Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jessssuuu ratunku!!!

na co ja sie porywam :o

zusy, srusy, deklaracje, listy plac :o dla mnie to kompletna nowość :o wogle tyyyyyle tam do ogarnięcia że sama sie boje :o

A wogle to cześć wszystkim, dzięki za życzenia powodzenia. Przyda mi się..

Nie bój żaby, strach ma wielkie oczy :wink:

Jak co nieco ogarniesz, to okaże się, że wcale nie jest tak źle :wink:

Mądra dziewczyna jesteś, dasz radę :wink:

A powodzenia i tak życzę, bo zawsze może się przydać.

Hej

Jestem....zarobiona, zaspana-wstaję o 5:15- na nic nie mam czasu..

Dziś mam mieć przyspieszony kurs płatnika :o i to sama sobie to załatwiłam, bo szef ważniejszymi sprawami się zajmuje.

Jutro zaczynam uczyć sie przygotowywać oferty do przetargu. I tak codziennie chyba coś nowego :o

Ale nawet jak mnie nie zostawi na dłużej, to i tak bedę wyumiana jak po studiach jakichś specjalnych :lol:

Gość justyna_m
oooo nie kochana, nie byłam na totalnym lenistwie- czyt. wakacje- od 5 lat. W domu jeszcze zdążę, a odpocząć muszę koniecznie. No i dziecku obiecałam morze pokazać :lol:

Jak odpocznę to i siły do wykończeniówki będą :lol:

Planujemy kupić przyczepę kampingową :lol: :wink: kiedyś tam...

no to u mnie jest gdzie taką przyczepę postawić :wink:

Brazuniu, cieszę sie ze się podoba, mi też się podoba jeszcze bardzo :lol:

Wstaje wczesnie ale ja taką naturę też mam. Wolę zacząć wczesniej i wczesniej skończyc :lol:

tylko szybko odpadam wieczorem :wink:

matko, mój maż odpalił junaka i pojechał :o

Pewnie bedzie dzwonił zeby go scholować :D

Wiedzialam, ze konie to takie wredne som. :lol: :lol: :lol:

I jak nauka? :roll:

eeeee nie wiem co napisać. Uczę sie ale sama od siebie i jak mi nie wychodzi to nie mam kogo zapytać. Przyszłam w straszny bajzel, od maja nic nie jest prowadzone normalnie. I jeszcze przede mną kontrola PIPu. Są fajowe dziewczyny, które pomagają jak mogą ale oficjalnie nie mogą :-? wiec siedzę sama i , że jak robie źle to nie wiem co jest źle i jak to poprawić.

Ogólnie robota jest super, ciekawa, uczy wieeelu nowych i potrzebnych w przyszłości rzeczy. Ale cieżka bo od rana mam taki młyn, że w ciągu tych 4 dni ani razu nie wypiłam kawy ciepłej. Pije jedną od 7 do 15. No i to chyba jest fajne że sie nie nudzę. Ale zaciełam sie, bo w życiu takich pieniedzy nie zarabiałam i raczej nie zapowiada sie, zeby ktoś dał mi poprowadzić takie stanowisko jeśli nie mam w tym kierunku wykształcenia ani doświadczenia. A ja po prostu w trakcie studiów zmieniłam koncepcję co chcę w życiu robić.

Dzis powiedziałam, ze ja sie stamtąd nie zwolnię sama, no chyba że mnie wyrzucą :wink: