Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czesc Wioleczko, za tydzien sie widzimy :D

:lol: :lol: :lol: Wiem :lol: :lol: :lol: :lol:

A mozecie pogonic kaskemaciej na przyklad? :roll:

Gdzie pogonic? żeby do Ciebie nie przyjeżdżała? :o

Zeby przyjechala wlasnie... :roll:

Kaśki nie da sie przegadać, to nauczycielka, zawsze wszystko wie najlepiej. Typ jak Dandi.

Dla mnie za cięzki, nawet nie próbuje :wink:

Wiolaszka, jak znaleźć większą kartę pamięci do aparatu? Myślałam, że z Nikona będzie pasować - cuda się czasami zdarzają - ale guzik! Da radę 512 MG tam wsadzić? A jeśli tak, to jaką kupić, bo to do Nikona np. jest za duża.

Braza, do tego aparatu wchodzą Typu XD

Na bank 512 MB wejdzie ale czy wieksze się da to nie wiem, bo nie próbowaliśmy.Nam w zupełności wystarczy 512-tka. Znalazłam taką:

http://www.allegro.pl/item744559027_kodak_xd_picture_card_512mb_typ_h_najszybsze.html

Chyba ten sam typ jest w Olympusach :roll:

Brazuniu, podejrzewamy ze tak, ale jak juz bedziesz szukać to takiej, która nadaje się do fuji i olympusa.

Słońce w jakiej rozdzielczości zdjecia robisz? Jak naciśniesz niebieski przycisk nad ekranikiem to pokaze Ci w jakiej robisz, za każdym razem jak zmieniasz baterie to sie zmienia. Mąż mówi, ze osobiscie uważa że 2 M wystarcza spokojnie, bo przy wiekszej rozdzielczości zajmują za dużo miejsca na kompie a i tak wiekszości z nich nie wywołuje się.

Dzień dobry w niedzielę. :lol: