i kilka magnolii ... a na starośc to sobie zacznę róże sadzić na razie mamy duuuużo trawy do koszenia a wiosną dojdą thuje i kilka iglaków przy tarasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.08.2009 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 no to jeszcze mam taki ból, ze nie lubie iglaków i tujek i takich tam. Nie przepadam za nimi. Teraz wszyscy tak mają, a ja nie chcę jak wszsycy. Ja zakładam warzywnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.08.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 co będziesz mieć w tym warzywniaczku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.08.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 ja tez mam u siebie warzywniak, ale jak bym miala marchewke na 4 tys metrow to musialabym byc mega oryginalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.08.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 i ciekawe, kto by plewił te grządki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 A ja bym sobie zalozyla pole chmielu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 18.08.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Witam wszystkie kobiety budujace a szczególnie Wiolę którą odwiedzam i pytam, pytam i pytam.Wiola czy cena za okna zawiera też cenę drzwi? Jewzcze u nich nie byłam bo jestem zakochana w oknach z Oknoplastu Kraków kolr dąb/takie ciemne/. Ale cena niezła 17 tyś./ za okna na dole i 2 balkonowe na górze/ bo ja na górze mam 7 dachowych a to inny sklepik. A rolety też masz z Vidoku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts