wiolasz 28.08.2009 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Anja, nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała, ale nie mogę justyś, to jest marmur, więc impregnować powinno się co pół roku. Tak nam powiedzieli ci od marmurów. Tylko że jeśli chodzi o parapety, impregnacja wychodzi super, a komek do doopy. Widać każdą smugę Chyba zacznę myć to wodą zwykłą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.08.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 ja myje marmur zwyklym plynem do szyb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 28.08.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 ja zapytam tego mojego magika jak będzie nam robił kominek okazuje się, że już niedługo będę miała zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.08.2009 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 ooo spróbuję nawet dziś, jak wyjdzie to Cię obściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.08.2009 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 no nie mogłam sie oprzec - Anglik przychodzi do recepcji hotelowej w Polsce i mówi do recepcjonistki: "Two teas to room two two". A recepcjonistka na to: "Pam param pam pam". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.08.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 no nie mogłam sie oprzec - Anglik przychodzi do recepcji hotelowej w Polsce i mówi do recepcjonistki: "Two teas to room two two". A recepcjonistka na to: "Pam param pam pam". czytalam dzis spadam bo beton przywiezli na taras do basenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.08.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Ja znalazłam jeszcze cos. A z tego taki fragment (na kolorowo to moje osobiste komentarze) 10 prawd o sprzątaniu według Anthei Turner Po pierwsze. To praca jak każda inna. Potrzebne są czas i pełne zaangażowanie. Jeśli go nie masz (bo pracujesz poza domem), a masz pieniądze, zatrudnij służbę. Jeśli cię na to nie stać, podziel obowiązki pomiędzy członków rodziny. Nie bój się słowa 'delegować'. - prawda Po drugie. Nigdy nie miej z tego tytułu poczucia winy! (Nawet jeśli nie sprzątasz, to na ciebie spada obowiązek zarządzania domem). - gówno prawda Po trzecie. Artystyczny nieład to mit. Jeżeli masz w domu bałagan, to oznacza, że jest brudno. być moze i prawda, nie bedę się upierać Po czwarte. Brudny dom to samotność. Nikt nie będzie cię chciał odwiedzić. - mozna zaprosić na grilla i bałaganu nie zobaczą Po piąte. Twój dom świadczy o tobie. Fruwające koty z kurzu, oblepione blaty, sterta niezmytych garów. Sama odpowiedz sobie na pytanie, kim wobec tego jesteś. - to juz nie jest bałagan, to syf, poza tym mieszkają tu tez inne osoby, patrz pkt.1 Po szóste. Idealny porządek nie zależy od pieniędzy. Nawet lepianka może być wzorem czystości.- prawda Po siódme. Kobiety z natury są w sprzątaniu lepsze od mężczyzn. Koniec dyskusji. - totalna bzdura Po ósme. Masz sprzątać szybko i efektywnie. W ten sposób znajdziesz czas na całą resztę, czyli życie.- ale nie musisz tego robić tylko i wyłącznie TY. patrz pkt.1 Po dziewiąte. Sprzątanie to klucz do udanego seksu. Kto chciałby się kochać w zabałaganionej sypialni na starej, poplamionej pościeli? - bzdura, czy seksimy sie tylko w sypialni i na pościeli? chyba tak było w latach 50-tych przy zgaszonym świetle. Kuchnia i łazienka świetnie się do tego nadaja a drzwi do sypialni można zamknąć. Gorzej kiedy już ma sie tam człowiek ułożyć do spania. Po dziesiąte. To idealny sposób na utrzymanie szczupłej sylwetki. Nic nie spala tyle kalorii w tak szybkim czasie jak porządne szorowanie.- i nic tak człowieka nie męczy http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,53662,5260889,Krolowa_Pucu_Pucu.html Matko jestem przerażona, sprowadza kobietę do roli tylko i wyłącznie sprzataczki i to jeszcze płacą jej za to i pokazują ja w tele. Nienawidze tej kobiety gdzie tu solidarność jajników?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.08.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Ja znalazłam jeszcze cos. A z tego taki fragment (na kolorowo to moje osobiste komentarze) 10 prawd o sprzątaniu według Anthei Turner Po pierwsze. To praca jak każda inna. Potrzebne są czas i pełne zaangażowanie. Jeśli go nie masz (bo pracujesz poza domem), a masz pieniądze, zatrudnij służbę. Jeśli cię na to nie stać, podziel obowiązki pomiędzy członków rodziny. Nie bój się słowa 'delegować'. - prawda. Prawda, prawda, tylko kot nie chce sprzątać Po drugie. Nigdy nie miej z tego tytułu poczucia winy! (Nawet jeśli nie sprzątasz, to na ciebie spada obowiązek zarządzania domem). - gówno prawda. Że co? Po trzecie. Artystyczny nieład to mit. Jeżeli masz w domu bałagan, to oznacza, że jest brudno. być moze i prawda, nie bedę się upierać. Gówno prawda, jest różnica między brudem a pieprznikiem Po czwarte. Brudny dom to samotność. Nikt nie będzie cię chciał odwiedzić. - mozna zaprosić na grilla i bałaganu nie zobaczą. Gówno prawda, zawsze uprzedzam o pieprzniku i jeszcze nigdy to nikogo nie zniechęciło Po piąte. Twój dom świadczy o tobie. Fruwające koty z kurzu, oblepione blaty, sterta niezmytych garów. Sama odpowiedz sobie na pytanie, kim wobec tego jesteś. - to juz nie jest bałagan, to syf, poza tym mieszkają tu tez inne osoby, patrz pkt.1. Zastanawiam się, kim trzeba być, żeby oceniać człowieka po stanie jego podłogi Po szóste. Idealny porządek nie zależy od pieniędzy. Nawet lepianka może być wzorem czystości.- prawda. Może, i co z tego? Po siódme. Kobiety z natury są w sprzątaniu lepsze od mężczyzn. Koniec dyskusji. - totalna bzdura. Faktycznie, większej bzdury nie słyszałam Po ósme. Masz sprzątać szybko i efektywnie. W ten sposób znajdziesz czas na całą resztę, czyli życie.- ale nie musisz tego robić tylko i wyłącznie TY. patrz pkt.1. Samo stwierdzenie "masz sprzątać" doprowadza mnie do białej gorączki Po dziewiąte. Sprzątanie to klucz do udanego seksu. Kto chciałby się kochać w zabałaganionej sypialni na starej, poplamionej pościeli? - bzdura, czy seksimy sie tylko w sypialni i na pościeli? chyba tak było w latach 50-tych przy zgaszonym świetle. Kuchnia i łazienka świetnie się do tego nadaja a drzwi do sypialni można zamknąć. Gorzej kiedy już ma sie tam człowiek ułożyć do spania. "Sprzątanie to klucz do udanego seksu" Oplułam monitor Po dziesiąte. To idealny sposób na utrzymanie szczupłej sylwetki. Nic nie spala tyle kalorii w tak szybkim czasie jak porządne szorowanie.- i nic tak człowieka nie męczy Znam przyjemniejsze sposoby na utrzymanie szczupłej sylwetki http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,53662,5260889,Krolowa_Pucu_Pucu.html Matko jestem przerażona, sprowadza kobietę do roli tylko i wyłącznie sprzataczki i to jeszcze płacą jej za to i pokazują ja w tele. Nienawidze tej kobiety gdzie tu solidarność jajników?? Wiola, daj spokój - o jakich jajnikach mówisz? Przypuszczam, że u tej baby dawno zanikły w ferworze walki o bycie wzorową panią domu Czerwone moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.08.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Może i tak. Ale to pewnie idolka Małgos, bo przecież Ona takie książki teraz kupuje...To aż mi szkoda dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.08.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Tiaaa, akurat o Małgoś się jakoś nie boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.08.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 No patrząc na Małgoś (czytając znaczy) i na te książki co kupuje, to jakoś mi to razem nie gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.08.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Może jej były do doktoratu potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.08.2009 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Może umyłam w końcu okna w salonie. Zostało mi jedno duże, ale ono jest wysoko i nie chce mi sie skakac po drabinie. Poczekam na innych dorosłych mieszkańców tego domu, zgodnie z pkt.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.08.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 I słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.08.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Może i tak. Ale to pewnie idolka Małgos, bo przecież Ona takie książki teraz kupuje...To aż mi szkoda dziewczyny Wiola, ja kupuje 10 ksiazek tygodniowo, te 2 jakos sie w tlumie schowaja, nie boj zaby. Tych 10 punktow nie pamietam, pewnie je ominelam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.08.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 a ja powiem ze z checia agladam perfekcyjna pania domu nawet reczniki nauczylam sie tak skladac ze sie nie rozjezdzaja a to ze jest walnieta, to mi nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.08.2009 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Małgos, to Ty wybiórczo to czytasz Anja, kominek mam czysty i błyszczący jak kocie jajca dzieki wieeeelkie ps. uściski na zywo będą To teraz perfekcyjne panie domu podpowiedzcie mi, dlaczego jak myję podłogę mopem to zawsze wychodzą mi jakieś smugi. Jak myję ręcznie i na kolanach- podłoga jest piekna i lśni? Jakieś zależności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.08.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 No wlasnie. Nie chodzi o to, zeby sie przejmowac zasadami jakiejstam baby, tylko zeby wiedziec czym myc chromowane baterie albo jak skladac reczniki. A z tym, ze brudny dom do samotnosc to akurat prawda. Jak nie wierzycie - przejdzcie sie do mojej tesciowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.08.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 ja nie potrafie mopowac podlogi (kiedys robil to Dejw potem sie zbuntowal) lece na kolanach Mysle ze smugi moga byc bo za duzo plynu dodajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.08.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Albo mop nieteges. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts