Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no patrz :roll: .............od kilku tygodni bociek na nasze suche łąki przylatuje - łazi w koło budowy...... myslałam w swej naiwności, że mnie szuka a ON zwyczajnie z nowiną do mnie przyleciał :D ..... ale nie wchodził, bo za dużo chłopa było ...a to takie babskie plotki przecież 8) gratulki, gratulki :)

Fajny ten kominek :lol: A to marmur, czy trawertyn?

W każdym razie najdroższy to sobie nitubaga wymyśliła - ten z onyksu :lol: Śmiało możesz męża uświadomić, żeś jednak oszczędna kobita :lol:

A w razie czego, to Małgoś pewnie odmaluje jako żywo na g-k :wink:

Fajny ten kominek :lol: A to marmur, czy trawertyn?

W każdym razie najdroższy to sobie nitubaga wymyśliła - ten z onyksu :lol: Śmiało możesz męża uświadomić, żeś jednak oszczędna kobita :lol:

A w razie czego, to Małgoś pewnie odmaluje jako żywo na g-k :wink:

witam....

kominek naprawdę śliczny.... nam też wpadł w oko....ino sie potem okazało, że portal u nas zajmie zbyt wiele miejsca buuuuu :(

a onyx - to właśnie męża wynalazek.....ale ja się nie odzywam, bo mnie też on leży, ale kasą rządzi małż....więc skoro on :roll: :roll: :roll: to ja tym bardziej...

witanko wieczorne....

Dzięki za pomoc, z góry już. Szczególnie Tobie Małgoś za malunki :wink:

Na zdjęciu będzie jak marmurowy wyglądał :lol:

Olga, to chyba marmur, ale nie wiem, bo nie mam kontaktu z właścicielką.

Nitubaga- nie kłam że mąż rządzi kasą, bo jakby rządził to tyle byś nie wydawała na rzeczy do domu. Jemu się WYDAJE że rządzi :wink:

Ile bedzie kosztować to dowiem sie w tej firmie jabo marini czy jakoś tak- oni wycinają kominki na wymiar. Ale teraz nie mam kompletnie czasu. Jutro po południu wyjeżdżamy na tydzień i mąż szaleje sam na budowie.