Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

chcesz pozyczyc od niej przed impreza?

a ja Dejwa nie zdolalam wczoraj ocucic zasnal w lazience i za nic nie dal sie zaprowadzic do lozka wiec dalam spokoj...

Niezly pomysl, przyjde z bydlaczkami ze 3 razy przed... :lol: :lol: :lol:

Mogę wziąć Lunkę, jak się rozszczeka to bedzie zabawa. Wystawimy ją na klatkę, odgłos się rozniesie nieźle :lol: :lol: :lol: a jak ja zostawię na chwię to zacznie wyć jak do księżyca :lol: niezły widok byłby

Wez Lunke koniecznie. :) :) 8)

No to co słychać???? :D

aaa to zależy gdzie ucho przyłożyć :lol:

pies drapie mini ogródek, kot ma chyba alergie bo mu ogon łysieje, ja w nowej robocie, w której już po 2 tyg. nie lubie za bardzo szefa, ogólnie spoko :lol:

Czyli wszystko po staremu, to dobrze :D

Cześć wszystkim :lol:

Julka mi się zakatarzyła, teraz kombinuję jak to z 3.10 i betonówą u Małgoś zrobić, bo wszystkie ew. niańki mają grypę jelitową. Wolałabym Julki nie zarazić :roll:

Więc są 2 wyjścia:

Jadę z całą rodziną lub jadę sama. Jak całą rodziną, to bedzie mało zabawnie, bo wiadomo jak to z dzieckiem:pić, szczyć i jeść.

Jak sama to nie zrobię zakupów w Ikei... :roll:

Co do pory roku: zdjecia mojej ulubionej dałam w dzienniku, autorką jest moja siostra. Piekne też są...

I chciałam powiedzieć, że wiem już co czują ludzie cały dzień pracujący przy kompie: znużenie zawsze o tej samej porze :wink:

No jestem. W czym problem? Myslalam, ze tym razem jedziesz do mnie, nie do IKEI... :-?

Malgos -Ty tego nie zrozumiesz -Ikeę masz na codzien -my z Polski "B" nie mamy :( ....

o to to.

Poza tym chciałam PRZY OKAZJI zrobić w Ikei zakupy do garderoby koniecznie bo ileż można w workach mieszkać... :roll: A skąd wiem, ile jeszcze popracuję i czy za miesiąc bedzie kasa na półki? Może już jutro mnie wywali?

Gość justyna_m

Hej Wiola

my też planujemy duuuuże zakupy w ikei

wybrałam już meble do łazienek i sypialni i mam nadzieję, że nie zmieni mi się wizja do czasu zakupów

a garderobę też będziemy mieć z ikei 8)