Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiola, może już pisałaś ale chciałam zapytać co to za płyty masz na wejściowym tarasie??? i jeszcze o tą siateczkę co jest nią ogrodzona jagoda kamczacka, gdzie ją kupiłaś i jakie są dostępne wysokości??? Przydałaby mi się taka do drzewek bo mi sarenki obgryzają :roll: a schody mają nieziemski kolor :o Piękne!

a, no chyba będę :wink:

tylko myślę intensywnie komu dzieci zostawić..

i wogóle nie wiem co i jak z wkupnym, zbieracie sie na coś czy każdy tak od siebie coś daje? :roll:

mam ten sam problem :roll:

i ja i ja :( więc może by razem pogłówkować, hę? :roll:

witanko gospodyni i gościom :)

Wiola, może już pisałaś ale chciałam zapytać co to za płyty masz na wejściowym tarasie??? i jeszcze o tą siateczkę co jest nią ogrodzona jagoda kamczacka, gdzie ją kupiłaś i jakie są dostępne wysokości??? Przydałaby mi się taka do drzewek bo mi sarenki obgryzają :roll: a schody mają nieziemski kolor :o Piękne!

bardzo cieszę sie, że sie podoba :lol: dziekuję

Kochana płyty to nie pamietam, wiem że kolor piaskowy, chyba polbruk plaza czy jakoś tak.

Siateczke kupisz w kazdym dobrym ogrodniczym, grosze kosztuje i są dwie wysokości tej siatki. Moja jest ta niższa. Ale kupuj szerzej niż masz okrąg, bo warto wziąć na zakładkę i poszerzyc ewentualnie jak bedzie sie rozrastać krzak czy drzewo.

Dojrzam w dzienniku te Aparici :wink: Mi sie podobaja bo mają delikatny ten wzór. Cieżko znaleść płytki w tej kolorystyce błyszczące. Wbrew pozorom wcale nie jest to łatwe a wydawałoby się, ze beże i brązy są wszechobecne. Bardzo ładna jest ta seria!

Dziękuję Ci bardzo, muszę sprawdzić czy u nas w ogrodniczym mają :roll: Będzie idealna :D A płyty boskie, wyglądają jak te strasznie drogie z libetu albo brukbetu... mam nadzieję, że te nie kosztowały majątek, bo sama takie planuję :wink:

Pamietam ze za te płyty to utargowałam jakieś 85 zł/m2, coś ok. ale nie pamietam dokładnie

Ale cenowo i tak wychodzą podobnie jak te z brukbetu, tylko trzeba się targować :wink:

Dojrzam w dzienniku te Aparici :wink: Mi sie podobaja bo mają delikatny ten wzór. Cieżko znaleść płytki w tej kolorystyce błyszczące. Wbrew pozorom wcale nie jest to łatwe a wydawałoby się, ze beże i brązy są wszechobecne. Bardzo ładna jest ta seria!

Powiem Ci, że te płytki mnie urzekły od pierwszego rzutu okiem :wink:

Nadal są piękne wg mnie i ślicznie wyglądają i super się myją. No i zacieków na nich nie widać :wink:

Kolega ma te same płytki tylko w odwrotnej kolorystyce ale jakoś wg mnie za ciemno tam. Im więcej jasnego tym większa wydaje sie moja klitka/łazienka.

Witaj Wiolasz :lol: :lol:

super są te brązowe rolety w oknach!!!

chciałabym takie mieć u siebie 8)

se zrób :lol:

niezbyt tanie ale warte swojej ceny. Latem jak zbawienie, jesienią wiatru nie czuć przy uchylonym oknie, super :lol:

Wiola mi sie tez podoba ich rozmiar. Mało płytek jest w tym rozmiarze.

Płytek mało ale tanie nie są :wink:

W robocie mam młyn i kocioł. Dziś drugi dzień kontroli PIPu a ja połowę papierów mam po kierownikach. Raczej nie zdążą przynieść a ja nie zdążę uzupełnić.

A tak wogle to pół nocy nie spałam i sie denerwowałam, bo Julka zaczyna brzydko kaszleć. I nawet nie mam jak pójść z nią do naszej doktorki bo obie pracujemy rano..I wogle jakaś poddenerwowana jestem...