kala67 03.10.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Witam!! ciesze sie, że z pieskiem juz wszystko ok!!! a rybka Agatka jest śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.10.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Wiolasz -no normalnie szok Naprawdę super jesteście, że tak prędko zaregowaliście zeby ratować Lunkę! no i najważniejsze, ze już dochodzi do siebie! Ja osobiście nie znam przypadku, żeby pies przeżył takie zatrucie... Moja Wika jest niestety zbyt ufna -i co by jej kto nie dał to zeżre -więc ja ciągle drżę zeby jej nikt nie otruł Trzymam kciukasy za Lunę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.10.2009 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Czesc Jakoś dogorywam po podrózy z taksówkarzem i po powrocie pociagiem z przesiadkami... Luna już w sporzadku, dzis zdjęli jej wenflon, sama łapę podobno kładła na kolana doktorki i spokojnie czekała, aż zrobią co trzeba. Ale zdechła Luny koleżanka zza miedzy, Mika. Podobno na to samo, wiec cholery czegoś sie nażarły. Dziś Luna przyniosła nam nornicę pod drzwi prawie, pochwalić sie. Kachna, ten pies to chyba już nasz skarb jest. Za droga jest zeby ją odpuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.10.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Co Ty wiesz o dogorywaniu... Dzieki kochana za przyjazd wbrew wszystkiemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.10.2009 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Co Ty wiesz o dogorywaniu... Dzieki kochana za przyjazd wbrew wszystkiemu. No wiesz, jak mówię ze będę to bedę, chyba że ciąża kolejna mnie powstrzyma Ty wiesz, ze w Krk taksówkarz pyta klienta, którędy ma jechać? a skąd ja mam to wiedzieć? Jakbym wiedziała, to przyjechałabym samochodem własnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.10.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Co Ty wiesz o dogorywaniu... Dzieki kochana za przyjazd wbrew wszystkiemu. No wiesz, jak mówię ze będę to bedę, chyba że ciąża kolejna mnie powstrzyma Ty wiesz, ze w Krk taksówkarz pyta klienta, którędy ma jechać? a skąd ja mam to wiedzieć? Jakbym wiedziała, to przyjechałabym samochodem własnym... On sie pyta, zebys nie powiedziala, ze Cie wiozl dluzsza trasa. Ja zawsze mowie - byle nie przez Myslenice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.10.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Co Ty wiesz o dogorywaniu... Dzieki kochana za przyjazd wbrew wszystkiemu. No wiesz, jak mówię ze będę to bedę, chyba że ciąża kolejna mnie powstrzyma Ty wiesz, ze w Krk taksówkarz pyta klienta, którędy ma jechać? a skąd ja mam to wiedzieć? Jakbym wiedziała, to przyjechałabym samochodem własnym... W Warszawie też pytają... i lepiej wiedzieć Jak nie pytają, to OK robi awanturkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.10.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 A w ogóle to witam imprezowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.10.2009 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Co za obyczaje w tych metropoliach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.10.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Co za obyczaje w tych metropoliach... Włos się na głowie jeży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 04.10.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 przyleciałam pogłaskać Lunkę i buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.10.2009 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Olga, nie tylko na głowie Cześć Gosia, wpadasz jak po ogień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.10.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 O matko i córko, co to był za taksówkarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 04.10.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Olga, nie tylko na głowie Cześć Gosia, wpadasz jak po ogień do czarownicy o ogniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.10.2009 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 No taksówkarz normalny, ale dziwnie gadał i pretensje mam że nie znam trasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.10.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 A co, gpsa nie miał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Lunkę klepnij, dzielna dziewczynka! Szkoda tej kumpelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.10.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Cześć Wiola dzięki za miłe towarzystwo , fajna jesteś chętnie jeszcze z Tobą kiedyś pogadam uściskaj Lunkę, to bardzo dobre wiadomości szkoda sąsiadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 04.10.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Wiola super, że Luna już zdrowa ... wiem jak to jest jak psiak choruje i nie wiadomo co jest. najważniejsze, że wszystko już ok. No i czytam wszędzie, że impreza się udała!!! bardzo się cieszę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.10.2009 03:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Czesc Ludziska Impreza super, nawet ja niepijaca to powiem Ania, na pewno jeszcze będzie okazja i mam nadzieję więcej czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts