wiolasz 07.09.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Nelii, no i co tak sie tłumaczysz? Ważne że pamietasz. Jak się wpada co raz do kogoś to nie widać zmian, ale od czasu do czasu, to zawsze jest coś nowego do pochwalenia Cieszę sie, ze uważasz, ze jest przytulny. taki ma być, nawet goście u mnie sami sobie kanapki robią Niedługo będą schody, bo mąż barierkę już umysla. Co prawda urzędowo swoje musi odczekać, ale jak już się weźmie to zrobi. Afrodytko, za mnie już możesz puścić, już jestem po. Czekam do wieczora na telefon. Jak sie uda, to będę chyba niebiosom dziękować Będę trzymać, tylko błagam, przypomnij się Wiecie co? przekonałam się ze większy biust niestety przeszkadza w szybkim bieganiu wczoraj mało mi zębów nie wybił, jak z górki musiałam zbiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.09.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 07.09.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 No właśnie chciałam spytać jak poszło? Znaczy dobrze, tak? I czekasz tylko na potwierdzenie, że zaczynasz od poniedziałku? U mnie to gorsza sprawa Czekam długo i żadnej odpowiedzi a CV chyba naście wysłałam Zobaczymy co nowy tydzień przyniesie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 07.09.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 A biustem się ciesz, że masz Przydaje sie na co dzień, a biegasz od święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.09.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 No nie do końca tak u mnie. Dziś rozmowy dwie do tej samej pracy, nawet z prezesem gadałam, warunki jak dla mnie boskie, szczególnie w dobie kryzysu, tylko czekam na telefon wieczorem, a praca od jutra A ja jeszcze jestem oficjalnie zatrudniona w poprzedniej, ale... będę sie martwić jak dostanę Afrodytko, ja wysyłam dopiero od czwartku, jakoś to wszystko ekspresowo idzie chyba, trochę za szybko jak dla mnie...wczoraj łuskałam słoneczniki a chwile potem moczyłam dłonie, bo pazury czarne i wstyd bylo iść. Dziś nałożyłam na siebie cokolwiek, bo żadne eleganckie moje ubrania na mnie nie wchodzą jeszcze, a ze mną były dziewczyny na kancik, białe bluzeczki i wogle..ale zobaczymy...najważniejsze to się nie denerwować, co ma być to będzie, nie? moja koleżanka pół roku szukała non stop. Nie wiem ile cv wysłała, ale też w końcu znalazła.. Do Ciebie też zadzwonią. Ktoś mi powiedział, zeby nie pisać ile ma się dzieci, że mężatka, omijać całkiem te rejony. No i usunęłam. Nie pytali-nie mówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.09.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 A biustem się ciesz, że masz Przydaje sie na co dzień, a biegasz od święta no tak, też prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.09.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 To trzymam kciuki i miłego dzionka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.09.2009 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Magi, nie dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 07.09.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 No nie do końca tak u mnie. Dziś rozmowy dwie do tej samej pracy, nawet z prezesem gadałam, warunki jak dla mnie boskie, szczególnie w dobie kryzysu, tylko czekam na telefon wieczorem, a praca od jutra A ja jeszcze jestem oficjalnie zatrudniona w poprzedniej, ale... będę sie martwić jak dostanę Afrodytko, ja wysyłam dopiero od czwartku, jakoś to wszystko ekspresowo idzie chyba, trochę za szybko jak dla mnie...wczoraj łuskałam słoneczniki a chwile potem moczyłam dłonie, bo pazury czarne i wstyd bylo iść. Dziś nałożyłam na siebie cokolwiek, bo żadne eleganckie moje ubrania na mnie nie wchodzą jeszcze, a ze mną były dziewczyny na kancik, białe bluzeczki i wogle..ale zobaczymy...najważniejsze to się nie denerwować, co ma być to będzie, nie? moja koleżanka pół roku szukała non stop. Nie wiem ile cv wysłała, ale też w końcu znalazła.. Do Ciebie też zadzwonią. Ktoś mi powiedział, zeby nie pisać ile ma się dzieci, że mężatka, omijać całkiem te rejony. No i usunęłam. Nie pytali-nie mówiłam Oszzzz nie wpadłabym na to. Faktycznie nie pytają nie mówić to też dobra metoda. Następne będą takie Zajrzyj do moich koment, mam tam linka do moich rozterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.09.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Cześć Wiola !Trzymam kciuki za dobre wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.09.2009 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Dostałam!!!!! Zaczynam jutro o 7 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 07.09.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.09.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Dostałam!!!!! Zaczynam jutro o 7 rano Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 07.09.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 To dzisiaj z tej radości nie zapij wieczorem, tylko od południa zacznij. Tak, żebyś na rano kaczora nie miała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.09.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/39/Champagne.jpg/450px-Champagne.jpg GRATULKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 07.09.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Gospodyni chyba po flachę poleciała, bo się nie odzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.09.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Spytać im chyba nie wolno, więc tym bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 07.09.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Ja pamiętam jak mnie spytano publicznie /na spotkaniu rekrutacyjnym, przy 20-paru osobach/ czy w ciąży nie jestem Byłam już kolejną kobietą poczęstowaną takim pytaniem. Ale jak odpaliłam, że "po ostatnim razie nie wiadomo" to już nikogo nie spytali I jeszcze pracę dostałam To było jednak dawno temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.09.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 http://www.fotoreportaz.com.pl/obrazki/toast2.jpg chodzę i michę cieszę Przyznam sie, ze mam pietra niezłego, bo kadry miałam ale tylko troszkę, płace wogle, druki ZUS też wcale i ofert do przetargów nigdy nie robiłam i kosztorysów budowlanych też nigdy nie...ale moze się nauczę. mam na to 3 miesiące. Tylko jak ja to obecnej szefowej powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.09.2009 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Kiedyś na jakiejś rozmowie od razu miałam - bo mam małe dziecko. I nie dało sie wytłumaczyć, że mąż może zostać, że nianię jakby co to mam. Nic. Ale dziś nawet nie wspomniano o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts