OK 18.08.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Gosia, bo Ty nocami tylko chodzisz, ja rankiem i się mijamy OK, ok Na każdą marchewkę,co jej owoce rosną, jestem chętna Dzięki, Wiola Wiedziałam, że mogę liczyć na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.08.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 gadasz , ja tez nie miałam, ale tylko zacznij.... tu są na forum pewne siejące rosozę osoby, jak na przykład Monia i po ptokach a jak jeszcze wejdziesz na forum ogrodnicze... to Ci się warzywek odechcehttp://forumogrodnicze.info/images/smiles/lezy-smiech.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 gadasz , ja tez nie miałam, ale tylko zacznij.... tu są na forum pewne siejące rosozę osoby, jak na przykład Monia i po ptokach a jak jeszcze wejdziesz na forum ogrodnicze... to Ci się warzywek odechcehttp://forumogrodnicze.info/images/smiles/lezy-smiech.gif Że się brzydko wyrażę, ale z warzywkami to fpizdu robory jest Nooo, chyba że to są owocujące marchewki To nawet ja się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 A z chmielem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.08.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 jak go sypniesz korą... to roboty nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Wiedzialam. Ide szukac zestawu mlodego browarnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.08.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 http://forumogrodnicze.info/images/smiles/lezy-smiech.gifhttp://forumogrodnicze.info/images/smiles/lezy-smiech.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 http://allegro.pl/item710788834_mini_browar_23_litry_25_butelek_termometr_gratis.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.08.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Twoja szybkość nie zna granic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Mopa znacznie dluzej szukalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Mopa znacznie dluzej szukalam. Bo na piwie znasz się znacznie lepiej niż na sprzątaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Mopa znacznie dluzej szukalam. Bo na piwie znasz się znacznie lepiej niż na sprzątaniu No i dobre piwo nie kosztuje 200 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Mopa znacznie dluzej szukalam. Bo na piwie znasz się znacznie lepiej niż na sprzątaniu No i dobre piwo nie kosztuje 200 zl. Śmiem przypuszczać, że nawet jakby tyle kosztowało, to byś je szybciej kupiła niż mopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.08.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 ja dobrego mopa też nadal nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 ja dobrego mopa też nadal nie mam Ja też nie Ale cieszę się, że mam na piwo W końcu jakieś priorytety trzeba mieć, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Mopa znacznie dluzej szukalam. Bo na piwie znasz się znacznie lepiej niż na sprzątaniu No i dobre piwo nie kosztuje 200 zl. Śmiem przypuszczać, że nawet jakby tyle kosztowało, to byś je szybciej kupiła niż mopa Skad wiedzialas?! Nie wiem, o co chodzi z tymi mopami, ale postanowilam taki prawie najtanszy kupic za 39.90 Spontexu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.08.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 ja dobrego mopa też nadal nie mam Ja też nie Ale cieszę się, że mam na piwo W końcu jakieś priorytety trzeba mieć, nie? no ba... ja mam tyle dobrze, że mój monsz ma zawsze pełną zgrzewkę w szafce często nie piję, ale jak mam ochote to jest zawsze pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Mopa znacznie dluzej szukalam. Bo na piwie znasz się znacznie lepiej niż na sprzątaniu No i dobre piwo nie kosztuje 200 zl. Śmiem przypuszczać, że nawet jakby tyle kosztowało, to byś je szybciej kupiła niż mopa Skad wiedzialas?! Nie wiem, o co chodzi z tymi mopami, ale postanowilam taki prawie najtanszy kupic za 39.90 Spontexu. Ja też nie wiem, ossochozi z mopami Dlatego sobie froterkę nabyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Mopa znacznie dluzej szukalam. Bo na piwie znasz się znacznie lepiej niż na sprzątaniu No i dobre piwo nie kosztuje 200 zl. Śmiem przypuszczać, że nawet jakby tyle kosztowało, to byś je szybciej kupiła niż mopa Skad wiedzialas?! Nie wiem, o co chodzi z tymi mopami, ale postanowilam taki prawie najtanszy kupic za 39.90 Spontexu. Ja też nie wiem, ossochozi z mopami Dlatego sobie froterkę nabyłam No ale mop potrzebny tak czy inaczej, jak sie cos rozleje... Na przyklad piwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 No ale mop potrzebny tak czy inaczej, jak sie cos rozleje... Na przyklad piwo... Boszzzz, a kto ma zamiar piwo rozlewać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts