Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Naprawdę nie lubię

Bo:

1. nie mam pieniędzy na jej skończenie i swiety spokój

2. wszystko co mi sie podoba zawsze jest z górnej półki cenowej

3 i najważniejsze: za duży jest wybór i za dużo ludzi już ma to, co mi się podoba i zaczęło sie to robić oklepane

Gość justyna_m
Wiola pewnie, że jestem zazdrosna o męża :oops: ale to taka zdrowa zazdrość :wink:

Moja też jeszcze zdrowa ale dlatego, że nie miałam nigdy powodu być zazdrosna. ALe jakby, gdzieś kiedyś.... to nie ręczę za siebie :oops:

:lol: :lol: :lol:

ja tak samo 8)

Ja nie tyle jestem zazdrosna o męża -co o jego czas spędzany beze mnie -np jak idzie sam na jakąś imprezę, czy wyjazd służbowy a mnie tam nie ma a moglibyśmy się tam fajnie razem bawić :roll: ... Tylko, że ostatnio role sie odwróciły i to ja mam więcej imprez i wyjazdów -na które on krzywo patrzy, więc żeby nie patrzył krzywo na moje -to sama zaczynam go wypychać żeby sobie chodził :wink:

Witajcie "senne zazdrośnice" :lol: :lol: Ja też miewałam takie głupie sny, ale teraz po 23 latach małżeństwa, rzadziej mi się zdarzają. A tak wogóle to zauważyłam, że moje sny sprawdzają mi się odwrotnie - czyli ze strony męża nic mi nie grozi, a wykańczać domku, we snach nie chcę, bo się nie spełni.

wiolasz dziś przyśnij coś miłego i o tamtym zapomnij !!!

Tez miewam takie, a ostatnio mi sie snilo, ze mam 2 wielkie koty.

Chce sie zdziwic Wiola, bardzo chce. 8)

A zebyś sie nie zdziwiła :lol:

Mąż postanowił wysłac mnie samą. Nastepnym razem, ze zdrowym dzieckiem pojedziemy razem zalicząc Ikeę 8)

Zapisze to zlotymi zgloskami w kronice mieszkanka. :)

Czesc w sobotę

Meg, ta zima to z tamtego roku z Zakopca. Siostra była. A że ja lubię zimę to wysłała :lol:

Małgos, to Ty kronikę prowadzisz??

My dziś mamy w planach kupno drugiego fotelika dla Julki, mamy dość ciągłego wkładania i wyciągania przed i po przedszkolu...