magpie101 22.09.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Wiolasz jak tam w pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.09.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 czesc Wioleczko, a dlaczego nie lubisz szefa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.09.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 chcesz pozyczyc od niej przed impreza? a ja Dejwa nie zdolalam wczoraj ocucic zasnal w lazience i za nic nie dal sie zaprowadzic do lozka wiec dalam spokoj... Niezly pomysl, przyjde z bydlaczkami ze 3 razy przed... Mogę wziąć Lunkę, jak się rozszczeka to bedzie zabawa. Wystawimy ją na klatkę, odgłos się rozniesie nieźle a jak ja zostawię na chwię to zacznie wyć jak do księżyca niezły widok byłby Wez Lunke koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.09.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 No to co słychać???? aaa to zależy gdzie ucho przyłożyć pies drapie mini ogródek, kot ma chyba alergie bo mu ogon łysieje, ja w nowej robocie, w której już po 2 tyg. nie lubie za bardzo szefa, ogólnie spoko Czyli wszystko po staremu, to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 22.09.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Czeeee! Wpadłam powiedzieć, że żyję i mam się całkiem dobrze po pierwszym dniu, ale, że jestem padnięta, to zapraszam do swoich koment. Tam naklepałam więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 22.09.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 A co Ci ten szef tak za skórę zalazł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.09.2009 04:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Czesc Wiecie jak to szef... Frodka, dobrze ze jesteś zmeczona. Wpadnę po południu i doczytam dokładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 23.09.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 WSZYSKIEGO DOBREGO Z OKAZJI PIERWSZEGO DNIA JESIENI http://www.strykowski.net/jesien2006/Polska_Zlota_Jesien_-_zdjecie_2491.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 no szefowie to do siebie mają. nie wiedzieć czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.09.2009 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Neli jakie to piekne.....dzieki ja wczoraj dostałam równie piekne zdjecia, ale nie pokażę bo zimowe. Jeszcze nie czas powiem szczerze, że lubię swoja pracę co prawda stresująca ale fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Jaka piękna jesień!!! Gdzie taka jest, bo u mnie jeszcze zielono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 23.09.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Wiolasz -to fajnie że już się robotą nie stresujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.09.2009 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 U mnie jesien pelna para - liscie spadaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 24.09.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Witam się z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.09.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Witaj kobieta pracująca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.09.2009 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Cześć wszystkim Julka mi się zakatarzyła, teraz kombinuję jak to z 3.10 i betonówą u Małgoś zrobić, bo wszystkie ew. niańki mają grypę jelitową. Wolałabym Julki nie zarazić Więc są 2 wyjścia: Jadę z całą rodziną lub jadę sama. Jak całą rodziną, to bedzie mało zabawnie, bo wiadomo jak to z dzieckiem:pić, szczyć i jeść. Jak sama to nie zrobię zakupów w Ikei... Co do pory roku: zdjecia mojej ulubionej dałam w dzienniku, autorką jest moja siostra. Piekne też są... I chciałam powiedzieć, że wiem już co czują ludzie cały dzień pracujący przy kompie: znużenie zawsze o tej samej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.09.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 No jestem. W czym problem? Myslalam, ze tym razem jedziesz do mnie, nie do IKEI... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.09.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 No jestem. W czym problem? Myslalam, ze tym razem jedziesz do mnie, nie do IKEI... Malgos -Ty tego nie zrozumiesz -Ikeę masz na codzien -my z Polski "B" nie mamy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.09.2009 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 No jestem. W czym problem? Myslalam, ze tym razem jedziesz do mnie, nie do IKEI... Malgos -Ty tego nie zrozumiesz -Ikeę masz na codzien -my z Polski "B" nie mamy .... o to to. Poza tym chciałam PRZY OKAZJI zrobić w Ikei zakupy do garderoby koniecznie bo ileż można w workach mieszkać... A skąd wiem, ile jeszcze popracuję i czy za miesiąc bedzie kasa na półki? Może już jutro mnie wywali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 24.09.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Hej Wiola my też planujemy duuuuże zakupy w ikei wybrałam już meble do łazienek i sypialni i mam nadzieję, że nie zmieni mi się wizja do czasu zakupów a garderobę też będziemy mieć z ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts