Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

...

Ale zaciełam sie, bo w życiu takich pieniedzy nie zarabiałam i raczej nie zapowiada sie, zeby ktoś dał mi poprowadzić takie stanowisko...

Dzis powiedziałam, ze ja sie stamtąd nie zwolnię sama, no chyba że mnie wyrzucą :wink:

Noooo, to lubię :D Jak się człowiek zaweźmie, to nie ma bata, żeby się nie naumiał :wink:

Wiola, chcialam Cie ostrzec przed tym programem do projektowania garderoby. Sciagnelam go sobie i rozwalil mi kompa, jakis trojan tam byl, zmiany w rejestrach porobil, no cuda niewidy. Nie moge dojsc do ladu z kompem mimo, ze go odinstalowalam... :-?

dzięki Małgoś. Już go wywalam w dziennika, ja jeszcze nie instalowałam, na szczeście nie miałam czasu.

Solary obejrzane, mój mąż niestety ma to do siebie ze dłuuugo myśli. Jeszcze musi dogadać sie po ile jest montaż ale to inni faceci robią i wtedy bierzemy.

Ale ja za to kupiłam sobie buty na płaskim do pracy, takie zakryte, żeby i do spódnicy mi pasowały. Sukienkę sobie kupiłam też za...50 zł :o superowa jest, szara bombka z dzianinki :lol: wogle odkryłam super sklep z ciuchami :lol:

Kasia, kwiatki piekne, dziekuję :lol:

Mam nową pracę- w sekretariacie siedzę, ale tam są tylko 2 pokoje a 1 to szefa :wink: . Mam kadry, płace, zusy i wszystko co z tym związane oraz przetargi. Firma budowlana :lol: i sami faceci wokół mnie, oprócz 3 dziewczyn, bardzo fajnych i pomocnych :lol:

Cześć Wiola :D

Gratuluję nowej pracy :D

Jakbyś miała jakieś problemy z przetargami, to wal - może będę umiała pomóc, kiedyś w tym siedziałam :wink: Kosztorysów raczej Ci nie każą robić, co najwyżej przepisywać :wink: A jakbyście potrzebowali kosztorysanta, to też daj znać - znam jednego, co fuch szuka :lol:

Solary płaskie i potrzebujemy cały zestaw oprócz zbiornika na wodę. No i wszystkie instalacje juz są rozprowadzone. Ale i tak cena 5-6 tys.

a u was nie dofinansowują? bo podobno niektóre gminy zwracają 50% inwestycji. Sandomierz niestety jeszcze do tego nie "dojrzał", ale moja ciotka w podkarpackim (okolice Nowej Dęby) mo taka możliwość -radze podpytać :)