malgos2 18.08.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 No ale mop potrzebny tak czy inaczej, jak sie cos rozleje... Na przyklad piwo... Boszzzz, a kto ma zamiar piwo rozlewać??? No fakt, piwa sie nie rozlewa... Ale driny jak sie je niesie z kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 No ale mop potrzebny tak czy inaczej, jak sie cos rozleje... Na przyklad piwo... Boszzzz, a kto ma zamiar piwo rozlewać??? No fakt, piwa sie nie rozlewa... Ale driny jak sie je niesie z kuchni... Buuuu, a kto nosi driny z kuchni? Toć one są robione w miejscu konsumpcji Inaczej sanepid nie pozwala I mopowania z dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 No ale mop potrzebny tak czy inaczej, jak sie cos rozleje... Na przyklad piwo... Boszzzz, a kto ma zamiar piwo rozlewać??? No fakt, piwa sie nie rozlewa... Ale driny jak sie je niesie z kuchni... Buuuu, a kto nosi driny z kuchni? Toć one są robione w miejscu konsumpcji Inaczej sanepid nie pozwala I mopowania z dużo Zapamietam. Dzieki, zaoszczedzilas mi 40 zl na piwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 No ale mop potrzebny tak czy inaczej, jak sie cos rozleje... Na przyklad piwo... Boszzzz, a kto ma zamiar piwo rozlewać??? No fakt, piwa sie nie rozlewa... Ale driny jak sie je niesie z kuchni... Buuuu, a kto nosi driny z kuchni? Toć one są robione w miejscu konsumpcji Inaczej sanepid nie pozwala I mopowania z dużo Zapamietam. Dzieki, zaoszczedzilas mi 40 zl na piwo. Dla Ciebie prawie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.08.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Czesc Jesteście niemożliwe I tak chce mieć warzywka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Z warzywek to ja moge tylko bazylie i takie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.08.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 bazylie, mięte i takie inne zielone na parapecie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 bazylie, mięte i takie inne zielone na parapecie, nie? Noooo... Ale kiedys bazylie z nasion wyhodowalam taaaaaaaka wielka, ze wygladala jak hosta jakas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.08.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 o i ja bazylie musze posadzic na parapecie a kupowalyscie rukole, bo ja nigdzie nie moge dostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 o i ja bazylie musze posadzic na parapecie a kupowalyscie rukole, bo ja nigdzie nie moge dostac Nie... W almie nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.08.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 musze sprawdzic nie bylam, w Piotrze i Pawle nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 W Krakowie tylko na alme mozna z ziolami liczyc. Kiedys kupilam zdechla kolendre w Bomi, bo myslalam, ze lepszej nie znajde - nie dowiozlam jej nawet do domu, a w almie za ta sama cene mialam krzaczory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.08.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Nigdy nie umiałam sałaty wyhodować żadnej na parapecie. Nie szło mi jakoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.08.2009 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Dzień dobry Udało mi się samej zrzucić zdjecie, dumna jestem z siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.08.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witanko Wiola, wielce sympatyczne pamiątki z wakacji I nie mogę zrozumieć, po co mając ogrody chcecie hodować zioła na parapecie??? Toć one w gruncie dużo lepiej rosną, a na zimę to jakąś odnóżkę można do domu wziąć, ale zimą i tak za mało słońca i te parapetowe słabiutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.08.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 mam taki sam dzbanek na mleko. od tesciowej dostalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 20.08.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Z kolekcji dzbanek i cukiernica mam wiele skorup ale tych co kupilas akurat nigdzie nie spotkalam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.08.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witaj Wiolasz!! no super komplecik kupiłaś!!...do mnie tez by pasował drogi był?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.08.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Olga, u mnie wolę jednak w domu zioła, jak już będą. Wokół wszyscy mają psy i koty, moje też luzem biegają. Nie uśmiecha mi sie potem jeść tych ziół, nawet jak umyte. Zresztą, zostawiajac zioła na dworze, podejrzewam że Maniek będzie sie częstował Magpie, znaczy ze co? podobają się te skorupy i chciałabyś podobne czy nie podobają..? http://www.hemar.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.08.2009 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witaj Wiolasz!! no super komplecik kupiłaś!!...do mnie tez by pasował drogi był?? 7 zł za dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts