kala67 20.08.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 lo matko to mogłas kupić więcej...na handel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.08.2009 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 eeeeew prezencie też nie dam, bo przeciez za tanie.Ale na stronie internetowej firmy widziałam super filiżanki do kawy z tej samej serii, tylko nie wiem gdzie kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.08.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 napisz do nich i zapytaj o sklepy lub punkty sprzedazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 20.08.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Znaczy, ze podoba mi sie! Produkty firmy, ktora podalas Wiolasz sa mi znajome, wiekszosc pierdol maja w sklepie "wszystko po 5 zl" kolo mojej pracy ale tego co kupilas nie.Dzisiaj ogladalam trzy rodzaje bialych filizanek ze spodkami z ich strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Bardzo piekne skorupy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.08.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 A mi są potrzebne łyżeczki do latte (takie dłuższe). Ostatnio byłam z kumpelą na kawie (własnie latte), i jej o tym wspomniałam, to wiecie co zrobiła!? zgarnęła łyżeczki ze stolika i wsadziła mi do torebki mówiąc : "tu i tak sie nie zorientują" , oczywiście je wyjęłam i oddałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.08.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Sa w ikei http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40091767 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.08.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Sa w ikei http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40091767 czy Ty przestaniesz mnie molestować tą Ikeą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.08.2009 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Znaczy, ze podoba mi sie! Produkty firmy, ktora podalas Wiolasz sa mi znajome, wiekszosc pierdol maja w sklepie "wszystko po 5 zl" kolo mojej pracy ale tego co kupilas nie. Dzisiaj ogladalam trzy rodzaje bialych filizanek ze spodkami z ich strony. bo ja w takim sklepie je kupiłam. Tylko filiżanek nie mieli a przyznam sie ze też mi się podobają. A jakie kubki mają fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.08.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Bardzo piekne skorupy! Dzieęęęęki, ja wiedziałam że Ty prawdziwe piękno docenisz kachna, aj low IKEA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.08.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 A mi są potrzebne łyżeczki do latte (takie dłuższe). Ostatnio byłam z kumpelą na kawie (własnie latte), i jej o tym wspomniałam, to wiecie co zrobiła!? zgarnęła łyżeczki ze stolika i wsadziła mi do torebki mówiąc : "tu i tak sie nie zorientują" , oczywiście je wyjęłam i oddałam! ja mam wlasnie takie wyniesione z jakiejs kawiarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.08.2009 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 A mi są potrzebne łyżeczki do latte (takie dłuższe). Ostatnio byłam z kumpelą na kawie (własnie latte), i jej o tym wspomniałam, to wiecie co zrobiła!? zgarnęła łyżeczki ze stolika i wsadziła mi do torebki mówiąc : "tu i tak sie nie zorientują" , oczywiście je wyjęłam i oddałam! ja mam wlasnie takie wyniesione z jakiejs kawiarni Oby wszystkie z jednego kompletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 A mi są potrzebne łyżeczki do latte (takie dłuższe). Ostatnio byłam z kumpelą na kawie (własnie latte), i jej o tym wspomniałam, to wiecie co zrobiła!? zgarnęła łyżeczki ze stolika i wsadziła mi do torebki mówiąc : "tu i tak sie nie zorientują" , oczywiście je wyjęłam i oddałam! ja mam wlasnie takie wyniesione z jakiejs kawiarni Tez wynosisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.08.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 A mi są potrzebne łyżeczki do latte (takie dłuższe). Ostatnio byłam z kumpelą na kawie (własnie latte), i jej o tym wspomniałam, to wiecie co zrobiła!? zgarnęła łyżeczki ze stolika i wsadziła mi do torebki mówiąc : "tu i tak sie nie zorientują" , oczywiście je wyjęłam i oddałam! ja mam wlasnie takie wyniesione z jakiejs kawiarni Tez wynosisz? Jak mi trzeba będzie to też tak zrobię, a co.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.08.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 A mi są potrzebne łyżeczki do latte (takie dłuższe). Ostatnio byłam z kumpelą na kawie (własnie latte), i jej o tym wspomniałam, to wiecie co zrobiła!? zgarnęła łyżeczki ze stolika i wsadziła mi do torebki mówiąc : "tu i tak sie nie zorientują" , oczywiście je wyjęłam i oddałam! ja mam wlasnie takie wyniesione z jakiejs kawiarni Tez wynosisz? Malgos czego ja nie mam z knajp kieliszki, lyzeczki, szklanki, pamietasz tego pokala "krzywego"? tez pozyczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.08.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 aaaa to znaczy, ze kiedyś im oddasz ja kiedyś z hoteli na pamiątke zabierałam kubki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.08.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 aaaa to znaczy, ze kiedyś im oddasz ja kiedyś z hoteli na pamiątke zabierałam kubki z hoteli mam reczniki i dywaniki pod prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.08.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 O tym nie pomyslałam...a reczniki mają fajne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 A mi są potrzebne łyżeczki do latte (takie dłuższe). Ostatnio byłam z kumpelą na kawie (własnie latte), i jej o tym wspomniałam, to wiecie co zrobiła!? zgarnęła łyżeczki ze stolika i wsadziła mi do torebki mówiąc : "tu i tak sie nie zorientują" , oczywiście je wyjęłam i oddałam! ja mam wlasnie takie wyniesione z jakiejs kawiarni Tez wynosisz? Malgos czego ja nie mam z knajp kieliszki, lyzeczki, szklanki, pamietasz tego pokala "krzywego"? tez pozyczony Mysmy sie kiedys wkurzyli z malzem, ze nas nie chcieli obsluzyc w restauracji, ze niby juz zamykaja, zamowilismy piwo i wynieslismy pojemnik na przyprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.08.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 uuuu zemsta była słodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts