DarioAS 11.09.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Wiolaszko, gratuluję serdecznie nowej pracy, troszkę spóźnione, ale wiesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.09.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 ... Ale zaciełam sie, bo w życiu takich pieniedzy nie zarabiałam i raczej nie zapowiada sie, zeby ktoś dał mi poprowadzić takie stanowisko... Dzis powiedziałam, ze ja sie stamtąd nie zwolnię sama, no chyba że mnie wyrzucą Noooo, to lubię Jak się człowiek zaweźmie, to nie ma bata, żeby się nie naumiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.09.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Wiola, chcialam Cie ostrzec przed tym programem do projektowania garderoby. Sciagnelam go sobie i rozwalil mi kompa, jakis trojan tam byl, zmiany w rejestrach porobil, no cuda niewidy. Nie moge dojsc do ladu z kompem mimo, ze go odinstalowalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.09.2009 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 aaaa no chyba wiem Może to nagroda za to, że jestem cuuuudną żoną i cudownym człowiekiem Bingo!!!! co wygrałam? cześć, dziś zamawiamy solary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.09.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Małgosiu, też miałam ostatnio tego trojana.. co chwilę w innych plikach wyskakiwał teraz mam przez to problemy z grafiką Wiolaszko, zamówienie zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Małgosiu, też miałam ostatnio tego trojana.. co chwilę w innych plikach wyskakiwał teraz mam przez to problemy z grafiką Wiolaszko, zamówienie zrobione? No mam to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.09.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 dzien dobry solary sa git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.09.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Wiolasz -własnie doczytałam, że masz pracę (chociaż nie doczytałam jaką...),GRATULUJĘ Kfiatki dla Kobiety Pracującej: http://www.ekartki.pl/cards_files/2/2964_Bukiet%20kwiatów.jpg PS: skoro piszesz o Grecji i o solarach -to niezła fucha musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.09.2009 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Wiola, chcialam Cie ostrzec przed tym programem do projektowania garderoby. Sciagnelam go sobie i rozwalil mi kompa, jakis trojan tam byl, zmiany w rejestrach porobil, no cuda niewidy. Nie moge dojsc do ladu z kompem mimo, ze go odinstalowalam... dzięki Małgoś. Już go wywalam w dziennika, ja jeszcze nie instalowałam, na szczeście nie miałam czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.09.2009 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Solary obejrzane, mój mąż niestety ma to do siebie ze dłuuugo myśli. Jeszcze musi dogadać sie po ile jest montaż ale to inni faceci robią i wtedy bierzemy. Ale ja za to kupiłam sobie buty na płaskim do pracy, takie zakryte, żeby i do spódnicy mi pasowały. Sukienkę sobie kupiłam też za...50 zł superowa jest, szara bombka z dzianinki wogle odkryłam super sklep z ciuchami Kasia, kwiatki piekne, dziekuję Mam nową pracę- w sekretariacie siedzę, ale tam są tylko 2 pokoje a 1 to szefa . Mam kadry, płace, zusy i wszystko co z tym związane oraz przetargi. Firma budowlana i sami faceci wokół mnie, oprócz 3 dziewczyn, bardzo fajnych i pomocnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Solary obejrzane, mój mąż niestety ma to do siebie ze dłuuugo myśli. Jeszcze musi dogadać sie po ile jest montaż ale to inni faceci robią i wtedy bierzemy. To jednak ten sam nooooo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.09.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Mam kadry, płace, zusy i wszystko co z tym związane oraz przetargi. jesli chodzi o przetargi -to służę pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.09.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Cześć Wiola Gratuluję nowej pracy Jakbyś miała jakieś problemy z przetargami, to wal - może będę umiała pomóc, kiedyś w tym siedziałam Kosztorysów raczej Ci nie każą robić, co najwyżej przepisywać A jakbyście potrzebowali kosztorysanta, to też daj znać - znam jednego, co fuch szuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.09.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Widzisz wiola przetargi masz załatwione -OK pisała oferty od strony Wykonawcy, a ja z kolei robię od strony Zamawiającego papierologię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.09.2009 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 dzieki dziewczyny, to ja jestem stroną wykonawczą albo podwykonawczą. Najwieksza szkoda ze nie mam jak sie komunikować w pracy Małgoś, na bank ten sam Tylko jedno mi sie nie zgadza: Twój to artysta jednak a mój materialista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 dzieki dziewczyny, to ja jestem stroną wykonawczą albo podwykonawczą. Najwieksza szkoda ze nie mam jak sie komunikować w pracy Małgoś, na bank ten sam Tylko jedno mi sie nie zgadza: Twój to artysta jednak a mój materialista Jedno drugiego nie wyklucza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.09.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 a te solary to próżniowe czy płaskie? i ile szt bierzecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.09.2009 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Solary płaskie i potrzebujemy cały zestaw oprócz zbiornika na wodę. No i wszystkie instalacje juz są rozprowadzone. Ale i tak cena 5-6 tys. Małgoś, ja wiem ze nie wyklucza ale wiesz....mysle i mysle i puzzle mi nie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.09.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Solary płaskie i potrzebujemy cały zestaw oprócz zbiornika na wodę. No i wszystkie instalacje juz są rozprowadzone. Ale i tak cena 5-6 tys. a u was nie dofinansowują? bo podobno niektóre gminy zwracają 50% inwestycji. Sandomierz niestety jeszcze do tego nie "dojrzał", ale moja ciotka w podkarpackim (okolice Nowej Dęby) mo taka możliwość -radze podpytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.09.2009 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 U mnie w gminie facet od inwestycji wodociągowych, jakis dyrektor, kiedy zapytałam o takie dofinansowanie do POŚa to zapytał co to jest POŚ i jak to działa wnioski wiec nasuwają sie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts