wiolasz 14.09.2009 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 no niby wiem, że tu pośpiech niewskazany ale są nawet takie kwiatki, ze już sama nie wiem gdzie błędu szukać z rzeczy ciekawych i miłych: Serwis ćmielów happa tylko mój jest biały ze złotą lamówką http://www.sklep.eskot.pl/pictures/pic447b5f1b8c0d3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.09.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 z rzeczy ciekawych i miłych: Serwis ćmielów happa tylko mój jest biały ze złotą lamówką http://www.sklep.eskot.pl/pictures/pic447b5f1b8c0d3.jpg no to gratuluję -masz ten sam serwis, co ja (tylko mój jest cały biały ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.09.2009 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 ooo widzisz bardzo mi się podoba i mój i Twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 14.09.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Dziś robiłam płace, ale tam są w programach takie bzdury powypisywane, ze źle wylicza i na piechotę idziemy. No i przez to się opóźniam i zła jestem, bo chciałabym zdążyć... spokojnie, spokojnie -nie śpiesz sie, bo głupot narobisz! Prawda, prawda A serwis........w słowniku brakło słów, tak mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.09.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Afrodyta, bo tutaj na FM dużo osób ma piękne rzeczy to i słów brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.09.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Oooo, jakie ładne rzeczy! Mam piękne wazy z Ćmielowa, bardzo jestem do nich przywiązana. Inny serwis chyba to jest, ale też biały ze złotą lamówką i wytłoczeniami w porcelanie, taka trochę na kształt dawnej porcelany. Tak sobie wpadłam, pozdrówka jakies napisać, nie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.09.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 dzien dobry ludziom pracy ladny serwis Kachna jutro Dejw wroci i bede miala bezprzewodowowego neta, a w weekend kupimy router i bede juz miala na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.09.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Dzień dobry Serwis piękny W moim stylu A jak tam w pracy?? Ja już się zadomowiłam i powoli się wszystko układa Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.09.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Czesc pracusiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 15.09.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Afrodyta, bo tutaj na FM dużo osób ma piękne rzeczy to i słów brakuje Oj racja, racja A przy tym chciejstwo się pojawia ubrane w delikatnej urody imię - inspiracja Ja mam piękny ślubny serwis obiadowo kawowy na 12 osób. Biały ze złotymi malunkami na tłoczeniach i motywem kwiatowym w srodku. Grzecznie sobie czeka, aż kiedyś właścicielka dorobi się kredensu z witryną. Oj będzie piknie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 15.09.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 I chciałam powiedzieć, że w dzienniku cos skrobnęłam...chwilę temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.09.2009 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Czesć Jestem wypluta i zaliczyłam pierwszą zjebkę. Ludzie to klasy nie mają.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.09.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Ja po urlopie wróciłam do roboty i odrazu zmiany. Też nerwy bo te zawsze zmianą towarzyszą. Choć nawet nie wiem czyz zmiany na lepsze czy gorsze dla mnie... A co do klasy to juz dawno na to wpadłam Głowa do góry. Jutro będzie nowy dzień, nowe problemy, nowe zmiany, nowe wydarzenia.... Oby lepsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 15.09.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Czesć Jestem wypluta i zaliczyłam pierwszą zjebkę. Ludzie to klasy nie mają.. Święta racja... a jeszcze gorzej jak tym ludziem jest szef Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.09.2009 03:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Cześć Ja wiem, że mnie rozumiecie bo WY dobre kobity jesteście aż mi się wstawać nie chciało dziś. acha, poszły do chromowania nasze uchwyty do króli. Ciekawe jak to będzie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 16.09.2009 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Głowa do góry, jedna zjebka Cię nie złamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.09.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 i zaliczyłam pierwszą zjebkę. od szefa!? jakiś nienormalny chyba -to on nigdy nie zaczynał nowej pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.09.2009 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 i zaliczyłam pierwszą zjebkę. od szefa!? jakiś nienormalny chyba -to on nigdy nie zaczynał nowej pracy? Moze zaczynał ale baaardzo dawno. od wieków jest tylko prezesem Dobra zjebka nie jest zła- jak mówi mój mąż Dziś mąż przyniósł do domu........... rybkę i małe akwarium nieznoszę rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 16.09.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 A co na to Wasz kot ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.09.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 życzymy kotkowi.....smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts