Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

czesc Efi :lol:

Tak, najczęściej na portalach z ofertami pracy podany jest mail bezpośrednio do firmy poszukującej pracownika na dane stanowisko.

Często, jeśli firma nie chce podawać swojej nazwy, podany jest mail do firmy rekrutującej, i to ona wyszukuje konkretną osobę.

Cześć

Afro, ja wrzucam normalne zdjecia, a przy wrzucaniu na serwer jest opcja jaką właściwość mają te zdjęcia mieć. I podane są parametry. Dlatego ja już nie zmniejszam bo serwer sam to robi.

Mąż własnie poszedł odkrywać nowe lasy wokół domu, czyt. na grzyby :lol:

Ale w komentach ruch wielki, często i mnie nie udaje się wszystkiego przeczytac, co najwyżej powierzchownie i wiele wątków umyka. Ale pzreciez Twój domek prawie skończony, to co ma się dziać! :D

kochana, jaki skończony? Skończona jest kuchnia, ale bez dodatków i okien i listew, acha i cokołów na podłodze, Łazienka-oprócz rolety do okna. Sypialnia nie ma szafy, firanek, i nie wiem co :roll:

a reszta dopiero w trakcie wykańczania. Nie ma w dzienniku zdjęc bo mam tylko pogruntowane ściany :lol:

Cześć Kachna, jak humorek?

WIOLASZKU KOCHANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja....ja....nie wiem co powiedzieć, bo tak dawno mnie u Ciebie nie było!

Wstyd mi bo kiedyś to co chwilę zagladałam. No, troszkę usprawiedliwiam się brakiem netu przez ostatnie prawie 2,5 miesiąca. Ale tak mi jakoś głupio. Mam chyba wyrzuty sumienia :oops:

Ale..... szczęka, czy żuchwa (zależy jak dla kogo) to mi opadała co chwila kiedy wertowałam ostatnie strony Twojego dziennika. Domek zrobił na mnie ogromne wrażenie. JEST PRZYTULNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bardzo podoba mi się klinkierka wokół drzwi zewnętrznych. Kuchnia jest boska! (A przy okazji - myślę o takich samych lampach :) )

I pięknie dobraliście kolorki!

A męża to faktycznie masz przezdolnego!!!!

Więc ogólnie jestem zachwycona iczekam z niecierpliwością na kolejne zdjęcia :D

Ps. I dziękuję za link na te piękne narzutki. Właśnie też dla mojej Julki szukałam. Widziałam je u markotki, ale chyba nie miała tam namiarów.

Pozdrawiam!!!

:D :D :D