anjamen 12.09.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 u nas tez zadnych dofinansowan nie ma my przymierzamy sie do baterii slonecznych (nie mylic z solarami) a potem do elektrowni wiatrowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.09.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 u nas tez zadnych dofinansowan nie ma my przymierzamy sie do baterii slonecznych (nie mylic z solarami) a potem do elektrowni wiatrowej to moze jeszcze elektrownia wodna na basenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.09.2009 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 ooo wiatraczek to i my będziemy mieć .................kiedyś.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.09.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Wiolaszku, tez gratuluję nowej pracy (co prawda refleksu w tym temacie nie wykazałam, ale wybacz, zakręcona byłam) A ten stopień od schodów to możesz pokazać w szerszym zakresie? Też się przymierzam do tematu stopniowego, daj się zainspirować, pls... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.09.2009 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Dzięki sure, stopnie schodowe jeszcze nieskończone, ale chyba nie o stopnie chodzi a o balustradę, tak? Na razie są tylko metalowe stopy do króli. Jeszcze niechromowane, no i troche trzeba te króle odchudzić tam, gdzie końcówki będą wchodzić w te stopy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.09.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Dzięki sure, stopnie schodowe jeszcze nieskończone, ale chyba nie o stopnie chodzi a o balustradę, tak? Na razie są tylko metalowe stopy do króli. Jeszcze niechromowane, no i troche trzeba te króle odchudzić tam, gdzie końcówki będą wchodzić w te stopy. właśnie o stopnie chodzi! balustradę mam na szczęście wymyślona, tylko teraz zastanawiam się nad wykończeniem stopni, podstopnice maja być niedrewniane i można różnie wykończyć krawędzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.09.2009 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Ja nie mam nic innego prócz trepów Podstopnice u mnie mają byc gładzią wyrównane i potraktowane na biało farbą. Jak nie ma w dzienniku zdjęcia to zaraz cos poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.09.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 znalazlam jedno http://i582.photobucket.com/albums/ss263/wiolasz/DSCF9002.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.09.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 wrzuciłam do inspiracj, dzięki!i.. znaczy, stopnie bez żadnych opasek, czy cokolików? Jakoś będziesz dodatkowo zabezpieczac ścianę? Ładnie wygląda tak prosto...A ten górny stopień - podest co ma na krawędzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.09.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 To jest sama góra schodówhttp://i582.photobucket.com/albums/ss263/wiolasz/DSCF9003.jpg http://i582.photobucket.com/albums/ss263/wiolasz/DSCF9005.jpg nic wiecej z nimi nie robimy, tylko malowanie ścian i koniec. Wg mnie będą wyglądały lżej. Teraz prosto maluje się sciany, łatwo zmywa to myśle ze i tak za kilka lat bedę musiała odświeżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.09.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Ładne schody!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.09.2009 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 ładne ale brudne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.09.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Jak mają być czyste, skoro robota wre Ej Tyyyyyy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.09.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 No teraz to juz nie wre ale wyglądają tylko ciut lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.09.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 bardzo ładne schody, a z czego zrobione? nie widzę tego szczeg ółu na zdjęciach, ale brzeg podestu też chyba jest prosty, kończy się równo, a nie schodzi poniżej poziomu podłogi (czy murku)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.09.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 sure, to jesion, ale nie wiem jaki nr bejcy, bo stolarz już gotowe przywiózł. Trepy są proste, nic nie wystaje, po prostu ładnie obrobiona deska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.09.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 no właśnie o coś takiego mi chodzi! nie wiedziałam, że jesion tak fajnie wygląda bejcowany, jesionowy będę miała regał/szafkę TV, ale w kolorze naturalnym, nie byłam pewna, czy będzie pasował, ale widzę, że przerobić też się da! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.09.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 pochwal się sukieneczką, ostatnio bardzo je polubiłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.09.2009 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Cześć Aniu, dobrze, że Twój komp działa sukienka jest zwykła, prosta, szara tylko bombka i z dzianinki. Nie mam figury modelki, wiec gdzieniegdzie wystaje coś bardziej lub mniej ale czuję sie w niej dobrze. I tania była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.09.2009 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Szukam takiej lampy do salonum, widział ktoś gdzieś? http://www.lissy.pl/uploads/pics/cal_7f93a0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts