kachna28 25.09.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 a mi się ostatnio czesto sni, że mam nowy dom i go urządzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.09.2009 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 a mi się ostatnio czesto sni, że mam nowy dom i go urządzam To juz jakieś zboczenie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.09.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 a mi się ostatnio czesto sni, że mam nowy dom i go urządzam To juz jakieś zboczenie jest też tak myślę a ten nowy dom jest pod lasem... fajny jest w ogóle i ma wielgachna kuchnię... może kiedyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.09.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 a to w sprawie snów: http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/Sofkj7SV9bI/AAAAAAAAEMI/dyHANxLG-Ys/meblujee.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.09.2009 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 oooooo to nie ja, to do Kachny sie nadaje nie lubię wykończeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.09.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 oooooo to nie ja, to do Kachny sie nadaje nie lubię wykończeniówki no coś TY!!!???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.09.2009 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Naprawdę nie lubięBo:1. nie mam pieniędzy na jej skończenie i swiety spokój2. wszystko co mi sie podoba zawsze jest z górnej półki cenowej3 i najważniejsze: za duży jest wybór i za dużo ludzi już ma to, co mi się podoba i zaczęło sie to robić oklepane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.09.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Wiola pewnie, że jestem zazdrosna o męża ale to taka zdrowa zazdrość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.09.2009 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Wiola pewnie, że jestem zazdrosna o męża ale to taka zdrowa zazdrość Moja też jeszcze zdrowa ale dlatego, że nie miałam nigdy powodu być zazdrosna. ALe jakby, gdzieś kiedyś.... to nie ręczę za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.09.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Wiola pewnie, że jestem zazdrosna o męża ale to taka zdrowa zazdrość Moja też jeszcze zdrowa ale dlatego, że nie miałam nigdy powodu być zazdrosna. ALe jakby, gdzieś kiedyś.... to nie ręczę za siebie ja tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.09.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Ja nie tyle jestem zazdrosna o męża -co o jego czas spędzany beze mnie -np jak idzie sam na jakąś imprezę, czy wyjazd służbowy a mnie tam nie ma a moglibyśmy się tam fajnie razem bawić ... Tylko, że ostatnio role sie odwróciły i to ja mam więcej imprez i wyjazdów -na które on krzywo patrzy, więc żeby nie patrzył krzywo na moje -to sama zaczynam go wypychać żeby sobie chodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.09.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Witajcie "senne zazdrośnice" Ja też miewałam takie głupie sny, ale teraz po 23 latach małżeństwa, rzadziej mi się zdarzają. A tak wogóle to zauważyłam, że moje sny sprawdzają mi się odwrotnie - czyli ze strony męża nic mi nie grozi, a wykańczać domku, we snach nie chcę, bo się nie spełni. wiolasz dziś przyśnij coś miłego i o tamtym zapomnij !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.09.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 A zapomniałam, wiolasz gdzie już taka zima????? Zdjęcia piękne, ale zrobiło mi się trochę zimno !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.09.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Tez miewam takie, a ostatnio mi sie snilo, ze mam 2 wielkie koty. Chce sie zdziwic Wiola, bardzo chce. A zebyś sie nie zdziwiła Mąż postanowił wysłac mnie samą. Nastepnym razem, ze zdrowym dzieckiem pojedziemy razem zalicząc Ikeę Zapisze to zlotymi zgloskami w kronice mieszkanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.09.2009 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Czesc w sobotę Meg, ta zima to z tamtego roku z Zakopca. Siostra była. A że ja lubię zimę to wysłała Małgos, to Ty kronikę prowadzisz?? My dziś mamy w planach kupno drugiego fotelika dla Julki, mamy dość ciągłego wkładania i wyciągania przed i po przedszkolu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.09.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Czesc Wioleczko, za tydzien sie widzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.09.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Wiola, jest dziennik budowy, tam sie zapisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.09.2009 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Czesc Wioleczko, za tydzien sie widzimy Wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.09.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Czesc Wioleczko, za tydzien sie widzimy Wiem A mozecie pogonic kaskemaciej na przyklad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.09.2009 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Czesc Wioleczko, za tydzien sie widzimy Wiem A mozecie pogonic kaskemaciej na przyklad? Gdzie pogonic? żeby do Ciebie nie przyjeżdżała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts