efilo 18.09.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Cześć Kot nadal nie widzi rybki Agatki sadzam go specjalnie z nosem przy akwarium i nic Dziś zmieniłam sposób podejścia do mojej nowej pracy: od dziś będzie-co-ma-być-a-ja-swoje-robie i prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.09.2009 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Mam prośbę czy możesz polecić dobrą ekipę od dachu? Z góry dziękuję za pomoc. czesc Ania Cały dom budowała jedna ekipa, szukaj Tedex w Hermanowej, za strażą pożarną. Nie wiem czy biorą tylko dachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.09.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Heloł pracusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.09.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witaj Wiolasz, masz już wekeend???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 18.09.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Dzięki za szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.09.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Wiola i jak tam w pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.09.2009 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Czesc Że weekend? wiem tylko jakoś nie mogę odpocząć. Dziś obudziłam sie o 5:42, chyba już z przyzwyczajenia. Małgoś, wytrzymaj beze mnie 2,5 miesiaca bo nie wiadomo czy nie wrócę w godzinach poranno-południowych na FM. Wczoraj pomyliłam się na 1 093 000,00 zł w kosztorysie, bo przed przecinkiem wstawiłam spacje i formuła tego nie policzyła a ja nie zauważyłam. No i afera letka była, nie? Pewnie nie moja ostatnia to pomyłka a szef raczej do wyrozumiałych nie należy. Szczerze, wdepnęłam w niezłe gówno, ale zależy mi na kasie i doswiadczeniu wiec wytrzymam ile sie da. No chyba że wyrzuci mnie wczesniej. A wogle to piękny poranek i babie lato, zaorany mam przyszły ogródek sąsiad dobry człowiek traktorem przejechał i supcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.09.2009 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Witaj Wiolasz !! każdy ma prawo do pomyłek, więc sie nie przejmuj. Człowiek jest tylko człowiekiem a nie robotem!! Wciągniesz sie , będzie lepiej..... tylko czasu potrzeba. Trzymam kciuki!!!! a co dalej z tym ogródkiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.09.2009 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 kala, ja wiem o błędach, tylko szef chyba nie. Poza tym w tak duzej firmie i na tak odpowiedzialnym stanowisku nie sadza sie obcej, zielonej w temacie osoby bez przeszkolenia i nie mówi sie co chwila: znajdź mi to, tamto, sramto.. Najczęściej daje sie osobę do przeszkolenia, nie? Ogródek ma byc, warzywny. Ziemia jest nieorana od ładnych kilku lat. Tylko doły i trawa tam była. Trzeba ją zaorac kilka razy jeszcze, wybronować i na wiosne mogę pierwsze warzywka siać i sadzić truskawki i ziemniaki też posadze I wogle będę ogrodniczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.09.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Wiolus kazdy popelnia mniejsze lub wieksze bledy, z pewnoscia jak nabedziesz troche wiecej doswiadczenia to od razu rzuciu Ci sie w oczy ze cos jest nie tak, ja bym sobie tym glowy nie zaprzatala milej soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 19.09.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 heloł myjcien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.09.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Wiola, moja mama przeszla na emeryture i w ZUSie walneli jej sie w obliczeniach o ponad 9 miesiecy. Poszla do tych bab, a one... nie potrafily za cholere tego policzyc. I jaki byl argument, ze jest dobrze policzone? Prosze pani, to komputer liczy... Wiec wiesz, tez tak zawsze mozesz powiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 19.09.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 kala, ja wiem o błędach, tylko szef chyba nie. Poza tym w tak duzej firmie i na tak odpowiedzialnym stanowisku nie sadza sie obcej, zielonej w temacie osoby bez przeszkolenia i nie mówi sie co chwila: znajdź mi to, tamto, sramto.. Najczęściej daje sie osobę do przeszkolenia, nie? No fakt, muszę Ci przyznać rację. Z Twoich opisów wiem, ze przy tobie nikt nie siedzi i nie tłumaczy co i jak. I nie możesz nikogo spytać. To jest ciężka przeprawa. Miałam tak jak byłam księgową w spółce. Fatalnie. Ale wiem też, ze dasz z siebie wszystko, bo Ci zależy. A początki są zawsze trudne. Ogródek ma byc, warzywny. Ziemia jest nieorana od ładnych kilku lat. Tylko doły i trawa tam była. Trzeba ją zaorac kilka razy jeszcze, wybronować i na wiosne mogę pierwsze warzywka siać i sadzić truskawki i ziemniaki też posadze I wogle będę ogrodniczką Ło matko Tej fuchy to bym nigdy w życiu nie chciała. Za żadne pieniądze ....już nawet się nie staram nadrobić zaległości komentowych. Tyle tego jest ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.09.2009 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 oj ludziska, pewnie że moge sie tak tłumaczyć ale po co wogle sie tłumaczyć? wyjaśniłam skąd wziął sie błąd, przeprosiłam i wiecej nic nie mogę zrobić. Ja u teściowej jestem i ziemniaki zbieram Frodka, zależy mi na kasie i doświadczeniu, więc się postaram nauczyc jak najwięcej. o ogrodnictwie też się uczę ale tu jest lepiej bo mam mamę na tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.09.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Acha odnośnie moich ogrodniczych zapedów: Luna nie daje moim wrzosom rosnąć, co kilka dni je odkopuje, nic nie pomaga: krzyki, wrzaski, spokojne nie wolno, nawet po tylku dostała i też nic. Jak kopała tak kopie dalej. Ale dzis mąż zauważył ze własnie wyrósł jakiś kwiatek cebulowy który wsadziłam z myslą o wiosnie chyba hiacynt jaja jakies... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.09.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Bijesz Lunke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.09.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Ja nie, za słaby refleks mam bo zanim klapka ściągnę to ona już ucieka. Dostała raz, jak mi pobojowisko zrobiła. Pomogło na dwa tygodnie może i spowrotem to samo.. Małgos nie oburzaj sie, ten pies niszczy wszystko co zostawie na dworze. Nawet zabawki w piaskownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.09.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 , ten pies niszczy wszystko co zostawie na dworze. Nawet zabawki w piaskownicy A nie mówiłam ,ze tak będzie .? Jeszcze trochę i wydzielisz jej jak ja trochę pola Witam się i uciekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.09.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Dlatego -albo ogródek albo pies już dawno to wiedziałam, ja postawiłam na razie na psa -jak zdechnie -bedzie ogródek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 19.09.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Ja mam z głowy ogródek. Z Dużym już na początku ustaliliśmy, że plewienia nie bedzie. Kilka rabatek z kwiatkami to szczyt moich możliwosci w tym temacie Za to z kosiarką mogę latać całymi godzinami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts