kala67 08.09.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Wpadłam sie przywitać i zameldowac, że wróciłam !! wieczorkiem na spokojnie poczytam co nowego na waszych budowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.09.2009 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Jessssuuu ratunku!!! na co ja sie porywam zusy, srusy, deklaracje, listy plac dla mnie to kompletna nowość wogle tyyyyyle tam do ogarnięcia że sama sie boje A wogle to cześć wszystkim, dzięki za życzenia powodzenia. Przyda mi się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.09.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Wiola trzymaj sie!!Dasz rade ,przecież bystra dziewczynka z Ciebie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 08.09.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Jessssuuu ratunku!!! na co ja sie porywam zusy, srusy, deklaracje, listy plac dla mnie to kompletna nowość wogle tyyyyyle tam do ogarnięcia że sama sie boje A wogle to cześć wszystkim, dzięki za życzenia powodzenia. Przyda mi się..Nie bój żaby, strach ma wielkie oczy Jak co nieco ogarniesz, to okaże się, że wcale nie jest tak źle Mądra dziewczyna jesteś, dasz radę A powodzenia i tak życzę, bo zawsze może się przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.09.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 wiolasz, zmiany są fajne Przynajmniej nudno nie bedzie. Dasz radę i bedziesz miała satysfakcje, że umiesz coś nowego. Trzymam kciuki i GRATULUJĘ http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/szampan.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.09.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Witaj Wiolasz!!!! troche mnie nie było a Ty robore zmieniłas?? napisz co to za praca, bo jakoś doczytać sie nie moge jak Ci poszło pierwszego dnia i wogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.09.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Wiola trzymaj się Dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.09.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Noooo Wiolaszku, jeszcze raz wielkie gratulki!!!!!!! I podziw masz mój ogromny, bo ja w tych ZUS-ach i innych srusach to poległabym już na starcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.09.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Spoko, dasz rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.09.2009 03:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Hej Jestem....zarobiona, zaspana-wstaję o 5:15- na nic nie mam czasu.. Dziś mam mieć przyspieszony kurs płatnika i to sama sobie to załatwiłam, bo szef ważniejszymi sprawami się zajmuje. Jutro zaczynam uczyć sie przygotowywać oferty do przetargu. I tak codziennie chyba coś nowego Ale nawet jak mnie nie zostawi na dłużej, to i tak bedę wyumiana jak po studiach jakichś specjalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.09.2009 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Nauczysz sie platnika, nie boj nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 10.09.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 oooo nie kochana, nie byłam na totalnym lenistwie- czyt. wakacje- od 5 lat. W domu jeszcze zdążę, a odpocząć muszę koniecznie. No i dziecku obiecałam morze pokazać Jak odpocznę to i siły do wykończeniówki będą Planujemy kupić przyczepę kampingową kiedyś tam... no to u mnie jest gdzie taką przyczepę postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 10.09.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 wiola dasz radę!!! najgorsze są pierwsze dni i oswojenie się z nowym programem. Będzie dobrze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.09.2009 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 wiola dasz radę!!! najgorsze są pierwsze dni i oswojenie się z nowym programem. Będzie dobrze!!!! Cześć Justyś, jest gorzej. Mam miesiąc na opanowanie 4 programów A z przyczepą, to kupcie sobie taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Wiola, świetnie wyszedł ten klinkierek przy drzwiach!!!! Pociesza mnie fakt, że wstajesz o wiele wcześniej niż ja ... no wredna małpa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.09.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Wiedzialam, ze konie to takie wredne som. I jak nauka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.09.2009 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Brazuniu, cieszę sie ze się podoba, mi też się podoba jeszcze bardzo Wstaje wczesnie ale ja taką naturę też mam. Wolę zacząć wczesniej i wczesniej skończyc tylko szybko odpadam wieczorem matko, mój maż odpalił junaka i pojechał Pewnie bedzie dzwonił zeby go scholować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Małgoś, Ty ... betonie Czy pytałaś o moją naukę, jak być leśnym człowiekiem??? No ... nie idzie mi najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.09.2009 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Wiedzialam, ze konie to takie wredne som. I jak nauka? eeeee nie wiem co napisać. Uczę sie ale sama od siebie i jak mi nie wychodzi to nie mam kogo zapytać. Przyszłam w straszny bajzel, od maja nic nie jest prowadzone normalnie. I jeszcze przede mną kontrola PIPu. Są fajowe dziewczyny, które pomagają jak mogą ale oficjalnie nie mogą wiec siedzę sama i , że jak robie źle to nie wiem co jest źle i jak to poprawić. Ogólnie robota jest super, ciekawa, uczy wieeelu nowych i potrzebnych w przyszłości rzeczy. Ale cieżka bo od rana mam taki młyn, że w ciągu tych 4 dni ani razu nie wypiłam kawy ciepłej. Pije jedną od 7 do 15. No i to chyba jest fajne że sie nie nudzę. Ale zaciełam sie, bo w życiu takich pieniedzy nie zarabiałam i raczej nie zapowiada sie, zeby ktoś dał mi poprowadzić takie stanowisko jeśli nie mam w tym kierunku wykształcenia ani doświadczenia. A ja po prostu w trakcie studiów zmieniłam koncepcję co chcę w życiu robić. Dzis powiedziałam, ze ja sie stamtąd nie zwolnię sama, no chyba że mnie wyrzucą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Nie wyrzucą, sądzę, że wbrew pozorom szefowie cenią ambitnych pracowników. Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts