anjamen 28.08.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 ja mam vilede z 2 roznymi koncowkami i tez zostaja smugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.08.2009 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Nie zamierzam wydawać na mop kasy, jak wiem, że to nie to. Płynu tez niewiele, może to chodzi o to, że szmata z prlu lepiej czyści niż mop z 21 wieku Mam taką zwykłą szarą, jakie kiedyś były w używaniu przez szprzątaczki w każdym biurze. I leci jak burza, a mopem namacham sie jak chłopia i nic. Zero efektu. Z tym brudnym domem i samotnością to nie wiem, myśle, ze wiecej zależy od charakteru osoby niż od porządku. Ja mam ciągle bałagan ale nie czuję sie samotna, tylko zmęczona odkładaniem rzeczy na miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 28.08.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Zaloz szmate z prlu na zmiotke na kiju i bedzie prawie jak mop , kiedys kobiety tak sobie ulatwialy jak mopow nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.08.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Wiola, ona mowi: brudny dom, a nie dom, w ktorym jest balagan - to sa dwie rozne sprawy. Jak do mojej tesciowej ma przyjsc znajomy na herbate to jest trzesienie ziemi. Przed kazdymi swietami szwagierka z corka sprzataja u niej 2 tygodnie i wynosza na przyklad 400 sloikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.08.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 te mopy zrobione ze szmaty i miotly pamietam cos mi jeszcze po glowie chodzi zeby dolac kieliszek octu do wiadra, ale nie probowalam i nie wiem czy pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 28.08.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Ja tak mam, ze jak ide do kogos pierwszy raz i po wejsciu ujrze zapuszczona chalupe to kawa mi juz tam nie smakuje i wiecej tam nie ide, wole spotkac sie na miescie albo u mnie.Nie mowie o balaganie typu rozwalone rzeczy, gazety tylko o syfie: ulepione szafki w kuchni, lepiaca podloga, naczynia na szafce z calego tygodnia brudne oczywiscie, gazowka nie myta od wiekow, a na niej sterta brudnych garow itd.Akurat nasza praca zwiazana jest z odwiedzaniem mieszkan roznych ludzi i to co mozna zobaczyc bylby dla Was szokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.08.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 U mnie podloge myje malz i musi miec kanalia jakies sposoby, bo smug nie ma niezaleznie od narzedzia... Przyfiluje go kiedys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 28.08.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Ja myje vileda z ajaxem i tez jest ok tylko, ze mam prawie wszedzie kafle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 29.08.2009 02:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Czytam, czytam, czytam i skończyć nie mogę Będę czytać na raty Przywitać się chciałam koguty już poranne pianie skończyły, komary się obudziły...chyba będę wiać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.08.2009 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Dzień dobry Wczoraj niezłą robotę odwaliliśmy. Pokażę jak skończę A dziś, z okazji rocznicy naszej, idziemy do kina na jakąś bajkę. Julka ma porządny katar, zaczyna kaszleć, wiec najbliższy czas pewnie spędzimy w domu i na podwórzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 30.08.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Z okazji rocznicy spełnienia wszystkich marzeń i słońca w sercu na co dzień http://www.pasadena.friko.pl/e-sklep/images/Tulipany.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.08.2009 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Afrodytko, dziekuję bardzo, bardzo. Z tej okazji zjadlam obiad u kogoś, nie zmywam, nie gotuję, lenię się i jeszcze kupilam sobie dzis cebulki tulipanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 30.08.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Nooo, i to się nazywa ŚWIĘTOWAĆ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.08.2009 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Oj świetowałam, świetowałam Aż psu jedzenia nie ugotowałam tylko suchą karmą ją zapchałam Ale dostała mięcho surowe na przeprosiny Nowe zdjecia w dzienniku, jedno specjalnie dla OK. ciekawe czy zgadnie które Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 31.08.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 http://gifland.blox.pl/resource/90.gif WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!!!przepraszam, że dopiero dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.08.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Meg, dzięki za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 31.08.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Nooooo, nareszcie mi się udało !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Toscie sie wyrocznicowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.08.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Toscie sie wyrocznicowali. a zebyś wiedziała daaawno nie jadłam na mieście, w normalnej restauracji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Toscie sie wyrocznicowali. a zebyś wiedziała daaawno nie jadłam na mieście, w normalnej restauracji... Ja tez. Cholera, ktos mnie zaniedbuje chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts