Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Siur, a potem ten wamp przychodzi do domu, zmywa makijaż, myje głowę i samodzielnie suszy i układa włosy, oczywiscie ściąga szpilki i wkłada kapcie, znowu ląduje w garach/praniu/sprzątaniu i spowrotem zmienia się w wieloryba. Ale od czasu do czasu zerknie na zdjęcie Wampa :lol: i myśli sobie: o ja biedna nieszczęśliwa. A mogłabym tak całe życie wyglądać...

i wpada w jeszcze większą depresję.

albo wiele innych scenariuszy ale pisac mi się nie chce :lol:

No to moze być jeden z tych scenariuszy.

Tylko skoro ci kreatury mody uważają, ze nie ma znaczenia wielkość kobiety, bo każda kobieta moze wyglądać cudnie, to dlaczego po wybiegu chadzają same wieszaki?

Albo ciuchy w sklepach: zawsze wiszą na chudym manekinie żeby ładniej wyglądały? hę?

A to kochana zalezy gdzie. W Stanach sprzedaja same tluste panie i manekiny sa dobrane wielkoscia do rozmiaru. Zalezy, czy chodzisz po pietrze gdzie sa male rozmiary, czy po tym, gdzie sa duze. To po prostu Polska jest niedorozwinieta pod tym wzgledem.

Znaczy jak gruba to nie da rady wejść na pięterko? :lol: :lol:

powinni na odwrót, wtedy kondycji by nabierały troche :wink:

Anja, dziękuję, No Ty to sie znasz na prawdziwym pieknie :lol: :lol:

A to kochana zalezy gdzie. W Stanach sprzedaja same tluste panie i manekiny sa dobrane wielkoscia do rozmiaru. Zalezy, czy chodzisz po pietrze gdzie sa male rozmiary, czy po tym, gdzie sa duze. To po prostu Polska jest niedorozwinieta pod tym wzgledem.

Znaczy jak gruba to nie da rady wejść na pięterko? :lol: :lol:

powinni na odwrót, wtedy kondycji by nabierały troche :wink:

Anja, dziękuję, No Ty to sie znasz na prawdziwym pieknie :lol: :lol:

No wlasnie w macy's te duze rozmiary sa wyzej... :lol: :lol: :lol: Ale schody ruchome sa. :roll:

Gość justyna_m

wiola oglądając Twoj salon zobaczyła, że będę miała identycznie zabudowany kominek 8) też tylko ramka 15cm z marmuru (u mnie Breccia ... i chyba u Ciebie też :wink: )

a avatarek ...hm ... co tu dużo pisać ... odważny 8)

Cześć

Justyś, nie wiem dokładnie czy to 15 cm, bo nie mam miarki-mój mąż takie rzeczy wozi ze sobą do pracy :roll:

Ale breccia na bank. Tylko nie umiem dziada jednego zaimprgnować tak, żeby smugi nie zostawały. Pewnie robię coś nie tak.

U nas dziś strrrraszna mgła :o Rzeszowa nie widać :lol:

Gość justyna_m
Cześć

Justyś, nie wiem dokładnie czy to 15 cm, bo nie mam miarki-mój mąż takie rzeczy wozi ze sobą do pracy :roll:

Ale breccia na bank. Tylko nie umiem dziada jednego zaimprgnować tak, żeby smugi nie zostawały. Pewnie robię coś nie tak.

U nas dziś strrrraszna mgła :o Rzeszowa nie widać :lol:

nie chodziło mi o wymiar Twojej ramki ... u mnie będzie 15cm u Ciebie pewnie podobnie. a nawewt nie wiedziałam, że impregnowac to trzeba :roll: muszę zapytać Pana kominkowego.