malgos2 12.07.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Spoko spoko, jak się wszystko uda to wrócę. Na razie leżę plackiem i mam zakaz przebywania w innej pozycji. Na razie dziewczynki kochane Cześć mamo Nie podnoś się leż....ja przez 9 miesięcy leżałam. Zawsze mąż może Ci odczytać co piszemy a Ty mu od czasu do czasu przedyktuj do nas słówko. Trzymam kciuki. Małżonek od czasu do czasu niech pośladki i plecki wymasuje i będzie dobrze. Pa Ale ja zawsze pisze na laptopku w horyzontalnej pozycji... Zebys nam tu nie zniknela zupelnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.07.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 no, my ciotki musimy wiedzieć co się dzieje... i trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.07.2008 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Dzięki za miłe słówka, naprawdę. Rzadko zaglądam bo nie mam łaptoka. Jestem u rodziców bo tu nas niemiła przypadłość złapała (nic nie opiszę bo nie chcę zapeszać). Mąż i córka w Rzeszowie, 300 km ode mnie ale tak musiało być. Przed staraniami o 3 malucha najpierw kupię sobie laptop. Obiecuję i sobie i Wam i mężowi Czasem wstaję na jedzenie i do toalety. ale ogólnie bolą mnie już wszystkie boki i aż w głowie się kręci od bezczynności. A mój mąż jest teraz Ojcem-Polakiem i jestem dumna bo super sobie radzi (mimo wpadek ) Niestety nie zajrzę na Wasze wątki bo już mi za długo zeszło i gonią. Na razie. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.07.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Ty siejesz we mnie coraz większy niepokój... to w końcu będziesz mamą czy nie?? I który to tydzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.07.2008 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Wiolasz, tylko jak juz bedziesz tego laptoka zalatwiala to nie zapomnij o jakims blue connect czy czymstam... I odzywaj sie czasami, bo my sie tu martwimy bardzo. I trzymamy za Was oboje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.07.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 oboma rencami popieram !!!!! mamy nadzieję, ze wszystko się ułoży pomyślnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.07.2008 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Cześć nitubaga, jeszcze dziś bedę mamą po raz kolejny. Jutro nie wiem i przyznam, że żyję dniem dzisiejszym. Co ma być to będzie. Mam krwiaka gdzieś tam, bo odkleiła mi się kosmówka. I teraz kazali leżeć i ...leżeć. No i brać proszki. Ale samopoczucie z dnia na dzień lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.07.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Cześć nitubaga, jeszcze dziś bedę mamą po raz kolejny. Jutro nie wiem i przyznam, że żyję dniem dzisiejszym. Co ma być to będzie. Mam krwiaka gdzieś tam, bo odkleiła mi się kosmówka. I teraz kazali leżeć i ...leżeć. No i brać proszki. Ale samopoczucie z dnia na dzień lepsze No KOCHANA pędzę do Ciebie z gratulacjami i to z samego rańca....strasznie się cieszę... Jeśli chodzi o krwiaka i odklejanie się kosmówki - to zapewne dostałaś jakiś duphaston czy inne cóś i zalecenie leżenia i tego sie kochana trzymaj...choć wiem, że to przyjemne tylko przez pierwsze dwa dni......a pamiętaj, że krwiaki pod wpływem leczenia się najczęściej wchłaniają i sprawa z kosmówką wraca do normy, oczywiście trzeba bardzo uważać, ale z dnia na dzień jest coraz lepiej... - jednak warunkiem jest leżenie niemal plackiem....przez kilka tygodni.... Ja i reszta kobitek z pewnością będzie do Ciebie wpadać i pytać co słychać....ale na razie kochana leż i dbaj o tego Maluszka....zobaczysz mimo wysiłku jaki teraz musisz włożyć w to by wyleżeć w tym łóżku....kiedyś powiesz, że było minęło....a teraz znów jesteś szczęśliwą mamą....czego Ci, a z całego serducha życzę.... zobaczysz wszystko będzie bobrze - tylko cierpliwie bierz leki i słuchaj sie lekarzy..... a jak będziesz cierpiała na brak towarzystwa to daj znak jaki masz telefon.... i będziemy Cię rozrywkować przez telefon... i jeszcze jedno - bardzo Cię proszę uważaj w łazience....wiem, że to nie to samo, ale ja po pierwszym cięciu cesarskim niemal zerwałam szef operacyjny, bo się poślizgnęłam wychodząc z wanny, bo oczywiście ja sama dam radę.... i oczywiście się przewróciłam i ....kłopoty gotowe.... przesyłam buziaki i życzę wytrwałości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.07.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Wiolu, przesyłam gratulacje, naprawdę szczere i słuchaj, co mówi Kasia, bo ma rację. Ja pierwszą ciążę poroniłam, bo byłam mądrzejsza, a z drugą na początku też leżałam. I ciężko było i strach był. I ja z torbielami się borykałam, wszystko się wchonęło na szczęście. I przedtem i teraz . Daj znać, jak się czujesz co jakis czas, żebyśmy się nie martwiły za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 No wlasnie. Lez z tym laptopkiem, co go nie masz, ale chyba... powinnas miec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.07.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Wiolasz- trzymaj się!!! Jesteśmy z Tobą!!!! Kciuki trzymamy obiema rencami i nogami! (wiem co przeżywasz... moja siostra straciła 2 dzieciaczków - i dopiero za 3cim razem się udało -właśnie dzięki Duphastonowi i leżeniu, ale teraz ma Supersynalka -małego 3 letniego urwiska ! -uszy do góry!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 21.07.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Pozdrowionka dla leżącej i dzielnej mamy. Cieplutko pozdrawiam i wspieram. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.07.2008 05:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Cześć dziewczynki Kochane jesteście wszystkie, dobrze takie mieć przy sobie. Wiem, że trzeba leżeć plackiem. Leżałam 2 tygodnie, powiedzieli że już nie muszę tak plackiem totalnie. Mogę po trochę wstawać. No ale nadal z lekami jestem po koleżeńsku Czy się udało zobaczymy w środę-czwartek bo idę na kolejną wizytę. Będzie jak ma być. Ale jest dobrze, mam pomoc bo przywiozłam ze sobą siostrę Jeny, jak mi mieszkanie pierwszego dnia wysprzątała Stwierdziłam, ze chcę mieć pomoc domową raz w tygodniu, co tam przyjdzie i błysk zrobi Lecę nadrabiać powoli zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 No wlasnie wiolasz, bedzie co ma byc. Trzeba sie troche zdac na medycyne a troche na nature. Bedzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.07.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Wiolasz, tylko nie przesadź z tym wstawaniem, poleż jeszcze trochę, daj się siostrze wykazać daj znać co i jak po wizycie i trzymaj się nadal dzielnie jak do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.07.2008 04:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Nie przemęczam się wogle Czy znajdzie się jakaś pomocna opinia na temat moich łazienek planowanych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.07.2008 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Chodzi o te rzymsko-krolewska? Ta druga mi sie bardziej podoba, ale wiesz, jak to z plytkami. Lepiej by bylo na zywca obejrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.07.2008 05:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 W sumie chodzi o obie, a tą drugą "rzymsko -królewską" to płytki widziałam, fajne są, tylko chyba musiałabym znaleźć jakiś salon z płytkami, który mi zrobi wizualizację, nie? Bo jak sama nie mam pomysłu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.07.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 drugie ładniejsze, dasz mniej tego ciemnego i będzie spoko, tylko jak masz dużo zakamarków to wizualizacja by sie faktycznie przydała, żeby potem zgrzytu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.07.2008 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Tak właśnie się zastanawiam, czy te pierwsze będą pasować do tej małej łazienki, czy lepsze byłyby te jasne, drugie w kolejności.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts