wiolasz 27.08.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 nie mam TVNStyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Na dwojce czasami tez to jest a ostatnio zaczeli robic polska wersje, ale beznadziejna jest. Brytyjska jest najlepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.08.2009 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 No dobra, nie mami co tam jest takiego godnego uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 No ze biora wieloryba, najpierw go ubieraja, czesza, makijaz robia, czyli podbudowuja ego, a potem robia mu zdjecie nago, na ktorym wieloryb wyglada jak wamp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.08.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Siur, a potem ten wamp przychodzi do domu, zmywa makijaż, myje głowę i samodzielnie suszy i układa włosy, oczywiscie ściąga szpilki i wkłada kapcie, znowu ląduje w garach/praniu/sprzątaniu i spowrotem zmienia się w wieloryba. Ale od czasu do czasu zerknie na zdjęcie Wampa i myśli sobie: o ja biedna nieszczęśliwa. A mogłabym tak całe życie wyglądać... i wpada w jeszcze większą depresję. albo wiele innych scenariuszy ale pisac mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Albo wraca do domu, pakuje walizki, rzuca szmata w wieloryba plci meskiej, ktorego zastala w domu i kupuje bilet do Vegas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.08.2009 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 No to moze być jeden z tych scenariuszy.Tylko skoro ci kreatury mody uważają, ze nie ma znaczenia wielkość kobiety, bo każda kobieta moze wyglądać cudnie, to dlaczego po wybiegu chadzają same wieszaki?Albo ciuchy w sklepach: zawsze wiszą na chudym manekinie żeby ładniej wyglądały? hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 A to kochana zalezy gdzie. W Stanach sprzedaja same tluste panie i manekiny sa dobrane wielkoscia do rozmiaru. Zalezy, czy chodzisz po pietrze gdzie sa male rozmiary, czy po tym, gdzie sa duze. To po prostu Polska jest niedorozwinieta pod tym wzgledem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.08.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 doberek ale jestes sliczna Wiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.08.2009 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 A to kochana zalezy gdzie. W Stanach sprzedaja same tluste panie i manekiny sa dobrane wielkoscia do rozmiaru. Zalezy, czy chodzisz po pietrze gdzie sa male rozmiary, czy po tym, gdzie sa duze. To po prostu Polska jest niedorozwinieta pod tym wzgledem. Znaczy jak gruba to nie da rady wejść na pięterko? powinni na odwrót, wtedy kondycji by nabierały troche Anja, dziękuję, No Ty to sie znasz na prawdziwym pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 A to kochana zalezy gdzie. W Stanach sprzedaja same tluste panie i manekiny sa dobrane wielkoscia do rozmiaru. Zalezy, czy chodzisz po pietrze gdzie sa male rozmiary, czy po tym, gdzie sa duze. To po prostu Polska jest niedorozwinieta pod tym wzgledem. Znaczy jak gruba to nie da rady wejść na pięterko? powinni na odwrót, wtedy kondycji by nabierały troche Anja, dziękuję, No Ty to sie znasz na prawdziwym pieknie No wlasnie w macy's te duze rozmiary sa wyzej... Ale schody ruchome sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 27.08.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Witajcie!! Dawno mnie nie było, a tu takie zmiany wiolasz salon wygląda superrrrr. A jeśli chodzi o temat modowy, to mam ten sam problem ale mam ulubione sklepu z moimi rozmiarami - KappAhl i H&M - tam nawet mogę coś kupić !!!!! I mają ruchome schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 27.08.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 wiola oglądając Twoj salon zobaczyła, że będę miała identycznie zabudowany kominek też tylko ramka 15cm z marmuru (u mnie Breccia ... i chyba u Ciebie też ) a avatarek ...hm ... co tu dużo pisać ... odważny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.08.2009 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Cześć Justyś, nie wiem dokładnie czy to 15 cm, bo nie mam miarki-mój mąż takie rzeczy wozi ze sobą do pracy Ale breccia na bank. Tylko nie umiem dziada jednego zaimprgnować tak, żeby smugi nie zostawały. Pewnie robię coś nie tak. U nas dziś strrrraszna mgła Rzeszowa nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.08.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 a u nas ma byc 30 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.08.2009 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 U nas w nocy było +20 teraz na razie opada mgła i fajnie to widać. Ja dziś okna myję w końcu w salonie. I w kuchni muszę poprawić, bo cholercia muchy mi obsrały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.08.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 u nas tez sraja jak glupie a ja za tydzien bede sie wygrzewac na plazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.08.2009 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Nawet mi nie mów takich rzeczy. Bo aż mi szkoda, ze ja nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.08.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Pakuj sie Wiola i oć z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 28.08.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Cześć Justyś, nie wiem dokładnie czy to 15 cm, bo nie mam miarki-mój mąż takie rzeczy wozi ze sobą do pracy Ale breccia na bank. Tylko nie umiem dziada jednego zaimprgnować tak, żeby smugi nie zostawały. Pewnie robię coś nie tak. U nas dziś strrrraszna mgła Rzeszowa nie widać nie chodziło mi o wymiar Twojej ramki ... u mnie będzie 15cm u Ciebie pewnie podobnie. a nawewt nie wiedziałam, że impregnowac to trzeba muszę zapytać Pana kominkowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts