kala67 28.09.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witam przy poniedziałku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.09.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Cześć Wioluś, żyję liczę na to, że jutro już sie obeznam z niektórymi dziennikami, bo jestem całkiem nie na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.09.2009 03:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Czesc Wszystkim ANiu, ja to mam nadzieje, ze u Małgoś bedziesz że nic sie nie wydarzy tfu tfu i w końcu się zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.09.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.09.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Wiola, może już pisałaś ale chciałam zapytać co to za płyty masz na wejściowym tarasie??? i jeszcze o tą siateczkę co jest nią ogrodzona jagoda kamczacka, gdzie ją kupiłaś i jakie są dostępne wysokości??? Przydałaby mi się taka do drzewek bo mi sarenki obgryzają a schody mają nieziemski kolor Piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 29.09.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witam się z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.09.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 a, no chyba będę tylko myślę intensywnie komu dzieci zostawić.. i wogóle nie wiem co i jak z wkupnym, zbieracie sie na coś czy każdy tak od siebie coś daje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.09.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 a, no chyba będę tylko myślę intensywnie komu dzieci zostawić.. i wogóle nie wiem co i jak z wkupnym, zbieracie sie na coś czy każdy tak od siebie coś daje? mam ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.09.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 a, no chyba będę tylko myślę intensywnie komu dzieci zostawić.. i wogóle nie wiem co i jak z wkupnym, zbieracie sie na coś czy każdy tak od siebie coś daje? mam ten sam problem i ja i ja więc może by razem pogłówkować, hę? witanko gospodyni i gościom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.09.2009 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Wiola, może już pisałaś ale chciałam zapytać co to za płyty masz na wejściowym tarasie??? i jeszcze o tą siateczkę co jest nią ogrodzona jagoda kamczacka, gdzie ją kupiłaś i jakie są dostępne wysokości??? Przydałaby mi się taka do drzewek bo mi sarenki obgryzają a schody mają nieziemski kolor Piękne! bardzo cieszę sie, że sie podoba dziekuję Kochana płyty to nie pamietam, wiem że kolor piaskowy, chyba polbruk plaza czy jakoś tak. Siateczke kupisz w kazdym dobrym ogrodniczym, grosze kosztuje i są dwie wysokości tej siatki. Moja jest ta niższa. Ale kupuj szerzej niż masz okrąg, bo warto wziąć na zakładkę i poszerzyc ewentualnie jak bedzie sie rozrastać krzak czy drzewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.09.2009 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Z tym wkupbym to nie wiem, bo ja zaklepałam sobie szklanki. Tylko jeszcze ich nie kupiłam bo czasu nie miałam Ale jakbyście coś wymyśliły to chętnie posłucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.09.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Dziękuję Ci bardzo, muszę sprawdzić czy u nas w ogrodniczym mają Będzie idealna A płyty boskie, wyglądają jak te strasznie drogie z libetu albo brukbetu... mam nadzieję, że te nie kosztowały majątek, bo sama takie planuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.09.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Dojrzam w dzienniku te Aparici Mi sie podobaja bo mają delikatny ten wzór. Cieżko znaleść płytki w tej kolorystyce błyszczące. Wbrew pozorom wcale nie jest to łatwe a wydawałoby się, ze beże i brązy są wszechobecne. Bardzo ładna jest ta seria! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.09.2009 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Dziękuję Ci bardzo, muszę sprawdzić czy u nas w ogrodniczym mają Będzie idealna A płyty boskie, wyglądają jak te strasznie drogie z libetu albo brukbetu... mam nadzieję, że te nie kosztowały majątek, bo sama takie planuję Pamietam ze za te płyty to utargowałam jakieś 85 zł/m2, coś ok. ale nie pamietam dokładnie Ale cenowo i tak wychodzą podobnie jak te z brukbetu, tylko trzeba się targować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.09.2009 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Dojrzam w dzienniku te Aparici Mi sie podobaja bo mają delikatny ten wzór. Cieżko znaleść płytki w tej kolorystyce błyszczące. Wbrew pozorom wcale nie jest to łatwe a wydawałoby się, ze beże i brązy są wszechobecne. Bardzo ładna jest ta seria! Powiem Ci, że te płytki mnie urzekły od pierwszego rzutu okiem Nadal są piękne wg mnie i ślicznie wyglądają i super się myją. No i zacieków na nich nie widać Kolega ma te same płytki tylko w odwrotnej kolorystyce ale jakoś wg mnie za ciemno tam. Im więcej jasnego tym większa wydaje sie moja klitka/łazienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.09.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witaj Wiolasz super są te brązowe rolety w oknach!!! chciałabym takie mieć u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.09.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Wiola mi sie tez podoba ich rozmiar. Mało płytek jest w tym rozmiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.09.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witaj Wiolasz super są te brązowe rolety w oknach!!! chciałabym takie mieć u siebie se zrób niezbyt tanie ale warte swojej ceny. Latem jak zbawienie, jesienią wiatru nie czuć przy uchylonym oknie, super Wiola mi sie tez podoba ich rozmiar. Mało płytek jest w tym rozmiarze. Płytek mało ale tanie nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.09.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 No i co tam w robocie i w ogole? Lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.09.2009 03:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 W robocie mam młyn i kocioł. Dziś drugi dzień kontroli PIPu a ja połowę papierów mam po kierownikach. Raczej nie zdążą przynieść a ja nie zdążę uzupełnić. A tak wogle to pół nocy nie spałam i sie denerwowałam, bo Julka zaczyna brzydko kaszleć. I nawet nie mam jak pójść z nią do naszej doktorki bo obie pracujemy rano..I wogle jakaś poddenerwowana jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts