OK 13.09.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 dzieki dziewczyny, to ja jestem stroną wykonawczą albo podwykonawczą. Najwieksza szkoda ze nie mam jak sie komunikować w pracy Masz zakaz dzwonienia w sprawach służbowych??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 13.09.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 qrczę, mam tę lampę teraz w przedpokoju! w któryms markecie kupiłam, albo Ikei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.09.2009 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 W Ikei? muszę poszukać. OK, raczej nie mogę sie komunikować za bardzo Najlepiej jakbym sie sama wszystkiego nauczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 13.09.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Wydaje mi się, ze kupowałam ją raczej w LM lub Castoramie, ale to było kilka lat temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.09.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Hej -wiolasz -schody śliczne ale nie boisz się zostawić takich "gołych" podstopnic? one się strasznie brudzą przy ścieraniu -nawet drewniane, a co dopiero "gołe".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.09.2009 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Kachna, nie mam czasu myśleć o takich rzeczach. Wszystko sie brudzi i niszczy kiedyś. A ja mam gołe niemalowane sciany i nie mam ani czasu ani pieniędzy zeby je zapełnić i jakoś udekorować. Przyjdzie czas to bedę się o remont martwić. teraz nie muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 No i bardzo slusznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.09.2009 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Na razie śleczę nad płatnikiem, ściągnęłam ze strony zusu program z instrukcja obsługi płatnika i uczę sie krok po kroku mozolnie to idzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Dla pocieszenia... Jak przechodzisz na emeryture to i tak panie szukaja deklaracji papierowych w archiwum. One to wszystko drukuja u siebie tak czy inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.09.2009 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Nie wiem czy mnie to cieszy, bo na emeryturę sie nie wybieram na razie przynajmniej. Wogle to mój maż cieszy sie bardziej niż ja chyba, z mojej nowej fuchy Pewnie liczy na nowe części do junaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.09.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Pewnie liczy na nowe części do junaka albo nawet na Harleya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 13.09.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Pewnie liczy na nowe części do junaka albo nawet na Harleya I garaż na nie oba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.09.2009 03:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Pewnie liczy na nowe części do junaka albo nawet na Harleya Kasia, nawet nie wiesz jaką profanację niechcący uczyniłaś Junak to świetość a harley.....no wiesz, po prostu fajny motór Dzień bry dziś idę na badania lekarskie, w końcu. To może i umowę podpiszę no i części schodów idą na wycenę do chromowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.09.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Pewnie liczy na nowe części do junaka albo nawet na Harleya Kasia, nawet nie wiesz jaką profanację niechcący uczyniłaś Junak to świetość a harley.....no wiesz, po prostu fajny motór Dzień bry dziś idę na badania lekarskie, w końcu. To może i umowę podpiszę no i części schodów idą na wycenę do chromowania Powodzenia !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.09.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 dzien doberek, ja zagladam z pracy bo wieczorkiem ie bede miala neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.09.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 dzien doberek, ja zagladam z pracy bo wieczorkiem ie bede miala neta a kiedy będziesz miała? bo tak, to się będziemy mijać (ja w robocie klikać nie mogę ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.09.2009 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Kachna, razem i tylko we dwie możemy klikać bo ja też nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.09.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Kachna, razem i tylko we dwie możemy klikać bo ja też nie mogę no w koncu ktoś tak "zniewolony" w robocie jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.09.2009 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Kachna, razem i tylko we dwie możemy klikać bo ja też nie mogę no w koncu ktoś tak "zniewolony" w robocie jak ja wszystko ma swoją cene Ja mam tyle roboty ze sie w dupe podrapać nie mam kiedy. Dziś robiłam płace, ale tam są w programach takie bzdury powypisywane, ze źle wylicza i na piechotę idziemy. No i przez to się opóźniam i zła jestem, bo chciałabym zdążyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.09.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Dziś robiłam płace, ale tam są w programach takie bzdury powypisywane, ze źle wylicza i na piechotę idziemy. No i przez to się opóźniam i zła jestem, bo chciałabym zdążyć... spokojnie, spokojnie -nie śpiesz sie, bo głupot narobisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts