Beauty 04.09.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Cześć Wiola!U nas pochmurno .parno i do niczego .Nic się działać nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.09.2009 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Mi też nic się nie chce, umówiłam sie z szefową na robotę w pracy a taka leniwa jestem.... aż nie chce mi się jechać ale kolejne cv wysłałam. Chyba na 50-ciu się nie skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.09.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 wiola a cv jak sie teraz wysyła? e-mailem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.09.2009 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 czesc Efi Tak, najczęściej na portalach z ofertami pracy podany jest mail bezpośrednio do firmy poszukującej pracownika na dane stanowisko. Często, jeśli firma nie chce podawać swojej nazwy, podany jest mail do firmy rekrutującej, i to ona wyszukuje konkretną osobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.09.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 No i olala mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.09.2009 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Małgos, nie olałam, zastanawiam sie ale boję sie ze przez skypa to ja tak dobrze angielskiego nie znam, na żywo dogaduję się nawet dobrze ale wiesz, jak nie gestykuluję to sie głupio czuję jakoś sobie poradzę, muszę coś znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.09.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Ale to ma byc lekcja polskiego... Im mniej w innym jezyku tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.09.2009 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Tak, ale coś powinnam mówić po ang. szczególnie coś wytłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.09.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Dobry przyszłam powiedzieć. Photobucket jakoś powoli opanowuję, dzięki za pomoc Wrzucam na niego mniejsze zdjęcia i dzięki temu mogę później dać na Forum Chyba, że masz inny sposób... Buziaki zostawiam cmok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.09.2009 05:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Cześć Afro, ja wrzucam normalne zdjecia, a przy wrzucaniu na serwer jest opcja jaką właściwość mają te zdjęcia mieć. I podane są parametry. Dlatego ja już nie zmniejszam bo serwer sam to robi. Mąż własnie poszedł odkrywać nowe lasy wokół domu, czyt. na grzyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.09.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 cześć wszystkim! a ja używam http://www.imageshack.us/ - tam są po wrzuceniu wybranych zdjęć (przyciskiem browse) dwie opcje do wyboru: 1) zmiana rozmiaru (resize image) i 2) usunięcie ramki z napisem(remove size bar). No i gotowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 06.09.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Dzień dobry przyszłam powiedzieć Naprawde nie wiem kiedy nadrobię zaległosci w waszych dziennikach i komentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.09.2009 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Czesc dziewczynki Zaległości u mnie wiele nie ma. Na razie spokój i cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.09.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Ale w komentach ruch wielki, często i mnie nie udaje się wszystkiego przeczytac, co najwyżej powierzchownie i wiele wątków umyka. Ale pzreciez Twój domek prawie skończony, to co ma się dziać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.09.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Dzień dobry -ja nawet nie próbuję nadrabiać zaległości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.09.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Ale w komentach ruch wielki, często i mnie nie udaje się wszystkiego przeczytac, co najwyżej powierzchownie i wiele wątków umyka. Ale pzreciez Twój domek prawie skończony, to co ma się dziać! kochana, jaki skończony? Skończona jest kuchnia, ale bez dodatków i okien i listew, acha i cokołów na podłodze, Łazienka-oprócz rolety do okna. Sypialnia nie ma szafy, firanek, i nie wiem co a reszta dopiero w trakcie wykańczania. Nie ma w dzienniku zdjęc bo mam tylko pogruntowane ściany Cześć Kachna, jak humorek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.09.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Cześć Kachna, jak humorek? "średnio na jeża" -nadal nic nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.09.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Cze Wiola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 06.09.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 WIOLASZKU KOCHANY!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja....ja....nie wiem co powiedzieć, bo tak dawno mnie u Ciebie nie było! Wstyd mi bo kiedyś to co chwilę zagladałam. No, troszkę usprawiedliwiam się brakiem netu przez ostatnie prawie 2,5 miesiąca. Ale tak mi jakoś głupio. Mam chyba wyrzuty sumienia Ale..... szczęka, czy żuchwa (zależy jak dla kogo) to mi opadała co chwila kiedy wertowałam ostatnie strony Twojego dziennika. Domek zrobił na mnie ogromne wrażenie. JEST PRZYTULNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo podoba mi się klinkierka wokół drzwi zewnętrznych. Kuchnia jest boska! (A przy okazji - myślę o takich samych lampach ) I pięknie dobraliście kolorki! A męża to faktycznie masz przezdolnego!!!! Więc ogólnie jestem zachwycona iczekam z niecierpliwością na kolejne zdjęcia Ps. I dziękuję za link na te piękne narzutki. Właśnie też dla mojej Julki szukałam. Widziałam je u markotki, ale chyba nie miała tam namiarów. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 07.09.2009 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Przyszłam się pokazać i powiedzieć, że kciuki będę trzymać A jeśli za to, o czym myślę, to Ty trzymaj za mnie w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts