Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

Nelii, no i co tak sie tłumaczysz? :lol:

Ważne że pamietasz. Jak się wpada co raz do kogoś to nie widać zmian, ale od czasu do czasu, to zawsze jest coś nowego do pochwalenia :wink: :lol:

Cieszę sie, ze uważasz, ze jest przytulny. taki ma być, nawet goście u mnie sami sobie kanapki robią :wink:

Niedługo będą schody, bo mąż barierkę już umysla. Co prawda urzędowo swoje musi odczekać, ale jak już się weźmie to zrobi.

Afrodytko, za mnie już możesz puścić, już jestem po. Czekam do wieczora na telefon. Jak sie uda, to będę chyba niebiosom dziękować :lol:

Będę trzymać, tylko błagam, przypomnij się :lol:

Wiecie co? przekonałam się ze większy biust niestety przeszkadza w szybkim bieganiu :lol: wczoraj mało mi zębów nie wybił, jak z górki musiałam zbiec :o

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No nie do końca tak u mnie. Dziś rozmowy dwie do tej samej pracy, nawet z prezesem gadałam, warunki jak dla mnie boskie, szczególnie w dobie kryzysu, tylko czekam na telefon wieczorem, a praca od jutra :lol:

A ja jeszcze jestem oficjalnie zatrudniona w poprzedniej, ale...

będę sie martwić jak dostanę :lol: :lol:

Afrodytko, ja wysyłam dopiero od czwartku, jakoś to wszystko ekspresowo idzie chyba, trochę za szybko jak dla mnie...wczoraj łuskałam słoneczniki a chwile potem moczyłam dłonie, bo pazury czarne i wstyd bylo iść. Dziś nałożyłam na siebie cokolwiek, bo żadne eleganckie moje ubrania na mnie nie wchodzą jeszcze, a ze mną były dziewczyny na kancik, białe bluzeczki i wogle..ale zobaczymy...najważniejsze to się nie denerwować, co ma być to będzie, nie?

moja koleżanka pół roku szukała non stop. Nie wiem ile cv wysłała, ale też w końcu znalazła.. Do Ciebie też zadzwonią.

Ktoś mi powiedział, zeby nie pisać ile ma się dzieci, że mężatka, omijać całkiem te rejony. No i usunęłam. Nie pytali-nie mówiłam :lol:

No nie do końca tak u mnie. Dziś rozmowy dwie do tej samej pracy, nawet z prezesem gadałam, warunki jak dla mnie boskie, szczególnie w dobie kryzysu, tylko czekam na telefon wieczorem, a praca od jutra :lol:

A ja jeszcze jestem oficjalnie zatrudniona w poprzedniej, ale...

będę sie martwić jak dostanę :lol: :lol:

Afrodytko, ja wysyłam dopiero od czwartku, jakoś to wszystko ekspresowo idzie chyba, trochę za szybko jak dla mnie...wczoraj łuskałam słoneczniki a chwile potem moczyłam dłonie, bo pazury czarne i wstyd bylo iść. Dziś nałożyłam na siebie cokolwiek, bo żadne eleganckie moje ubrania na mnie nie wchodzą jeszcze, a ze mną były dziewczyny na kancik, białe bluzeczki i wogle..ale zobaczymy...najważniejsze to się nie denerwować, co ma być to będzie, nie?

moja koleżanka pół roku szukała non stop. Nie wiem ile cv wysłała, ale też w końcu znalazła.. Do Ciebie też zadzwonią.

Ktoś mi powiedział, zeby nie pisać ile ma się dzieci, że mężatka, omijać całkiem te rejony. No i usunęłam. Nie pytali-nie mówiłam :lol:

Oszzzz nie wpadłabym na to. Faktycznie nie pytają nie mówić to też dobra metoda. Następne będą takie :wink:

Zajrzyj do moich koment, mam tam linka do moich rozterek :wink:

Ja pamiętam jak mnie spytano publicznie /na spotkaniu rekrutacyjnym, przy 20-paru osobach/ czy w ciąży nie jestem :-? Byłam już kolejną kobietą poczęstowaną takim pytaniem. Ale jak odpaliłam, że "po ostatnim razie nie wiadomo" to już nikogo nie spytali :lol: I jeszcze pracę dostałam :roll: :wink: To było jednak dawno temu...

http://www.fotoreportaz.com.pl/obrazki/toast2.jpg

:lol: :lol: :lol:

chodzę i michę cieszę :lol:

Przyznam sie, ze mam pietra niezłego, bo kadry miałam ale tylko troszkę, płace wogle, druki ZUS też wcale i ofert do przetargów nigdy nie robiłam i kosztorysów budowlanych też nigdy nie...ale moze się nauczę. mam na to 3 miesiące. Tylko jak ja to obecnej szefowej powiem :roll: