Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czesc

Że weekend? wiem tylko jakoś nie mogę odpocząć. Dziś obudziłam sie o 5:42, chyba już z przyzwyczajenia.

Małgoś, wytrzymaj beze mnie 2,5 miesiaca bo nie wiadomo czy nie wrócę w godzinach poranno-południowych na FM. Wczoraj pomyliłam się na 1 093 000,00 zł w kosztorysie, bo przed przecinkiem wstawiłam spacje i formuła tego nie policzyła a ja nie zauważyłam. No i afera letka była, nie?

Pewnie nie moja ostatnia to pomyłka a szef raczej do wyrozumiałych nie należy.

Szczerze, wdepnęłam w niezłe gówno, ale zależy mi na kasie i doswiadczeniu wiec wytrzymam ile sie da. No chyba że wyrzuci mnie wczesniej.

A wogle to piękny poranek i babie lato, zaorany mam przyszły ogródek :lol: sąsiad dobry człowiek traktorem przejechał i supcio :lol:

kala, ja wiem o błędach, tylko szef chyba nie. Poza tym w tak duzej firmie i na tak odpowiedzialnym stanowisku nie sadza sie obcej, zielonej w temacie osoby bez przeszkolenia i nie mówi sie co chwila: znajdź mi to, tamto, sramto.. Najczęściej daje sie osobę do przeszkolenia, nie? :wink:

Ogródek ma byc, warzywny. Ziemia jest nieorana od ładnych kilku lat. Tylko doły i trawa tam była. Trzeba ją zaorac kilka razy jeszcze, wybronować i na wiosne mogę pierwsze warzywka siać i sadzić truskawki :lol: i ziemniaki też posadze :lol: I wogle będę ogrodniczką :lol: :lol:

Wiola, moja mama przeszla na emeryture i w ZUSie walneli jej sie w obliczeniach o ponad 9 miesiecy. Poszla do tych bab, a one... nie potrafily za cholere tego policzyc. I jaki byl argument, ze jest dobrze policzone? Prosze pani, to komputer liczy... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Wiec wiesz, tez tak zawsze mozesz powiedziec. :wink:

kala, ja wiem o błędach, tylko szef chyba nie. Poza tym w tak duzej firmie i na tak odpowiedzialnym stanowisku nie sadza sie obcej, zielonej w temacie osoby bez przeszkolenia i nie mówi sie co chwila: znajdź mi to, tamto, sramto.. Najczęściej daje sie osobę do przeszkolenia, nie? :wink:
No fakt, muszę Ci przyznać rację. Z Twoich opisów wiem, ze przy tobie nikt nie siedzi i nie tłumaczy co i jak. I nie możesz nikogo spytać. To jest ciężka przeprawa. Miałam tak jak byłam księgową w spółce. Fatalnie. Ale wiem też, ze dasz z siebie wszystko, bo Ci zależy. A początki są zawsze trudne.

Ogródek ma byc, warzywny. Ziemia jest nieorana od ładnych kilku lat. Tylko doły i trawa tam była. Trzeba ją zaorac kilka razy jeszcze, wybronować i na wiosne mogę pierwsze warzywka siać i sadzić truskawki :lol: i ziemniaki też posadze :lol: I wogle będę ogrodniczką :lol: :lol:
Ło matko :o Tej fuchy to bym nigdy w życiu nie chciała. Za żadne pieniądze :roll:

....już nawet się nie staram nadrobić zaległości komentowych. Tyle tego jest :o :roll: .......

oj ludziska, pewnie że moge sie tak tłumaczyć ale po co wogle sie tłumaczyć? wyjaśniłam skąd wziął sie błąd, przeprosiłam i wiecej nic nie mogę zrobić.

Ja u teściowej jestem i ziemniaki zbieram :lol:

Frodka, zależy mi na kasie i doświadczeniu, więc się postaram nauczyc jak najwięcej. o ogrodnictwie też się uczę ale tu jest lepiej bo mam mamę na tel.

Acha odnośnie moich ogrodniczych zapedów: Luna nie daje moim wrzosom rosnąć, co kilka dni je odkopuje, nic nie pomaga: krzyki, wrzaski, spokojne nie wolno, nawet po tylku dostała i też nic. Jak kopała tak kopie dalej. Ale dzis mąż zauważył ze własnie wyrósł jakiś kwiatek cebulowy który wsadziłam z myslą o wiosnie :o chyba hiacynt :lol: :lol: :lol:

jaja jakies... :roll:

Ja nie, za słaby refleks mam bo zanim klapka ściągnę to ona już ucieka. Dostała raz, jak mi pobojowisko zrobiła. Pomogło na dwa tygodnie może i spowrotem to samo.. Małgos nie oburzaj sie, ten pies niszczy wszystko co zostawie na dworze. Nawet zabawki w piaskownicy :o