Kurna Chata 25.08.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Widzę, że mam sporo do nadrobienia w czytaniu Witam cieplutko dziękując jednocześnie za wpis i przeczytanie Kurno-Chatowych wypocin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.08.2009 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Ania, bo najlepiej to 10 ha wokół domu wykupić i bedzie spokój, nie? szkoda ze takich możliwości nie ma. Kurna, cześć. Ciekawie piszesz więc czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mecia 25.08.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 wiolasz, bardzo dziękuję Właśnie o to mi chodziło i wiele mi rozjaśnia w moich rozmyśleniach nad domem. Planuję powiększenie domu o metr, i właśnie salon chciałabym powiększyć, ale zastanawiam się, czy da się powiększyć także wykusz, czy po obu stronach jego (chyba troszkę zamotałam). Bardzo ładnie się prezentuje salon, z niecierpliwością czekam na postępy prac i życzę powodzenia w wykańczaniu, i cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.08.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 i ja przeczytalam dziennik Kurnej Chaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.08.2009 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Anja, teraz czasu masz mnóstwo wiec nadrabiaj. Jeszcze trochę to i zaległosci książkowe nadrobisz Mecia, nie wiem w która stronę chcesz powiekszyc dom, ale wykusz można. Oby tylko nie przesuwać tej ścianki po lewej stronie wykusza bo to nośna chyba jest. No i można zrobić wykusz trochę głębszy. Mój mi wystarcza bo bedzie tam docelowo pewnie tylko choinka teraz sa tam pudła z zabawkami Już 9 odcinek Magdy M. mi leci bo inaczej weny do malowania nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.08.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Spiewasz sobie, chodz pomaluj moj swiat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.08.2009 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Spiewasz sobie, chodz pomaluj moj swiat? a spiewam, śpiewam Szczególnie że mam przemiłe wspomnienia z tą piosenką. Na jakichś juwenaliach na studiach ją zaśpiewałam i wygrałam tamburyno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.08.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Spiewasz sobie, chodz pomaluj moj swiat? a spiewam, śpiewam Szczególnie że mam przemiłe wspomnienia z tą piosenką. Na jakichś juwenaliach na studiach ją zaśpiewałam i wygrałam tamburyno Masz je? Nigdy nie bylam na Juwenaliach... To znaczy raz, ale to jak bylam w liceum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 25.08.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Wiolasz jak dzisiaj idzie malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.08.2009 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Spiewasz sobie, chodz pomaluj moj swiat? a spiewam, śpiewam Szczególnie że mam przemiłe wspomnienia z tą piosenką. Na jakichś juwenaliach na studiach ją zaśpiewałam i wygrałam tamburyno Masz je? Nigdy nie bylam na Juwenaliach... To znaczy raz, ale to jak bylam w liceum... Małgoś, pewnie że mam duże, czerwone i cholernie hałaśliwe Juwenalia to zwieńczenie każdego roku studiów. Boska zabawa, żałuj. Ja robiła wieeele rzeczy na Juwenaliach, na jednych nawet poznałam męża swego, bo nie wypalił wyjazd do medyków przyszłych więc poszłam polować na inżyniera (w grę wchodzili jeszcze wojskowi ale wiesz, jacyś oni nie teges byli) Skończyłam na dziś jedną ścianę i robię po kawałku wykusz bo nie wiem na ile mi farby starczy. Aż inaczej ściany wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.08.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Kochana, ja swojego malza poznalam w pierwszym semestrze I roku, wiec jak byly Juwenalia to wolalam zakuwac do sesji, zeby ja szybko zaliczyc i spieprzac do Stanow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.08.2009 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Bo Ty miałaś dokąd spieprzać, ja mogłabym jedynie do przyszłej teściowej na wieś pod Biłgoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.08.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 No tak, pod Bilgoraj to gorzej. W Krakowie Juwenalia to zawsze jest szalenstwo takie... niezdrowe az, a doslownie zaraz pozniej jest sesja, nie potrafilam sie nigdy tak zluzowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.08.2009 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 W Siedlcach Juwenalia potrafiły trwać od środy do niedzieli. Dziś już tylko sobota i niedziela. Gdzieś młodzi sie pogubili, bawić się nie umieją czy jak...Jakby już starzy-młodzi byli.. Najlepsza zabawa jest wtedy, kiedy bawisz się i nie martwisz sie co bedzie jutro, bo też będzie picie i zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.08.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 To powinno sie je robic w pazdzierniku, wtedy sie jeszcze nikt sesja nie przejmuje. Ja tam imprezowalam w innym gronie, jakos z ludzmi ze studiow nie zalapalam fazy tak do konca - zreszta jak ich teraz widze jak dzialaja w mlodziezy wszechpolskiej to sie wcale sobie nie dziwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.08.2009 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Ja na studiach nie imprezowałam ze swoimi, miałam takich jak ja z różnych kierunków. Swój do swego ciągnie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.08.2009 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Dzień dobry w ten piekny poranek, ślicznie słonko świeci, ciepło będzie, maż mi samochód swój zostawił i dziecko mam na wagarach. W planach mam ogrodniczy, bo musze zamówić drzewka owocowe, kupić duuuużą donicę do kwiatka i korę pod róże. Mnóstwo mam planów, zobaczymy co się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mecia 26.08.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Mecia, nie wiem w która stronę chcesz powiekszyc dom, ale wykusz można. Oby tylko nie przesuwać tej ścianki po lewej stronie wykusza bo to nośna chyba jest. No i można zrobić wykusz trochę głębszy. Mój mi wystarcza bo bedzie tam docelowo pewnie tylko choinka teraz sa tam pudła z zabawkami Już 9 odcinek Magdy M. mi leci bo inaczej weny do malowania nie mam To już niech ktoś kto się zna kombinuje Ja kombinuję na 'zdrowy rozum', jak powiększę salon o metr, i przesunę wykusz tak, aby był na środku domu, to powinien pół metra od ściany mi odstawać, a chcę to zrobić głównie dlatego, że kominek musi być przesunięty na ścianę. Jeżeli to wszystko da się zrobić, to oczekuję takiego efektu: http://img139.imageshack.us/img139/411/2225c.jpg Macie już jakiś plan umeblowania salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.08.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 witam szanowna gospodynie i jej gosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.08.2009 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Cześć Anula Jaki uśmiech u Ciebie od rana Mecia, jak się uda to będzie zajeb. ty efekt Z tym że komin od kominka wtedy musisz też mieć w innym miejscu na poddaszu. Zmieniasz ilość pokoi na poddaszu czy zostawiasz jak w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts